Rahim filmi sperm testi herseyi yaptirdik yani hicbir sıkıntı yok ikimizdede...normal yöntemden %50 asilama yonteminden %10 %20 gibi bisey soyledi doktor tüplerimde açık yalniz pkos hastasi oldugum icin her ay geliyor ama gun olarak sıkıntılı duzensizlik varHicbir skntimiz yok derken detayli bakildin mi cnm hormonlarina ve en onemlisi hsg istedimi 2 sene gecmis bakilmasi lazimdi benim bir bucuk sene oldugu halde hemen doktorum istedi cunku hormonlarda esinde bi sknti yoksa tuplerde bi sorun olabilir
Cok stres yapıyorum kendimi sartliyorum olacak diyede ondan sanirimDemek ki biraz zamana ihtiyacınız var canım, biraz sabredersen rabbim sana da bir Bebek verecektir inşallah. Tez zamanda hamile kalıp yavrunu kucağına alman dileğiyle
O kotu iste ya duzensizlik olunca yumurtlama gunu icn ama stresten duzensizde olabilir kafana takma bence pcolu olup hamile kalan okkadar cok ki soyle dusun pcolu olmayan adetleri saatini sasmayan yumurtlamaya dikkat edenin bile olmaya bilioki ornekteki kisi benim ondn en azindn skntini bilion sebepsiz yere olmayanda cok Rabbim ins
O kotu iste ya duzensizlik olunca yumurtlama gunu icn ama stresten duzensizde olabilir kafana takma bence pcolu olup hamile kalan okkadar cok ki soyle dusun pcolu olmayan adetleri saatini sasmayan yumurtlamaya dikkat edenin bile olmaya bilioki ornekteki kisi benim ondn en azindn skntini bilion sebepsiz yere olmayanda cok Rabbim ins nasip eder isteyen herkese
Evet ama doktorum banada yumurtlama gerceklesmiyor demisti ama ben her ay duzenli görüyorum fakat mesala ayin 2 si gorduysem obur ay 2 sinde gormuyorum 5 inde goruyorum 15inde goruyorum ama goruyorum adetPco var ve duzensiz de olsa kendiliginden adet oluyorsan sakin korkma gun asiri iliskiye ozen gosterin hiiiic kacirmazsiniz... pco olup kendiliginden adet olan nadir vaka var bir cogu benim gibi sadece ilac kullandiginda adet oluyor dolayisiyla bizde yumurtlama hic olmuyor...
Aynen cok kötü ya yumurtaliklarda kucuk kirst demekmis ve yumurtanin büyük olmasiymis heralde ben 20 yasindayim 2 senelik evliyim pkos dediler cok kotu oldum heralde olmaz cocugum dedim bi anpkos başlı başına bir sıkıntı bir neden zaten. kadın infertilitesinde baş kahramanlardan biri kendisi...
Yumurtlamiyorsaniz doktorunuz bunun icin tesavi uygular size zaten ama yumurtlamayip adet olmak nasil oluyor o olayin detayini bilmiyorum duyuyoruz hep ama beb bilmiyorumEvet ama doktorum banada yumurtlama gerceklesmiyor demisti ama ben her ay duzenli görüyorum fakat mesala ayin 2 si gorduysem obur ay 2 sinde gormuyorum 5 inde goruyorum 15inde goruyorum ama goruyorum adet
Rahim filmi ve sperm testi aldi troidlerime de baktirmami soyledi ama sonuclar hep normaldiYumurtlamiyorsaniz doktorunuz bunun icin tesavi uygular size zaten ama yumurtlamayip adet olmak nasil oluyor o olayin detayini bilmiyorum duyuyoruz hep ama beb bilmiyorum
Nasil bir akinti adet kanamasi gibi mi geldi mi bayaBenimde adetim 5 gün gecikti kahverengi hafif bir akıntım oldu şuan geçti sabah test yaptım negatif çıktı hamile olabilir miyim
Canim bende senin gibiyim her ay adet oluyorum ama 10 gün yukarı vuruo bazen gününde oluyo falan hamilelik olmuyordu olsada düşük yapıodum herseyim normal çıktı benimde esiminde genetik tahlillerimiz bile yapıldı en son yumurta uyarıcı ilaç içtim ve iğneyle catlattiktan sonra hamile kaldım çok şükür suana kadar bi sıkıntım yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... Doktorun neden sana ilaç tedavisi uygulamiyo da hemen aşılama fln bahsetmeye başladı?Aynen cok kötü ya yumurtaliklarda kucuk kirst demekmis ve yumurtanin büyük olmasiymis heralde ben 20 yasindayim 2 senelik evliyim pkos dediler cok kotu oldum heralde olmaz cocugum dedim bi an
Yok parça parça çok az damla gibiNasil bir akinti adet kanamasi gibi mi geldi mi baya
Test yaptin mi canimYok parça parça çok az damla gibi
Bana direk aşılama dedi ama ondanda verim alamazsin dedi normal yöntem %50 falan dedi bana top sende yani dediCanim bende senin gibiyim her ay adet oluyorum ama 10 gün yukarı vuruo bazen gününde oluyo falan hamilelik olmuyordu olsada düşük yapıodum herseyim normal çıktı benimde esiminde genetik tahlillerimiz bile yapıldı en son yumurta uyarıcı ilaç içtim ve iğneyle catlattiktan sonra hamile kaldım çok şükür suana kadar bi sıkıntım yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... Doktorun neden sana ilaç tedavisi uygulamiyo da hemen aşılama fln bahsetmeye başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?