Hamile olabilir miyim

Ronam

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
161
140
23
34
Merhaba arkadaşlar ben ilk defa buraya yaziyorum..şimdiye kadar hep okudum ve cok yardimci olan seyler oldu bana..şimdi de ben sorayim : ben 6 ay önce kürtaj oldum bebeğimin böbrekleri oluşmadigi icin..ve ben tekrar bebek istiyorum 5 haftadir korunmuyoruz eşimle ama bi hafta önce regl oldum ve iki gundur mide bulantisi kasiklarda gerilme ve bel agrisi gibi şeyler var acaba regl oldugum halde hamile kalma olsiligim olabilir mi.? Testte negatif cikmasini görmekistemedigim icin yaziyorum şimdiden tesekkurler..

Bir hafta önce regl oldun, yumurtlama dönemin dha gelmedi bile... Üzerine görmek denen şey olabilir mi???daha 5 haftadır korunmuyorsunuz. Bence bir adet dönemi daha bekle... İnş hamile değilsen de bu ay olacaksındır.

Teşekkür ederim aslinda haklisiniz daha cok yeni ama kaybettigim bebegim 5 ayliktio yuzden atlatmasi ve tekrar hamile kalmayi sabretmek cok zor oluyopiskolojik olarak..

Teşekkür ederim aslinda haklisiniz daha cok yeni ama kaybettigim bebegim 5 ayliktio yuzden atlatmasi ve tekrar hamile kalmayi sabretmek cok zor oluyopiskolojik olarak..
Özel olmazsa 5 aylık bebeğini neden kaybetmiştin canım merak ettim

Böbrekleri oluşmamis..maalesef binde bir ihtimal olan biseymis da bizi buldu..ama genetik herhangi bi sebebe bagli degilmis..
Başın sağolsun canım Allah'ım bir daha yaşatmasın sana.. kimseye yaşatmasın.. teşhis edilmiş miydi yoksa öldükten sonra mı teşhis edildi.. teşhis edilse geliştirici bişeyler yapılırdı belki diye düşündüm ama..

17 haftalikken teşhis edildi bi ay hastane hastane ozeli devleti hepsini gezdik belki bi yolu bulunur diye ama maalesef bi caresi yok dediler.cünku böbregi hic yoktu hani olupda gelismemis olsa belki dedigin gibi olurdu canim ..cok sagol..

17 haftalikken teşhis edildi bi ay hastane hastane ozeli devleti hepsini gezdik belki bi yolu bulunur diye ama maalesef bi caresi yok dediler.cünku böbregi hic yoktu hani olupda gelismemis olsa belki dedigin gibi olurdu canim ..cok sagol..
Doğru söylüyorsun ismin tam olarak ne canım senin için hem sabır hemde sağlıklı bebek vermesi için dualarıma seni de eklemek istiyorum

Hacer adim.çok çok canim sağol allah razi olsun.
Allah senden de razı olsun canım müslümanın müslümana duası kabul olurmuş Allah'a çok şükür inanan ve duaya sığınan insanlarız ben inanıyorumki rabbim tez zamanda Senin yüzünü güldürecek..

Kızlar Merhaba. Eşimle 5 aydır korunmuyoruz düzenli olan adetim korunmayi bıraktıktan sonra bir kaç gün erken gelmeye başladı. Bu ay hamilelik için aslında umutluydum ama çokta düşünmemeye çalıştım çoğu belirtiyi zaten adet öncesinde yaşıyorum ama bir iki farklı belirti de yaşadım meme ucuna arada gelen bir acı sızlama oldu bir kaç gün sürdü sadece bir de arka belimden kuyruk sokumuna doğru ağrı sonra zaten 11 ekimde hastalandım ilk iki günü sancılıydı bir de idrara sık gitme dışında diğer belirtiler geçti normalde adetim 8 gün sürer fakat geçen ay ve bu ay sadece 4. güne kadar eskisi kadar yoğun olmayan kanama oldu ve 4. Gün başlayıp bir kaç gün avuç kadar kahverengi leke geldi bugün 4. gün ve geceden beri sadece bir kaç damla kahverengi var ve dünden beri hiç yasamadığim tuhaf bi sancı gibi bir şey başladı kasık ağrısı falan değil yumurtaliklarimdan başlayıp Rahime doğru içten batmalar oluyo bir kaç saniyelik ve sık oluyo sağlık kontrollerim hersey normal ve en son 2 ekimde ilişkiye girdik eşimle o günde gebelik şansının orta dereceli olduğu gündü takvimime göre. Sizce gebelik olabilir mi adet gördüm diye pek ihtimal vermiyorum ama ya da bu tuhaf batmalarin sebebi ne olabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim konuma yakın olan konu başlıklarına yazıyorum hep

Rahimde batmalar falan tuhaf geldi. Devam ederse bir Dr a görün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…