• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilirmiyim ihtimal var mı

nazzz89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
7
1
1
22
Beni bilgilendirebilirmisiniz lütfen .
Gecmis adet günüm : 28 Mayis-1 Haziran
Adet olacağim gün : 25 Haziran
Geri çekilmeli ilişki yaşadığım günler:3,5,7,9,11,12 Haziran
Kahverengi lekenme yaşadığım gün : 17-18 Haziran ve bugünde lekenme yaşadım yani 22 Haziran
Kan testi verdigim tarih: 21 Haziran negatif ( adete 4-5 gün var )

9 Haziran da ağrıyla birlikte kahverengi akıntı geldi ve ertesi günde yumurta akı gibi akıntı.
13 gündür ağrım hala devam ediyor adet olacakmisim gibi bir sancım var, göğüslerim şişti sağ gogsum acıyor. belimde 2 gündür ağrıyor .
bu anlattığım durumu değerlendirirsek eğer gebelik ihtimali varmı? geç döllenme yaşanıyor olabilir mi ? . lütfen bana cevap verebilirmisiniz daha önce hiç böyle olmamıştım

Beklenen adet tarihine göre yumurtlaman ortalama 11inde olmuş yani ihtimal var. Diğer belirtileri dikkate almadan dedim bunu. Adete 4-5 gün varken 11'inde yumurtladın varsayarsak hamile olsan bile erken bir safhadadır çıkmamış olabilir. Adetin gelmezse tekrar test yaparsın

Beni bilgilendirebilirmisiniz lütfen .
Gecmis adet günüm : 28 Mayis-1 Haziran
Adet olacağim gün : 25 Haziran
Geri çekilmeli ilişki yaşadığım günler:3,5,7,9,11,12 Haziran
Kahverengi lekenme yaşadığım gün : 17-18 Haziran ve bugünde lekenme yaşadım yani 22 Haziran
Kan testi verdigim tarih: 21 Haziran negatif ( adete 4-5 gün var )

9 Haziran da ağrıyla birlikte kahverengi akıntı geldi ve ertesi günde yumurta akı gibi akıntı.
13 gündür ağrım hala devam ediyor adet olacakmisim gibi bir sancım var, göğüslerim şişti sağ gogsum acıyor. belimde 2 gündür ağrıyor .
bu anlattığım durumu değerlendirirsek eğer gebelik ihtimali varmı? geç döllenme yaşanıyor olabilir mi ? . lütfen bana cevap verebilirmisiniz daha önce hiç böyle olmamıştım
Olablir belki adet tarihine 5 gün olduğu için çıkmamış olabilir
Ben geçen ay 1 hafta erken kan testi verdim negatif çıktı ve sonra da adet oldum umarım sen hamilesindr🙌🏻🙌🏻🤗

Olablir belki adet tarihine 5 gün olduğu için çıkmamış olabilir
Ben geçen ay 1 hafta erken kan testi verdim negatif çıktı ve sonra da adet oldum umarım sen hamilesindr🙌🏻🙌🏻🤗
inşallah Allah hayırlısını nasip etsin . seninde gönlünden ne geçiyorsa umarım en yakın zamanda sana nasip olur

Beklenen adet tarihine göre yumurtlaman ortalama 11inde olmuş yani ihtimal var. Diğer belirtileri dikkate almadan dedim bunu. Adete 4-5 gün varken 11'inde yumurtladın varsayarsak hamile olsan bile erken bir safhadadır çıkmamış olabilir. Adetin gelmezse tekrar test yaparsın
tamam teşekkür ederim bilemedim böyle bir durum olunca da az önce de soğan suyu içtim biraz hemen ter bastı içmedim artık doktora randevu aldım 2 gün sonraya o zaman bakicam .

Back
X