Hamile olabilir miyim?

Ben de adetliyken hamile kalma ihtimali var diye biliyorum. Bir kaç örnek duymuştum.

Son düzenleme:
anal yolla hamile kalırsan anal yolla doğurursun artık.

hak deliği dururken ..ok deliği niye ???
hamile kalmazsın bencede ..ve evet kalırsan ilke gerçekten imzanı atarsın..

Bu arada nasılsa konu birazdan cinsellik bölümüne taşınır.
Ben gelir sana bildiğim kadarıyla yorum yaparım..

Oy oy
Böyle konular baya sıktı artık
Haydar dümene falan sorsanız keşke :26:

Burda konu açıpta derdini söyleynlere böyle mi davranılıyor. :)
gayette hatamın farkındayım. ki herkes hata yapar.bunun ölçütünü kimsede belirleyemez.

sen doğru düzgün derdini anlatmamışsın ki sadece ilişkiye girdiğini söylemişsin doğru dügün anlatsan emin ol ki doğru düzgün bi cavep alırsın buarada yaş kaç senin

bir derdin var ve etrafa gülücükler saçarak mı çare arıyorsun? fazla pozitif gördüm seni..gece olunca bu foruma noluyo acaba?

20 yaşındayım ben. Biri gelirde bşyler sorar düzgünce bende açıklarım diye düşündüm. yazarken aklıma gelen her şeyi yazdğmı sandım.
Kusuruma bakmayın problem bendeyse.

Gerçekten arkadaşım bu konuyu buraya gelip açtığına göre korkuyorsun ve endişeleniyorsun
Nasıl olur da hamile miyim ya da hatamın farkındayım derken gülebiliyorsun
Bence hiçte hatanın farkında değilsin sen..

Son düzenleme:
bir derdin var ve etrafa gülücükler saçarak mı çare arıyorsun? fazla pozitif gördüm seni..gece olunca bu foruma noluyo acaba?

Ne olacak ispanyollar,çobanlar,ergenusların saati başlıyor canım.
Niyeyse gündüz böyle sorunları olmuyor insanların.

Üzülüyorum artık ahlak bekçisi falan değilim ama kızlar kendilerinden faydalanmalarına izin verdikçe biz daha çok bekleriz masum aşkı....
hamilede öyle kolay kolay kanılmıyormuş aylarca çoçukları olmuyor insanların içinde rahat olsun

igrenc ötesi.................. midemi bulandirdin gece gece birde adetli adetli....

Ben de adetliyken hamile kalma ihtimali var diye biliyorum. Bir kaç örnek duymuştum.

o menstürüal döngünün kaç gün sürdüğüyle ilgili bi durum normalde 28 gün sürer ve 14.gündür ovulasyon yani yumurtlama fakat herkesin 28 gün sürmüyo daha uzun sürenler de var o zaman ovulasyon zamanı değiştiği için olabilir..

20 yaşındayım ben. Biri gelirde bşyler sorar düzgünce bende açıklarım diye düşündüm. yazarken aklıma gelen her şeyi yazdğmı sandım.
Kusuruma bakmayın problem bendeyse.

senı elbette kımse yargılayamaz. sımdı ık konun bu oldugu ıcın bır az suphe uyandırdın bızde acaba fake mı dıye. onların bu kadar ustune gelmelerı bu yuzden. ha sayet konun ve sen gerceksen boyle konular acma derım. yorumlar bariz acımasız oluyor. cok kınanırsın gereksız yere

Konu sahibinden özür dileyerek birşey soracağım :

Bir kızcağız vardı,bir sürü konu açmıştı hamile miyim diye...
Test yaptığı halde ikna olmamıştı galiba.
Üye adını filan unuttum.Hani adet olsan da kk rahat etse denmişti :)
Ne oldu onun son durumu ?

Ne olacak ispanyollar,çobanlar,ergenusların saati başlıyor canım.
Niyeyse gündüz böyle sorunları olmuyor insanların.

Evet ya geçenlerde böyle bir muhabbet dönmüştü. Alakasız bir konunun içinde doğmuştu sanırım ama başını yakalayamadığımdan tam anlayamadım olayı. Fakemiymiş yazanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…