Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kizlar adetime 3 gun var cocuk deniyoruz predictor express denedim bugun negatif cikti erken gebelik vermemis eczaci , tum gun midem bulaniyor normalde bulanmazdi ama bel ve gogus agrim da var bir de bu ay sag kasigim cok fazla agridi t
Selam kizlar adetime 3 gun var cocuk deniyoruz predictor express denedim bugun negatif cikti erken gebelik vermemis eczaci , tum gun midem bulaniyor normalde bulanmazdi ama bel ve gogus agrim da var bir de bu ay sag kasigim cok fazla agridi t
Bildiğim kadarıyla predictor express erken gebelik testi. Yine de emin olamıyorsanız predictor early ve ya kullanmadım ama awox çok öneriyorlar .
Belirtileriniz hamilelik be regli belirtileri , bence regli gecikmeniz ile tekrar test yapın daha kesin sonuç olur ya da kan verin umarım gönlünüze göre olur