heh bu da bizim gibi paranoyaklaştı,şimdi biz sonucu öğrenir bir de kesindir di mi der dururuz.bu SAT son adet tarihi mi? ve 4+3 fln ne?Ama SAT'E göre 4+3 olmam lazım.Yani 5.haftasının içinde hamile olan birine göre hamile olmam için ,5in baya baya üstünde olması lazım değerimin değil mi? O yüzden 5in altında olması kesindir hamile olmadığımın herhalde?
heh bu da bizim gibi paranoyaklaştı,şimdi biz sonucu öğrenir bir de kesindir di mi der dururuz.bu SAT son adet tarihi mi? ve 4+3 fln ne?
Teşekkür ederim :) Size msj atmak istedim atamadım, psikolog olduğunuzu gördüm. Soracaktım, kafama devamlı takmaktan başım ağrır mı diye? Ha birde sinirimden bacağımda, kolumda baya damar atması,seğirme var :) Sinirden midir filan diye soracaktım. :)[/QUO
canım senin yaşadığın şeyleri senin yaşında yaşadım ve sonrasında cok pişman oldum ama o kişiyle evlendim evliyim kafanı rahat tut yarın testi yaptır bence
bişey cıkmıcak söylediğin şeylerde sıkıntı ve stresten oluyor
Ben izmirdeyim. Bi poliklinike gideceğim. Ssk olmasın diyeceğim ailem bilmesin diye. Hayır ailem öğrense sanki bişey yaptım sanacak birde. Bilmez benim paranoyamı. Fakat yine de kayıt tutarlar mı? Yani nüfusumu tc mi ister mi? Durumu açıklamalımıyım? bilemedim. Mutlaka haber veririm. :)
Ben biliyordum canım zaten. Ama sorun değil. Küçük yalanlar bunlar. Ben hep psikolog olmak istemiştim. Psikoloji çok okurum.Psikolojiden anlıyorum. Aslında bu bendeki hamilemiyim stresinin temelinde, yaşadığım o anın pişmanlığı var. Ondan arınmam biraz zaman alıcak. O gün yaşadıklarım resmen tecavüz öncesiydi. Ben kaç kere istemiyorum dedim. Boğazımdan tutup sıkıp, gözlerini patlattı. O şaşkınlık o an beni gaflete düşürdü. Ne istiyosa yapim kurtulayım diye düşündüm. Ama sonra bianda uyandım o gafletten. O günden beri ağlama nöbetlerim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?