• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyimm??

Çatlatma iğnesini ne zaman vurdu? Sen ilişkiye devam ettin mi o süreçlerde de ? Çünkü benim çatlama sonrası göğüs hassasiyetim başladı seninde öyle olabilir gerçekten
3 ekimde oldum ama normalde doktor 1 ekimde iğne vuralım dedi sonra baktı yumurta 16 mm iki gün daha kullan cuma günü ol dedi tahmini cumaya kadar 18 -20 anca olmuştur diyorum bende. İlk iğne kullandığımda da yumurtam 16 iken vurmuştu diğer doktorum o zaman adete iki gün hala şiddetli kaşık ağrım oldu hissettim yani çatladığını o zaman da çok geç gelişip çatlamıştı yumurtam. Şimdi yine geç öatladı diye düşünüyorum

Merhaba bat 3 Kasım yanlış anlamadıysam öyleyse çok erken çıkmaz testte. Ovülasyon pik ne zaman gördünüz ?
Yok ben yanlış yazmışım adete 3 gün kaldı 20 ekim adet tarihim 🤕 ovulasyonda da pik 6 ekim yumurtlama da 7 ekim oldu diye izlemledimm 😊

Tam da lekenin geldiği gün ilişki oldu hatta acaba kanallarımı açtı mı ilişki dedim yerleşmeyse inşallah zarar vermez dedim. Sonrasında iki güne bir ilişki oldu doktor gün aşırı dedi ama eşim çok umursamıyor günleri bende yoruldum artık tek başıma süreci idare etmeye çalışmaktan akışına bıraktım artık bende ilişki istemiyorum saldık artık
Bende o gün yumurtlaman oldu yerleşme için erken canım benim zaten ilişkide olmuş olacağı varsa tek sperm yeterli 🥰

3 ekimde oldum ama normalde doktor 1 ekimde iğne vuralım dedi sonra baktı yumurta 16 mm iki gün daha kullan cuma günü ol dedi tahmini cumaya kadar 18 -20 anca olmuştur diyorum bende. İlk iğne kullandığımda da yumurtam 16 iken vurmuştu diğer doktorum o zaman adete iki gün hala şiddetli kaşık ağrım oldu hissettim yani çatladığını o zaman da çok geç gelişip çatlamıştı yumurtam. Şimdi yine geç öatladı diye düşünüyorum
Olsun büyüyüp çatlamış çok şükür şuan kötü giden bir durum yok. Lekenin geldiği gün sonrası önemli dpo kaç oldu leke üstüne

Yok ben yanlış yazmışım adete 3 gün kaldı 20 ekim adet tarihim 🤕 ovulasyonda da pik 6 ekim yumurtlama da 7 ekim oldu diye izlemledimm 😊
Yanlış hesaplamadıysam bugün dpo 10 oluyosun erken olabilir belki geç döllendi gecikme bekle istersen inşallah pozitif görürsün🥰

Back
X