Hamile olabilir miyim?

tebrik ediyorum yorumunuzu hem bilgilendirici hem her kelimeniz saygılı
böyle yorumlamak bu kadar zor mu bir sorunu nedir bu çoğu arkadaşın alaycı tavrı
anlamış değilim herkesin hataları oluyor hiç mi hatanız yok arkadaşın yerine
siz yada bir tanıdığınız olabilir fake olduğuna inandığınız bir konuya da neden
cvp verme gereksiniminde bulunuyorsunuz
kimileri de dedektif sanki ilk konunmuş yeni üyeymişsin çabuk söyle bilmem ne
nedir bu ya

44 gun once bende dalga geciyodum ama 44 gun once evladimi kucagim aldigim an yasana her kotulugun onunda basina gelebilecegi yada onunda hataya dusebilecegini dusundum bu durumda ne yaparim dedim kendime sanirim yumusadim ve annelik beni boyle yapti :)

44 gun once bende dalga geciyodum ama 44 gun once evladimi kucagim aldigim an yasana her kotulugun onunda basina gelebilecegi yada onunda hataya dusebilecegini dusundum bu durumda ne yaparim dedim kendime sanirim yumusadim ve annelik beni boyle yapti :)

allah analı babalı büyütsün:16:(hehhe ezanda okunuyor:))
fikirler düşünceler farklı olabilir arkadaşın yaptığını bende doğru bulmuyorum
ama kendisi de farkında hatasının bir soru sormuş bunun cevabını bekliyor
soruyu cevaplarsın düşüncelerini de izah edersin olur biter tartışmaya hiç
gerek yok ..

allah analı babalı büyütsün:16:(hehhe ezanda okunuyor:))
fikirler düşünceler farklı olabilir arkadaşın yaptığını bende doğru bulmuyorum
ama kendisi de farkında hatasının bir soru sormuş bunun cevabını bekliyor
soruyu cevaplarsın düşüncelerini de izah edersin olur biter tartışmaya hiç
gerek yok ..

aynen bize ters ise biz boyle bir hataya dusmemeye calisiriz dusmeyiz demiyorum cunku beserdir sasar demisler

ama konu sahibine tavsiyede bulunabiliriz dimi

senden degerli kimse yok hayatta annen seni 1 tane dogurdu senden baska yok kimse icin bugun bu soruyu sorup kendini asagi duruma dusmus hissetmemelisin evet suan asagi gorenler olabilir ama ne olursa olsun sende en azindan bir anne babanin goz nurusun altin yere dusmekle pul olmaz demisler zararin neresinden donsen kardir

aynen bize ters ise biz boyle bir hataya dusmemeye calisiriz dusmeyiz demiyorum cunku beserdir sasar demisler

ama konu sahibine tavsiyede bulunabiliriz dimi

senden degerli kimse yok hayatta annen seni 1 tane dogurdu senden baska yok kimse icin bugun bu soruyu sorup kendini asagi duruma dusmus hissetmemelisin evet suan asagi gorenler olabilir ama ne olursa olsun sende en azindan bir anne babanin goz nurusun altin yere dusmekle pul olmaz demisler zararin neresinden donsen kardir

çok teşekkürler çok haklısın. sağolasın.

Zevk suyunda sperm bulunabiliyormuş düşük bir ihtimal fakat evet akıp vajinaya geldi ise olabilir. Hamile misiniz değil misiniz Allah bilir artık :31:

Eee burda böyle tavsiye vermek yerine ''acaba karşıdakini nasıl taşlayabiliriz'' diye düşünüyorlar. Bana göre yaptıgınız dogru değil ama dedim ya bana göre, sizin dogrunuza karışamam.Bence hamile değilsiniz.

Üyelerin biraz daha kibar olmasını rica ediyorum. Bazıları her konuda bir açık yakalamaya çalışıyor. Radarda bekliyorlar sanki. Bilgisi olan konu sahibine yardımcı olur değilse tutar çenesini. Yanlış oldugunu düşünüyorsa bunu söylemek zorunda değil. Bunu konuyu açan da biliyor ama artık olan olmuş ve size başka bir soru soruyor. Ya da yanlış olmadıgını düşünüyorsa da kime ne? Ben kesinlikle bu konuyu açanı savunmuyorum, tanımıyorum da bunu her topicte görüyorum ve çok sıkıldım. Bu konuda başlık açacaktım ama nereye açacagımı bilemedim ve burda da benzeri şeyi görünce dile getirdim. İyi forumlar.

.

Son düzenleme:
Eee burda böyle tavsiye vermek yerine ''acaba karşıdakini nasıl taşlayabiliriz'' diye düşünüyorlar. Bana göre yaptıgınız dogru değil ama dedim ya bana göre, sizin dogrunuza karışamam.Bence hamile değilsiniz.

Üyelerin biraz daha kibar olmasını rica ediyorum. Bazıları her konuda bir açık yakalamaya çalışıyor. Radarda bekliyorlar sanki. Bilgisi olan konu sahibine yardımcı olur değilse tutar çenesini. Yanlış oldugunu düşünüyorsa bunu söylemek zorunda değil. Bunu konuyu açan da biliyor ama artık olan olmuş ve size başka bir soru soruyor. Ya da yanlış olmadıgını düşünüyorsa da kime ne? Ben kesinlikle bu konuyu açanı savunmuyorum, tanımıyorum da bunu her topicte görüyorum ve çok sıkıldım. Bu konuda başlık açacaktım ama nereye açacagımı bilemedim ve burda da benzeri şeyi görünce dile getirdim. İyi forumlar.

.
haklısın tatlım hatta birkaç üye yakaladım sadece muhalefet:)
kavga için üye olmuş gibiler:1::1:

1 ay kadar önce erkek arkadaşımla anal yoldan birlkte olduk.Aslında tam bi birlktelikte olmadı ve boşalmadı. O gün adetimin 2. günüydü. Ve şu ana kdr önden bir birleşme olmadı.Kızlık zarım bozulmadı ama zevk suyunun akıpta vajinama gelmiş olma ihtimalinden korkuyorum.

Yanlışların hangisini yazayım?

Anal yoldan birlikte olacak kadar cüretkarsanız zevk suyunun binlerce km yol katedip sıvılaşmadan yumurtlalıklarınıza ulaşmasına da şaşırmayın. Olur olur.

Regl halde ilişkiye girmeyi nasıl içiniz aldı Allah aşkına?

Herşeyi yaşayıp o ince zarın bozulmaması bekaret göstergesi değildir.

erkek olmasa her konuya cvp veririz,elimizden geldigi kadar yardimci oluruz ama bu basligi acan erkek.bazilari neden elestiriyorsun diye kiziyorda fake oldugu icin.

Her konu açanla dalga geçilmiyor burda konu sahibi

anal yoldan birlikte olduk hamile olabilirmiyim

gibi bir soruya

nasıl mantıklı cevaplar verilebilir bende bilmiyorum..

dalga geçilecek bi soru değil. milyonda bir de olsa böyle bi ihtimal var. sonuçta spermler canlı ve mobil. sıvı ortamlarda hareket ederek, hedefe ulaşabilirler. konu sahibi de sorusunda endişesini açıkça dile getirmiş işte. akıp da vajinama bulaşmış olabilir mi diyo. daha ne desin. neden bazıları bazı şeyleri anlamamakta direnir hiç anlamıyorum.

sevgili konu sahibi, cinsel hayatını nasıl ne şekilde yaşayacağın sadece seni ve partnerini ilgilendirir aklıma gelen bi lafı yazmadan da edemicem. hak yolu varken b.. yolu neden? derler. muhtemelen bu şekilde hamile falan da kalmamışsındır, korkmana gerek yok ama Allah'ın işi işte... banyodan klozetten bulaşan spermlerle hamile kalan kadınlar var. en iyisi bekleyip görmek. bi de mutlaka prezervatif kullanmak. yoksa her seferinde aynı endişeler hayatını zehir eder.

.

rahmetli kemal sunal'ın bi tane filmi var ya. adam dayağı geldiği zaman kemal sunal'ı çağırıyo. mazluuuuummmm, mazlumuu getirin banaaa diye :)))

burda bazı kadınlar da konu sahibini mazlum yerine koyup stres atmaya geliyolar bence buraya. nerde açık bulalım da vuralım vuralım vuralım.. güya derdim var topiğine deva bulmak için konu açılıyo ama daha çok dert sahibi olup gidiliyo.:ssz:

şimdi netten araştırdım anal ilişkide hamile kalma olasılığı oluyormuş..o yüzden ne yapmak lazım,eğer için rahat değilse bi test alıp yapmak ve bir dahakine dikkatli olmak..hayatat neler oluyor,hiçbirşeye kesin gözel bakmamak gerek!

birde anal ilşkinin sağlık açısından bir çok zararı var,bazı şeyleri kaybetmmek için başka yollar seçerken kendi sağılığımızı hiçe atıyoruz haberimiz yok.ne gerek var ki,eğer doğru olan bu olsaydı hem sağlık açıısndan hem dinimizce olumsuz bakılmazdı değil mi?

Hamile kalma ihtimalin yok gibi de anal yoldan ilişkiye girmek zaten pislikken bir de korunmasız girmen HIV virüsünü kapabileceğinin göstergesi.
:31:
Hadi bir halt yapıyorsun bari korun be...

haklısın tatlım hatta birkaç üye yakaladım sadece muhalefet:)
kavga için üye olmuş gibiler:1::1:

Onlar kavga için üye olmuş sen ne için üye oldun ?
Ciddiyetsiz davranıyorsun gülüyorsun mesela belki ondan dalga geçiyordur insanlar olamaz mı ?
Hem iki günlük üyeliğinle bütün forumu çözebilmiş olman büyük yetenek.
Muhalefet insanları yakalayacağına cinsel hayatına çekidüzen ver bence...
En azından adetliyken anal yoldan beraber olup zevk suyu derdine düşmeyecek kadar bilgili ol.
Sonra da istediğin kadar gül bu duruma .. Zira konunun başından beri her yoruma güldün.

Ciddiyetsiz davranıyorsun gülüyorsun mesela belki ondan dalga geçiyordur insanlar olamaz mı ?
En azından adetliyken anal yoldan beraber olup zevk suyu derdine düşmeyecek kadar bilgili ol.
Sonra da istediğin kadar gül bu duruma .. Zira konunun başından beri her yoruma güldün.

nicklere dikkat et bundan sonra.

nicklere dikkat et bundan sonra.

bir de konunun kim tarafından açıldığını bile bilmeden gelipte yorum yapma.

Back
X