Hamile olabilir miyim

Hedefmarka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
12
3
1
32
Adetim 3 gun gecikti ve testte 2.cizgi yok denecek kdar az hamile olabilirmiyim.7 aylik bebegim var emziriyorum.. Tesekkurler

evet hayırlı olsun bebeğinizde kuçukmuş ama Allah yardım eder içiniz ferah olsun :)

ben burdan bile gördüm 2. çizgiyi :) bugün yada yarın git kan testi yaptır bence hamilelik var gibi..
bu benim gördüğüm ama başka arkadaşlarda değerlendirsin durumu yada bi test daha al yinele testi için rahat etsin..

Doktoruna danış cnm emzirme konusunu. Bırakma diyenleri de duydum çünkü.

Ben bebeğim 1 yaşındayken 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ve emzir derdi doktor Ayten kendi bırakıcak sesi sütün tadı değişiyormuş gerçekten de bebegım sabah emdi gece yatarken emmedi bıraktı. 4. Ayına kadar emzirdim oğluşumu

Tesekkurler :) kan verdim yarin sonuc alicam.emzirmeyi birakmali miyim hamilelik varsa..
hayırlı olsun cnm neticeyi bizede bildir emzirmeyi bırakma konusunda bilgim yok ama sütün acı bir tat aldığını ve bebişin kendiliğinden bıraktığını duymuştum bende..

Dikkat ediyorduk tabi.ama bir sefer supelendik ertesi gun hapi verdiler saglik ocagindan.6 sabah aksam 6 tane icmem gerekiyordu bnm midem bulandi bisey olmaz diye aksam 2 tane ictim sabah ta 4 tane ictim ama oldu...

Dikkat ediyorduk tabi.ama bir sefer supelendik ertesi gun hapi verdiler saglik ocagindan.6 sabah aksam 6 tane icmem gerekiyordu bnm midem bulandi bisey olmaz diye aksam 2 tane ictim sabah ta 4 tane ictim ama oldu...
kısmet canım geleceği varmış demekki haylazın :)

demekki dogacagı varsa ne yaparsan yap faydasız :) rahat olmak gerekiyor sanırım darısı basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…