Haklısınız ama zaten göğüs yada kasık ağrısı yok. Gecikmeyi beklicemm teşekkür ederimGebelik belirtileri genelde 6. Haftadan sonra görülür. Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı da hem adetin hem hamileliğin belirtileri. gecikme olursa test yapın.
Merhaba birşey öğrenmek istiyorum. Ben klomen kullandım ve ocak 5 de çatlama iğnesi vurundum. Neredeyse yumurtlama zamanından beridir de göğüslerim çok olmamak şartıyla acıyor ve ağrıyor. Bugünle birlikte adetime 3 gün var.adetim yaklaştıkça göğüs ağrımda fazlalaştı namaz kilarken bile ellerimi bağladığımda acıyor. affedersiniz kabızlık da yaşıyorum 2 gündür de bu cıktı çok fenayım acaba belirtisi olabilir mi test yapmak istemiyorum üzülmek istemiyorumGebelik belirtileri genelde 6. Haftadan sonra görülür. Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı da hem adetin hem hamileliğin belirtileri. gecikme olursa test yapın.
Bana sormamissiniz ama konu sahibi olarak yine de cevaplamak istedim. Göğüs ağrısı yada kabızlık aldığınız yardımcı hormonlar ve çatlatma iğnesinden ötürü olabilir. Hamilelik de olabilir. İnanın yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyorum. Bu süreçte o kadar şey yaşadım ki kendimi üzmemek için artık belirti aramayı bırakın, kendimde oluşan değişiklikleri bile artık göz ardı ediyorum. Çünkü ben çok üzüldüm çok yıprandım. Bence siz de kötü de düşünmeyin tabi ama ne olursa olsun çok ümitli de olmayın. İnşallah gebeliktendir. Rabbim bize size ve tüm isteyenlere tez zamanda o hayırlı müjdeyi nasip etsin. Dua edelim canımızı da sıkmayalım inşallahMerhaba birşey öğrenmek istiyorum. Ben klomen kullandım ve ocak 5 de çatlama iğnesi vurundum. Neredeyse yumurtlama zamanından beridir de göğüslerim çok olmamak şartıyla acıyor ve ağrıyor. Bugünle birlikte adetime 3 gün var.adetim yaklaştıkça göğüs ağrımda fazlalaştı namaz kilarken bile ellerimi bağladığımda acıyor. affedersiniz kabızlık da yaşıyorum 2 gündür de bu cıktı çok fenayım acaba belirtisi olabilir mi test yapmak istemiyorum üzülmek istemiyorum
Merhaba hamileymissiniz rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin sağlıklı sıhhatli bir şekilde bende size soru sorabilir miyim Kasım Aralık ayında klomen+ovitrelle kullandım ama negatif sonuç Aralık sonu rahim filmi çekildim oda temiz çıktı bu gün adet oldum cuma günü kontrole gidicem ve aynı tedaviye devam edeceğiz size soruların şunlarAmin canım benim allah razı olsun ben Dün hayırlı haberi aldım şükürler olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir allahım herkese herkese bu heyecanı tatdirsin
Yaa gözünüz aydın. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize de dua et olur mu. Tüp Bebek dışında hiç mümkün görünmüyor verilere göre. Normal yoldan gebelik çok isterdim nasip olmadı. Tüp bebek için çabalarımız boşa çıkmasın inşallah.Amin canım benim allah razı olsun ben Dün hayırlı haberi aldım şükürler olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir allahım herkese herkese bu heyecanı tatdirsin
Amin canım benim allahım razı olsun allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah..Merhaba hamileymissiniz rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin sağlıklı sıhhatli bir şekilde bende size soru sorabilir miyim Kasım Aralık ayında klomen+ovitrelle kullandım ama negatif sonuç Aralık sonu rahim filmi çekildim oda temiz çıktı bu gün adet oldum cuma günü kontrole gidicem ve aynı tedaviye devam edeceğiz size soruların şunlar
Kaçıncı denemede hamile kaldınız?
İgneden kaç saat sonra ilişki oldu?
İgneden sonra özel olarak uyguladığıniz birşey varmı dinlenmek yatarak yeme içme falan?
Lütfen cevaplar mısınız ve bir hamile olarak dua eder misiniz bana da
Allahım allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah canımın ici nasipten öte yol yok. Bende buralarda çok ağladım en ufak umut verici birşeyler aradım ama allahım büyük kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahYaa gözünüz aydın. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize de dua et olur mu. Tüp Bebek dışında hiç mümkün görünmüyor verilere göre. Normal yoldan gebelik çok isterdim nasip olmadı. Tüp bebek için çabalarımız boşa çıkmasın inşallah.
Eşimin ileri hızı sperm sayısı çok çok iyi şükürler olsun benim yumurtam catlamiyordu işte oda iğneyle oluyor yumurtam büyüyor çatlıyor ama gebelik olmuyor inş bu sefer olur 2 sene 3 ay oldu hayla bekliyoruz onuAmin canım benim allahım razı olsun allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah..
1. Ilk deneme de şükürler olsun gebelik oldu canım ama insallah sağlıklı ilerler ve sağlıklı gebeliktir insallah
2. Ocak 5 iğne oldu sabah saat 9.30 da
Çarşamba akşamı iğneyi vurulduğum saatte sağ kasığım da ağrım oldu çatladığını anlamıştım. Tam 36 saatte oldu canım benim yanı akşam 21.30 da ağrım oldu. 21.45 gibi ilişki biraz vakit geçsin diye.
3. Affedersiniz biz hep köpek pozisyonunda yaptık yaptıktan sonra yaklaşık 45 dakika kadar da yattım. Ayrıca esin hemen ilişki bittikten sonra içinden hemen çıkmaması gerekiyormus yani affedersiniz ama doktor öyle söylemişti yani bosaldiktan sonra icinde git gel bile yapmasın demişti. Yeme içme konusunda ekstra birşey yapmadım hatta ben diyetteydim yaklaşık 4 aydır inşallah zamanı gelmiştir de olmuştur sağlıklı bir gebeliktir benim ki de inşallah.
Allahım sizlere de nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün inşallahsorun varsa gene yaz canım
Canım benim benimde 2 senelik evliliğim allahım bu zamanda nasip etti inşallah devamı gelirEşimin ileri hızı sperm sayısı çok çok iyi şükürler olsun benim yumurtam catlamiyordu işte oda iğneyle oluyor yumurtam büyüyor çatlıyor ama gebelik olmuyor inş bu sefer olur 2 sene 3 ay oldu hayla bekliyoruz onu
Sizin ne sorununuz vardı? Kaç yıldır istiyordunuzAllahım allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah canımın ici nasipten öte yol yok. Bende buralarda çok ağladım en ufak umut verici birşeyler aradım ama allahım büyük kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Aminn aynen öyleAllahım allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah canımın ici nasipten öte yol yok. Bende buralarda çok ağladım en ufak umut verici birşeyler aradım ama allahım büyük kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?