• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyimm??

sedafalan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2025
68
8
1
Kızlar selamm, 10 eylül de adet oldum. Yumurtlama 24-25 eylül gibi oldu. Polikistik over var. Bir haftadır göğüslerim çok hassas özellikle de sabahları. Dün agır bir şey kaldırdım sol kasıgıma sancı girdi beş dk kadar bi süre. Bu sabah ilk idrarla prodoctor test yaptım normalde kuruma çizgisi bile çıkmıyordu bu testlerde. Beş dk içinde çok hafif silik çizgi çıktı sizce gebelik olabilir mi???

Eklentiler

• IMG_1004.webp
    IMG_1004.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 313
  • IMG_1005.webp
    IMG_1005.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 281
  • IMG_1007.webp
    IMG_1007.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 275
Kızlar selamm, 10 eylül de adet oldum. Yumurtlama 24-25 eylül gibi oldu. Polikistik over var. Bir haftadır göğüslerim çok hassas özellikle de sabahları. Dün agır bir şey kaldırdım sol kasıgıma sancı girdi beş dk kadar bi süre. Bu sabah ilk idrarla prodoctor test yaptım normalde kuruma çizgisi bile çıkmıyordu bu testlerde. Beş dk içinde çok hafif silik çizgi çıktı sizce gebelik olabilir mi???
Ben de prodoktor da 5dk sonra pembelik gidince görünen silik bir çizgi ile öğrendim. Fotoğraflarda görünmüyor ama siz görüyorsanız vardır büyük ihtimalle. Değerim 25 di hatta.

Normalde kuruma çizgisi bile olmuyordu. Galerimde çizgi net görünüyor ama buraya yüklerken kalite düşüyor sanırım

Bende aynı şekildeyim varmı bi gelişme sizde regle kaç gğn kaldı,
Merhaba dpo6 da kasık ağrım sancılı şekilde oldu dpo7 de de devam etti bugün dpo8 bel ağrısı ve şiddetli göğüs ağrısıyla kalktım üstüne yatmışım sanırım bacaklarımda ağrıyor sanki adet geliyor

Yumurtlamadan sonra birkaç gün akıntı devam etti ama son 2 gündür hiç yok normalde nasıldı hatırlamıyorum
Ya benim akıntım hep devam ederdi yumurtlamadan sonra kesildi benimde bir iki kere minik bej alıntı gördüm normalde beyaz krem akıntılarım devam ederdi bu ümitlendiriyor 🤔

benim testlerime de bakar mısınız 3 gün gecikti iki test yaptım ikisinde de negatif gördüm bıraktım kahvaltı hazırladık kahvaltı yaptık sonra çöpe atmak için banyoya girdim baktım böyle olmuşlar ikisinin de böyle olması tesadüf mü yani kuruma mı

Eklentiler

• IMG_6920.webp
    IMG_6920.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 153
  • 2F7A82B0-8C63-4D4E-BAF0-95B911DF022D.webp
    2F7A82B0-8C63-4D4E-BAF0-95B911DF022D.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 237
Back
X