hamile olabilir miyim

nMmN1732

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
82
2
36
Ankara
Arkadaşlar merhaba,
Bende eylül ayından bu yola bebek sahibi olmaya baş koydum. Ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bir süre bekledikten sonra yumurta takibi yapıldı. Her şey yolundaydı ama hamile kalmadım. Bunun üstüne rahim filmi çektirdim ve eşimde sperm testi yaptırdı. Her şey şükürler olsun ki çok iyi. Film çektirdiğim ay korundum ve bu ay rahim filminden dolayı hamile kalma şansım daha yüksekmiş. 24 şubattan bu yana yumurtlama dönemim. 27 şubatta yumurtlama baktık. Gelişmiş ve çatlamaya hazırdı. Herhalde çatlamıştır. 3-4 gündür belim ağrıyor, kasıklarıma ara ara sanki iğne batırılıyormuş gibi hissediyorum. Ne kadar takmamaya çalışsam da ister istemez hamile olabilir miyim diye düşünüyorum.
Bel ağrısı ve kasıklarda batmalar güzel bir haberin ilk işaretleri olabilir mi?Fikri olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Bunun için en mantıkl yol olumlu düşünmek ve fazla kafana takmamak ben hamile oldugumu ogrenmeden once sankı bobreklerım agrıyo gıbıydı bel agrım vardı sadece buydu adetim 1 gun gecınce kendıme test yaptım be cıft czgy gördüm cok sasırdım 1 ay once karar vermstık ve ilk denemede bebeğim geldi göbeşime kondu çok şanslıyım biliyorum bazen erken dıye dusunuyodum ama neler var rabbim bana aratmadan hemen verdi varmı dahası.. Sakın kafana takma arkadasım hayırlsıysa olsun dıyodum ben hep oluruna bıraktım moralım hep iyiydi ve eşimle çocuk için değil hep aşkla seviştim en önemliside bu.. Hani bel üstü yatanlar var tutsun dıye yataktan kalkmayanlar o kadar sacmakı eğer tüp bebek değilse tabi ben direk çişe giderdim ve oldu mucizem şuanda 6 haftalık bekliyorum :)

Bunun için en mantıkl yol olumlu düşünmek ve fazla kafana takmamak ben hamile oldugumu ogrenmeden once sankı bobreklerım agrıyo gıbıydı bel agrım vardı sadece buydu adetim 1 gun gecınce kendıme test yaptım be cıft czgy gördüm cok sasırdım 1 ay once karar vermstık ve ilk denemede bebeğim geldi göbeşime kondu çok şanslıyım biliyorum bazen erken dıye dusunuyodum ama neler var rabbim bana aratmadan hemen verdi varmı dahası.. Sakın kafana takma arkadasım hayırlsıysa olsun dıyodum ben hep oluruna bıraktım moralım hep iyiydi ve eşimle çocuk için değil hep aşkla seviştim en önemliside bu.. Hani bel üstü yatanlar var tutsun dıye yataktan kalkmayanlar o kadar sacmakı eğer tüp bebek değilse tabi ben direk çişe giderdim ve oldu mucizem şuanda 6 haftalık bekliyorum :)

Hani bel üstü yatanlar var tutsun dıye yataktan kalkmayanlar o kadar sacmakı CANIM BENCE BÖYLE DÜŞÜNMEN DİĞER ARKADAŞLARI KIRAR..HERKES BİR UMUT DÜNYASINDA SENİN BÖYLE YORUMLAMAN KÖTÜ YANİİ

Hani bel üstü yatanlar var tutsun dıye yataktan kalkmayanlar o kadar sacmakı CANIM BENCE BÖYLE DÜŞÜNMEN DİĞER ARKADAŞLARI KIRAR..HERKES BİR UMUT DÜNYASINDA SENİN BÖYLE YORUMLAMAN KÖTÜ YANİİ

Sırt üstü yatmak sadece tüp bebek yapanlara öneriliyor arkadaşım sonucta kırılcak birşey yok sprem o kadar hızlı yol alıyorki o an zaten içine ulaşıyor sırt üstü yatmak sinir bozucu oluyor ve stresli bir iş oluyor bence insanın kafasına takmaması gerekiyor ayrıca sadece o cumlemı cekıp tartısma ortamı yaratmak istiyorsunuz galiba

yoo tartışma amacım yok sadece orası kırabilir insanları yazdım kibarca....niye tartışımki senle neyse sen bilirisn nasıl düşünmek istersen düşün...

yoo tartışma amacım yok sadece orası kırabilir insanları yazdım kibarca....niye tartışımki senle neyse sen bilirisn nasıl düşünmek istersen düşün...

doğru demişsin arkadaşım herkesin bir umudu var ayrıca yatmanın kesinlikle faydası var hemen kalkınca spermler olduğu gibi akıyor
doktor da öneriyor bunu
arkadaş ne mutlu ki Allah aratmadan hemen hamile kalmış kucağına almayı da nasip etsin
ama kendi öyle oldu diye herkes şıp diye hamile kalmıyor malesef hiçbirimiz dizilerdeki gibi tek seferde hamile kalanlardan değiliz

doğru demişsin arkadaşım herkesin bir umudu var ayrıca yatmanın kesinlikle faydası var hemen kalkınca spermler olduğu gibi akıyor
doktor da öneriyor bunu
arkadaş ne mutlu ki Allah aratmadan hemen hamile kalmış kucağına almayı da nasip etsin
ama kendi öyle oldu diye herkes şıp diye hamile kalmıyor malesef hiçbirimiz dizilerdeki gibi tek seferde hamile kalanlardan değiliz

değilmi yani...ki ben hiç tartışmak için yazmadım niye yazımki faydası ne bana sanki.....kalkmamak wc ye gitmemek eminim doktorların %99 söylüyordur

değilmi yani...ki ben hiç tartışmak için yazmadım niye yazımki faydası ne bana sanki.....kalkmamak wc ye gitmemek eminim doktorların %99 söylüyordur

Kesinlikle katılıyorum sana,işte bazen insanın başına gelmeyince bazı şeyler basit ve saçma gelebiliyor böyle bir şeyin varlığı bilimsel açıklanmış zaten doktorlar söylüyor
herşey Allahtan ama umut etmek ve olmasını sağlayacı yolları denemekte bize kalıyor.Allah herkese aratmadan versin başa gelince insan her yolu dener....

Son düzenleme:

evet arkadaşım biz de de hiçbir sorun yok hsg filmimde çok güzel çıktı eşimin testi de çok iyi
1 yıl kadar önce düşük yaptım ondan sonra bir türlü olmadı yani vakti saati gelmeyince olmuyor
olmayınca da insan umut bağlayacak bişeylere sığınıyor kendi başına gelmeyenler malesef saçma buluyor
böyle şeyleri ne olursa olsun ne oldum dememeli büyük konuşmamalı ilk hamileliğimde hiç beklemeden hemen olmuştu
bir yıldır olmayınca doktora gittim ve en son gittiğim doktor da yatmayı tavsiye etti
hem tüp bebek yaptıranlar dışarıdan müdahele olduğu için mecburen yatıyorlar ilişki sonrası değil yani
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah

Back
X