sendekide iyi cesaret olsan bile kendi düşen ağlamaz
çevremde bu hataya düşen çok insan oldu bende genç kızları hep uyarırım ama hatalar yapılınca pişmanlıklar çok oluyo umarım hep mutlu olursun
keşke yapmasaydınız hem nişanlıymışsınız bekleyemedin mı kııııız:roflol:nişanlımla da korunmadan birkaç kere beraber olduk. şu anda adetliyim ama kanamam az oluyor hamile olabilir miyim?
keşke yapmasaydınız hem nişanlıymışsınız bekleyemedin mı kııııız:roflol:
neyse güzelim test al yap ilk defa kanaman böyle az oluyorsa bence bi test yapsan iyi olur
ilk defa birine böyle bir temennide bulunucam
inşallah hamile değilsindir
ama biliyosundur psikolojikde olabilir
sıkıntı adet kanamalarını çok etkiliyor
ne diyeyim be güzelim umarım bişey çıkmaz
ya canım ben hamile olduğuna zaten pek ihtimal vermiyordum çünkü kanaman az da olsa regl olmuşsun iştebirden oluverdi işteçok seviyorum napıyım uzak duramıyorum ki
bugün test yaptım negatif çıktı çok şükür
kanamam da normal haline dönüyo gibi
nimo mu öyle bi testti sizce güvenilir mi yoksa sonra bi daha yapayımmı testi
ya canım ben hamile olduğuna zaten pek ihtimal vermiyordum çünkü kanaman az da olsa regl olmuşsun işte
iyi sevindim
kısa zamanda evlenin be güzelim çok sevgi başa bela :roflol:
psikolojiiiiiiik sıkma canınıbi daha zor görür zaten izin vermicem ne kadar sevsem de
evlenene kadar yok bi dahayasakkelime
nasıl telaşlandım Çok üzgünüm çoook
ya ama benim hala başım dönüyor psikolojik midir
kafanın rahat olmasını istiyorsan birdaha ilişki düşünme derim cnm,kalır malırsın.gelin ata binmiş yaa nasip demiş derler.gelecegini düşünüp zararın neresinde dönersen kardır.burada kimseyi yadırgamaya da hakkımız yok herkes istdigini yapmakta özgür.ama madem bizlere danıstın bu konuyu ben söyliyeyim acele etme ve dügünü nü bekle canım.uzak duramıyorum diyorsun o zaman ilişki şart degil dimi yakınlaşmak yeterli yani.bu benim fikrim tabi yanlış anlama sakın.nişanlıyken çogumuz yakınlasırız eşimiz gibi görüp.ama gelin ata binmiş yaa nasip demiş derler cnm.bu arada dügüne ne kadar var cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?