Tamam teşekkürler bekliyorum sabah yaptım ıdrar negatif zaten çıktı kafaya takmıcam .6 gün sonra çıkmaz zaten çok erken. 10 gün sonra da net sonuç vermeyebilir her zaman. Bence gecikmenizin üstünden 5-6 gün geçmesini bekleyin.
Var var canım birsz daha yakın çeker misinKızlar sabah dısardaydım öğlene doğru eve geldim adetim 3 gün gecikti bir yapayım dedim bir test sonuç bu çıktı silik çizgi sizce var mı ?
Darısıda sana ve sayfandaki kızlara olur bacım inşallahVar var canım birsz daha yakın çeker misin
Bir yanlışı duzeltmem gerekiyor sayfamızDarısıda sana ve sayfandaki kızlara olur bacım inşallahkısmet nasip işte geçende evliliği 25 gün olan kız vardı hani hamilemiyim diyen testi pozitif çıkmıştı Allah hepinize böyle kolay hamile kalmayı nasip etsin bacım
Bana diyene bak fıldır fıldır her yerde geziyorBir yanlışı duzeltmem gerekiyor sayfamızçabuk sayfamıza gezme ortalıkta
Ben iyilik meleğiyim.insanlara faydam olsun diye geziyorumBana diyene bak fıldır fıldır her yerde geziyor
Sen cansın cannnnBen iyilik meleğiyim.insanlara faydam olsun diye geziyorum
Var var canım birsz daha yakın çeker misin
Amin inşallahHayırlı olsun. Darısıda yıllardır gitmedikleri hastane doktor kullanmadıkları ilaç olmadıkları ameliyat görmedikleri göz ağrısı kalmayan arkadaşlara olur inşallah
Pazartesi kan vereceğim ama bu sabah ıdrarla test yapayım dedim sonuç negatif sizce neden negatif çıktı gün ıcerısınde yaptılarım silik çıkarken?Bazen yalancı pozitif verebiliyor testler bazen kimyasal oluyor sağlıklı gebelikse test her geçen gün koyulasip kizaracak
Evet kan değerim düşük çıktı adet de olmadım. Gebelik belirtileri yaşıyorum anlamadım bende. Cumaya kadar adet olmazsam tekrar bi kan vereceğim benim gibi bu şekil değer çıkıp daha sonra hamile olanlar var mı ? Geç döllenme olabilir mi çıkmamıştır belki kan da ama idrarda çıkıyor :)Bu test predictor değil miydi kolay kolay da yanıltmaz ama hayref