Hamile olabilir miyim ?

zynpcgrylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
14
2
1
39
Merhaba arkadaşlar adetim gecikti bugün 5. gün normalde hiç gecikmezdi adet tarihime yakın meme sancısı ve kasık ağrısı oldu biraz onun dışında bi belirti olmadı adetle alakalı. Yumurtlama tarihlerinde denemeler yapmıştık eşimle tuttu mu tutmadı mı bilemiyorum test yapmak için daha erken mi yapmalı mıyım onuda bilmiyorum sonuç negatif çıkarsa hayal kırıklığı ne yapmam lazım bi fikri olan yardım etsin lütfen

Test yapmadan hamile misiniz degil misiniz bunu bilmek imkansiz
Ben ilk hamileligimde oglumu adetim 5 gun geciktiginde yaptigim testle ogrenmistim
Bence tam zamani hemen bir test yapin
Gonlunuzdeki olsun insallah

Adetin duzenlmydi bnm ablam adet gunu yapti cikti senn gunun gecmis ins. Vardr ama bn okuduklarmla sana soylim cikar varsa ve ablam ilkinde adetten once silik cizgile ikincisinide adet gunu ogrendi cnm

Bence bi test al yap hemen canim. Boyle beklemek daha kotu. Insallah hamilesindir. Genelde adet oncesinde cok belirti olmaz derler bilmiyorum benim oldu gerci ama.. ben gecikince 2.gun yaptim cikmisti.

Test yap bence varsa mutlaka çıkar 5 gün geçmiş. Allah gönlüne göre versin :))

Test yapmadan hamile misiniz degil misiniz bunu bilmek imkansiz
Ben ilk hamileligimde oglumu adetim 5 gun geciktiginde yaptigim testle ogrenmistim
Bence tam zamani hemen bir test yapin
Gonlunuzdeki olsun insallah
Cnm allah bagslasn bisey sorablrmym bnm hic gogus agrim olmazdi gogsum agriyo ama oyle normalde degil birsey deyince yada elim deyince falan uc kismi degil yanlari agriyo hamilelerde boylemi oluyo yoksa farkli bi agrimi bnm adet olcgm zmn bile agrmaxdi daha adete 1 hafta var bi fikrin varmi cnm

Bence bi test al yap hemen canim. Boyle beklemek daha kotu. Insallah hamilesindir. Genelde adet oncesinde cok belirti olmaz derler bilmiyorum benim oldu gerci ama.. ben gecikince 2.gun yaptim cikmisti.
şey cnm sen hamişsin bilirsin diye bisey dansacktm bnm hic gogus agrim olmazdi gogsum agriyo ama oyle normalde degil birsey deyince yada elim deyince falan uc kismi degil yanlari agriyo hamilelerde boylemi oluyo yoksa farkli bi agrmi daha adete bir hafta var ve adetimdede gogusum agrimaz hic.. umitlenmek istmyrm bu ay umitsizdm birden bu gogus agrsini hissettm sizce?

Adetin duzenlmydi bnm ablam adet gunu yapti cikti senn gunun gecmis ins. Vardr ama bn okuduklarmla sana soylim cikar varsa ve ablam ilkinde adetten once silik cizgile ikincisinide adet gunu ogrendi cnm
Evet adetim hiç gecikmezdi normalde yani en fazla 1 gün oynardı ama 5 gün olunca şüphelendim test yapmak şart oldu cesaretimi toplamam lazım

Test yaparsanız çıkar hemen. Benim bir gün gecikmede çıkmıştı 2. Çizim. Inşallah sizin de pozitif çıkar.

Benim goguslerim sismisti. Pek agri olmadi sadece dokununca uc kisimlarinda agri oldu, bir de rengi koyulasmisti. Ama olabilir de canim herkesin ayri olurmus belirtisi. Insallah vardir bebisin, guzel haberlerini bekliyorum insallah :)

Benim goguslerim sismisti. Pek agri olmadi sadece dokununca uc kisimlarinda agri oldu, bir de rengi koyulasmisti. Ama olabilir de canim herkesin ayri olurmus belirtisi. Insallah vardir bebisin, guzel haberlerini bekliyorum insallah :)
Insallah cnm

Bende de normal adet belirtileri gibi meme ucları hassaslaştı kasık ağrım ve bel ağrım oldu sadece ve hepsi hala devam ediyo

ben kızımı adete 5 gun kala öğrendim 2 liralık testle hem de ama niye cesaret edemıyorsunuz ki az güçlü olun

Evet adetim hiç gecikmezdi normalde yani en fazla 1 gün oynardı ama 5 gün olunca şüphelendim test yapmak şart oldu cesaretimi toplamam lazım
Iste bu topla cesaretini ve yap testini bize guzel hber ver olurmu olmasada Allah tan umit kesilmez bnm kesin yoktrda yine ins. Seninkini duyar sevinirz haber ver

Benim adetten once hassaslasirdi hamile oldugum ayda hassaslasmisti yani adetle hamilelik belirtileri cok benzer o yuzden kendini hirpalama hic akisina birak inan cok uzun sure anne olmak icin cabalayan biri olarak soyluyorum bunu
Bildigim kadariyla hamilelik belirtiside olabilir bu ay ki adet belirtinde yada hormonal biseyde inan kesin bisey soylemek kendimizi kandirmak olur Allah en kisa zamanda nasib etsin istiyorsunuz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…