Hamile olabilir miyim

ikbal lina

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
2
0
1
23
Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün var mide bulantısı kokuda hassasiyet ve yoğun şekilde akıntım var göğüslerimde şişkinlik yok ama ilk çocuğumda da yoktu. 3 gün önce test yaptım ama negatif çıktı. Yumurtlamadan bir kaç gün sonra sırt ve bel ağrım oldu ve geçti şuan adet belirtilerim yok sadece ara ara alt karnıma Ağrı giriyor. Bu durumu yaşayıp ta hamile olan var mı.

15 gün öncesine kadar aynı şeyleri yaşadım ve ben kesin hamileyim diyerek bol ağrılı akıntılı süreç geçirdim gecikmemin 5. Gününde daha da ağrılı bir şekilde reglimi oldum. Üstelik yakınımda kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyor bol akıntılı ağrılı bir ay diye. Ümidini asla kırmak için yazmadım ki bence reglin geçtikten sonra test yap inşallah güzel sonuçlar alırsın

Merhaba benim de yumurtlamadan sonra aynı şekilde akıntı devam etti kasık ağrılarım oldu mide bulantım oldu test yaptım negatif bat 4 ekim ama şuan da adet olacakmışım gibi ağrım var akıntı da yoğun hamile olabilir miyim

Ayni benimde 5 gin geckkti ama negatif cikti o yuz de en artik kesin hamilesin diyemiyoruz çünkü basen vucudumuzdaki farkli hormonlarda agri sizi ve akinti yapabiliyor

bende de bu semptomlar korunmasız ilişki yaşadıktan sonra adet dönemlerinde oluyordu. Sonrasında hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…