• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyimm??

sedafalan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2025
56
8
1
Kızlar selamm, 10 eylül de adet oldum. Yumurtlama 24-25 eylül gibi oldu. Polikistik over var. Bir haftadır göğüslerim çok hassas özellikle de sabahları. Dün agır bir şey kaldırdım sol kasıgıma sancı girdi beş dk kadar bi süre. Bu sabah ilk idrarla prodoctor test yaptım normalde kuruma çizgisi bile çıkmıyordu bu testlerde. Beş dk içinde çok hafif silik çizgi çıktı sizce gebelik olabilir mi???

Eklentiler

• IMG_1004.webp
    IMG_1004.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_1005.webp
    IMG_1005.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1007.webp
    IMG_1007.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar selamm, 10 eylül de adet oldum. Yumurtlama 24-25 eylül gibi oldu. Polikistik over var. Bir haftadır göğüslerim çok hassas özellikle de sabahları. Dün agır bir şey kaldırdım sol kasıgıma sancı girdi beş dk kadar bi süre. Bu sabah ilk idrarla prodoctor test yaptım normalde kuruma çizgisi bile çıkmıyordu bu testlerde. Beş dk içinde çok hafif silik çizgi çıktı sizce gebelik olabilir mi???
Ben de prodoktor da 5dk sonra pembelik gidince görünen silik bir çizgi ile öğrendim. Fotoğraflarda görünmüyor ama siz görüyorsanız vardır büyük ihtimalle. Değerim 25 di hatta.

Normalde kuruma çizgisi bile olmuyordu. Galerimde çizgi net görünüyor ama buraya yüklerken kalite düşüyor sanırım

Back
X