Hamile olabilirmiyim lütfen bi bakin

Ben hamileyim bendede yok hatta hamile kalmadan önceki ay gördüm çizgiyi ve adet oldum her insanda farklıdır ama hamile olsanız bile üzülmeyin Allahın en güzel hediyyesidir o rıskını o verir

Merhaba hamişler hamişler kalmak isteyenler.. Ben de hamiş kalmak istiyorum. Adetim 28 günde bir olur. Mayıs 3 ünde adetim başladı. Ayın üçüne göre hesapladıgımda yumurtlama günüm 17si yani bugün . Ben eşimle 15 i 16 ya bağlayan gecede beraber oldum. 3 defa boşalma gerçekleşti. Eşimde yurt dışına cıkmak zorunda kaldı. Tam günümde beraberlik yaşayamadık. Hamiş kalırmıyım.

Canım benimde var göbeğinde çizgi hemde uzun :)) ama hamile değilim...

Kizlar bugun test yaptim negatif cikti ama suan migdem nasil bulaniyor, gogüslerim hala sisik ve adetimde gecickti. Eger 1 hafta icinde adet olmazsam testi tekrallayacam...

Birde bazilari o göbekteki cizgi bendede var ama hamile degilim diyen var ama bende o cizgi simdiye kadar yoktu daha bir kac gün önce cikti

Kızlar iyi akşamlar, Bana yardımcı olurmusunuz lütfen, Ben takvim uygulaması indirmiştim 3 ay önce hepte doğru çıkar gününü hiç şaşmaz ama bu sefer Pazartesi günü adet olmam gerekirdi takvimde öyle görünüyor ama 5 gün geçti hala olmadım hiç bir belirtide Yok bende sadece göğüs uçlarım çok hassas göğüslerim de öyle bilmiyorum sizce hamilemiyimdir test yapmakdan da korkuyorum çıkmıcak diye lütfen yardım olun , ???

O çizgi hemen çıkmıyor ki canım ilerleyen dönemlerde çıkıyor 4 5 aylık olunca goguslerde bende öyle bi hassasiyet olmamıştı ağrı da ilerleyen zamanlarda olmuştu

Kizlar mrb 2 yillik evliyim esimle düzenli bi cinsel hayatimiz var, fakat daha cocuk düsünmüyorum.

Ama söyle birsey var 1-2 haftadir gögüslerim tas gibi ve kocaman oldular. Adet olmadan öncede agirirlar ama bu derece hic agrimadi gögüslerimin üstünde yatamiyorum suan o derece.
Ayrica bugün göbek deligimin altinda asagiya dogru inen koyu bir cizgi fark ettim internette okudum bu cizgi hamilelikte cikabiliyormus.

Adet olma konusuna gelince benim adetim hicbir zaman düzenli olmadi zaten ondan onun üzerinden birsey tahmin edemicem.

Yarin bir test yapmayi düsünüyorum ama cok huzursuzum suan. Buraya yazmak istedim bu göbekteki cizginin baska sebebi yokmu heryerde hamileliklr baglantili oldugunu okuyorum
Canım hamileysen bile en fazla 4,5 haftalık hamilesindir ve genelde o haftalarda pek belirti olmadığı gibi çizgi oluşması mümkün değik henüz.Allah kalbine göre versin bir test yapsan iyi olur.

Adet oldum kizlar hamile degilim cok sükür... seneye düsünüyoruz insallah

Back
X