Hamile olabilirmiyim sizce

Fethiye32

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
86
28
8
2 senelik evliyim Pkos hastasıyım adetim arada duzensiz geliyor ama hiçbir sıkıntımızda yokmus hersey normal olmamasi neden acaba

Son düzenleme:
Demek ki biraz zamana ihtiyacınız var canım, biraz sabredersen rabbim sana da bir Bebek verecektir inşallah. Tez zamanda hamile kalıp yavrunu kucağına alman dileğiyle

Hicbir skntimiz yok derken detayli bakildin mi cnm hormonlarina ve en onemlisi hsg istedimi 2 sene gecmis bakilmasi lazimdi benim bir bucuk sene oldugu halde hemen doktorum istedi cunku hormonlarda esinde bi sknti yoksa tuplerde bi sorun olabilir

Hicbir skntimiz yok derken detayli bakildin mi cnm hormonlarina ve en onemlisi hsg istedimi 2 sene gecmis bakilmasi lazimdi benim bir bucuk sene oldugu halde hemen doktorum istedi cunku hormonlarda esinde bi sknti yoksa tuplerde bi sorun olabilir
Rahim filmi sperm testi herseyi yaptirdik yani hicbir sıkıntı yok ikimizdede...normal yöntemden %50 asilama yonteminden %10 %20 gibi bisey soyledi doktor tüplerimde açık yalniz pkos hastasi oldugum icin her ay geliyor ama gun olarak sıkıntılı duzensizlik var

O kotu iste ya duzensizlik olunca yumurtlama gunu icn ama stresten duzensizde olabilir kafana takma bence pcolu olup hamile kalan okkadar cok ki soyle dusun pcolu olmayan adetleri saatini sasmayan yumurtlamaya dikkat edenin bile olmaya bilioki ornekteki kisi benim ondn en azindn skntini bilion sebepsiz yere olmayanda cok Rabbim ins nasip eder isteyen herkese

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Pco var ve duzensiz de olsa kendiliginden adet oluyorsan sakin korkma gun asiri iliskiye ozen gosterin hiiiic kacirmazsiniz... pco olup kendiliginden adet olan nadir vaka var bir cogu benim gibi sadece ilac kullandiginda adet oluyor dolayisiyla bizde yumurtlama hic olmuyor...

Evet ama doktorum banada yumurtlama gerceklesmiyor demisti ama ben her ay duzenli görüyorum fakat mesala ayin 2 si gorduysem obur ay 2 sinde gormuyorum 5 inde goruyorum 15inde goruyorum ama goruyorum adet

pkos başlı başına bir sıkıntı bir neden zaten. kadın infertilitesinde baş kahramanlardan biri kendisi...

pkos başlı başına bir sıkıntı bir neden zaten. kadın infertilitesinde baş kahramanlardan biri kendisi...
Aynen cok kötü ya yumurtaliklarda kucuk kirst demekmis ve yumurtanin büyük olmasiymis heralde ben 20 yasindayim 2 senelik evliyim pkos dediler cok kotu oldum heralde olmaz cocugum dedim bi an

Evet ama doktorum banada yumurtlama gerceklesmiyor demisti ama ben her ay duzenli görüyorum fakat mesala ayin 2 si gorduysem obur ay 2 sinde gormuyorum 5 inde goruyorum 15inde goruyorum ama goruyorum adet
Yumurtlamiyorsaniz doktorunuz bunun icin tesavi uygular size zaten ama yumurtlamayip adet olmak nasil oluyor o olayin detayini bilmiyorum duyuyoruz hep ama beb bilmiyorum

Benimde adetim 5 gün gecikti kahverengi hafif bir akıntım oldu şuan geçti sabah test yaptım negatif çıktı hamile olabilir miyim

Aynen cok kötü ya yumurtaliklarda kucuk kirst demekmis ve yumurtanin büyük olmasiymis heralde ben 20 yasindayim 2 senelik evliyim pkos dediler cok kotu oldum heralde olmaz cocugum dedim bi an
Canim bende senin gibiyim her ay adet oluyorum ama 10 gün yukarı vuruo bazen gününde oluyo falan hamilelik olmuyordu olsada düşük yapıodum herseyim normal çıktı benimde esiminde genetik tahlillerimiz bile yapıldı en son yumurta uyarıcı ilaç içtim ve iğneyle catlattiktan sonra hamile kaldım çok şükür suana kadar bi sıkıntım yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... Doktorun neden sana ilaç tedavisi uygulamiyo da hemen aşılama fln bahsetmeye başladı?

Bana direk aşılama dedi ama ondanda verim alamazsin dedi normal yöntem %50 falan dedi bana top sende yani dedi anlamadim bende cok sasirdim hersey normalse neden aşılama dedi anlamadim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…