- 13 Ağustos 2016
- 14
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi zynpcgrylmz
-
Cnm allah bagslasn bisey sorablrmym bnm hic gogus agrim olmazdi gogsum agriyo ama oyle normalde degil birsey deyince yada elim deyince falan uc kismi degil yanlari agriyo hamilelerde boylemi oluyo yoksa farkli bi agrimi bnm adet olcgm zmn bile agrmaxdi daha adete 1 hafta var bi fikrin varmi cnmTest yapmadan hamile misiniz degil misiniz bunu bilmek imkansiz
Ben ilk hamileligimde oglumu adetim 5 gun geciktiginde yaptigim testle ogrenmistim
Bence tam zamani hemen bir test yapin
Gonlunuzdeki olsun insallah
Test yapmadan hamile misiniz degil misiniz bunu bilmek imkansiz
Ben ilk hamileligimde oglumu adetim 5 gun geciktiginde yaptigim testle ogrenmistim
Bence tam zamani hemen bir test yapin
Gonlunuzdeki olsun insallah
Amiinnn inşallah hepimizin gönlüne göre olsun bi cesaret edebilsem test yapmaya zatenTest yap bence varsa mutlaka çıkar 5 gün geçmiş. Allah gönlüne göre versin :))
şey cnm sen hamişsin bilirsin diye bisey dansacktm bnm hic gogus agrim olmazdi gogsum agriyo ama oyle normalde degil birsey deyince yada elim deyince falan uc kismi degil yanlari agriyo hamilelerde boylemi oluyo yoksa farkli bi agrmi daha adete bir hafta var ve adetimdede gogusum agrimaz hic.. umitlenmek istmyrm bu ay umitsizdm birden bu gogus agrsini hissettm sizce?Bence bi test al yap hemen canim. Boyle beklemek daha kotu. Insallah hamilesindir. Genelde adet oncesinde cok belirti olmaz derler bilmiyorum benim oldu gerci ama.. ben gecikince 2.gun yaptim cikmisti.
Bence yap icini rahatlatr adetlern duzenlimiydiTest yapmaya cesaret edemiyorum henüz
Evet adetim hiç gecikmezdi normalde yani en fazla 1 gün oynardı ama 5 gün olunca şüphelendim test yapmak şart oldu cesaretimi toplamam lazımAdetin duzenlmydi bnm ablam adet gunu yapti cikti senn gunun gecmis ins. Vardr ama bn okuduklarmla sana soylim cikar varsa ve ablam ilkinde adetten once silik cizgile ikincisinide adet gunu ogrendi cnm
Benim goguslerim sismisti. Pek agri olmadi sadece dokununca uc kisimlarinda agri oldu, bir de rengi koyulasmisti. Ama olabilir de canim herkesin ayri olurmus belirtisi. Insallah vardir bebisin, guzel haberlerini bekliyorum insallah :)şey cnm sen hamişsin bilirsin diye bisey dansacktm bnm hic gogus agrim olmazdi gogsum agriyo ama oyle normalde degil birsey deyince yada elim deyince falan uc kismi degil yanlari agriyo hamilelerde boylemi oluyo yoksa farkli bi agrmi daha adete bir hafta var ve adetimdede gogusum agrimaz hic.. umitlenmek istmyrm bu ay umitsizdm birden bu gogus agrsini hissettm sizce?
Insallah cnmBenim goguslerim sismisti. Pek agri olmadi sadece dokununca uc kisimlarinda agri oldu, bir de rengi koyulasmisti. Ama olabilir de canim herkesin ayri olurmus belirtisi. Insallah vardir bebisin, guzel haberlerini bekliyorum insallah :)
Bende de normal adet belirtileri gibi meme ucları hassaslaştı kasık ağrım ve bel ağrım oldu sadece ve hepsi hala devam ediyoBence bi test al yap hemen canim. Boyle beklemek daha kotu. Insallah hamilesindir. Genelde adet oncesinde cok belirti olmaz derler bilmiyorum benim oldu gerci ama.. ben gecikince 2.gun yaptim cikmisti.
Iste bu topla cesaretini ve yap testini bize guzel hber ver olurmu olmasada Allah tan umit kesilmez bnm kesin yoktrda yine ins. Seninkini duyar sevinirz haber verEvet adetim hiç gecikmezdi normalde yani en fazla 1 gün oynardı ama 5 gün olunca şüphelendim test yapmak şart oldu cesaretimi toplamam lazım
Benim adetten once hassaslasirdi hamile oldugum ayda hassaslasmisti yani adetle hamilelik belirtileri cok benzer o yuzden kendini hirpalama hic akisina birak inan cok uzun sure anne olmak icin cabalayan biri olarak soyluyorum bunuCnm allah bagslasn bisey sorablrmym bnm hic gogus agrim olmazdi gogsum agriyo ama oyle normalde degil birsey deyince yada elim deyince falan uc kismi degil yanlari agriyo hamilelerde boylemi oluyo yoksa farkli bi agrimi bnm adet olcgm zmn bile agrmaxdi daha adete 1 hafta var bi fikrin varmi cnm
Ay inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun çok teşekkür ederimTest yaparsanız çıkar hemen. Benim bir gün gecikmede çıkmıştı 2. Çizim. Inşallah sizin de pozitif çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?