Hamile olabilirmiyim? yardım kızlar

SelenGelin

Pembe aşığı ❤
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
56
29
18
Kızla merhaba. Eşimle 28inde ve 29unda ilişkiye girdik. Doğurgan dönemimdeyim. 1gün ara verdik. Sık oldugunda sperm sayısı azalıomus. Ve hesaplayıcıya göre bugun yumurtlama günümç Bugünde deneyecegiz inş. İlk bebeğimiz olucak ve cok istiyorum. Hamile kalma ihtimalim nedir? Adetimede daha cok var sabırszlanıyorum. Belirtiler ne zaman başlar?

Yardım ederseniz cok sevinirim meraktan ölücem :KK46:

Kızla merhaba. Eşimle 28inde ve 29unda ilişkiye girdik. Doğurgan dönemimdeyim. 1gün ara verdik. Sık oldugunda sperm sayısı azalıomus. Ve hesaplayıcıya göre bugun yumurtlama günümç Bugünde deneyecegiz inş. İlk bebeğimiz olucak ve cok istiyorum. Hamile kalma ihtimalim nedir? Adetimede daha cok var sabırszlanıyorum. Belirtiler ne zaman başlar?

Yardım ederseniz cok sevinirim meraktan ölücem :KK46:
ooo daha çok var. bizde aynı bu şekil ypaıyoruz ama 4 y oldu tık yok :) nasip bakalım ne zman

biyolojik kismi tamam yumurtllama gunlerinde gun asiri iliski ihtimali arttirir ama kalan kismi tamamen sans yani Allaha kalmis hicbirimiz bisi diemeiz canim insalla ilk seferde olur da uzunca beklemek zorunda kalmazsin ama hemen olcak die de umutlanmamaya calis uzulmemek adina. kafana da takma ayrica olsun olsun olsun die. oluruna birak.

biyolojik kismi tamam yumurtllama gunlerinde gun asiri iliski ihtimali arttirir ama kalan kismi tamamen sans yani Allaha kalmis hicbirimiz bisi diemeiz canim insalla ilk seferde olur da uzunca beklemek zorunda kalmazsin ama hemen olcak die de umutlanmamaya calis uzulmemek adina. kafana da takma ayrica olsun olsun olsun die. oluruna birak.

Aynen canım haklısın. Herşeyin hayırlısı. Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin inşallah:KK36:

Hadi yaa gerçekten mi :KK43: Çok istiyorum yaa. Peki siz hiç korundunuzmu bu zamana kadar? Doktora basvurdunuzmu
ben 1 yıl doğum kontrol hapıyla korundum doktor kontrolünde. Sonrasında bıraktım yine doktora danışarak. Her hangi bir sorun gözükmüyor dedi doktor. 6 ay deneyin dedi. Yaş 32 olduğu için sonrasında ki inşaAllah gerek kalmaz çaresine bakacağız. Eşimde 40 yaşında. Bir sene korunduğuma pişmanım. Hemen olacak zannettik. O kdarda kolay değilmiş. Aslında Allah nasip edince kolay. Herşey nasip yani. Rabbim hayırluısıyla bütün isteyenlere nasip etsin fazla aratmasın.

merhaba kızlar .. ben bu ay preesed jel var ya onu kullandım. bu ay hislerim çok farklı hamile gibi hissediyorum :KK43:
sat 10 ağustos. en son adetim 5 gün gecikmeli geldi, parçacıklı ve yoğun geçmişti. o 10 içinde de başlarda yoğun en son da lekelenme şeklinde bitti. size sorum şu. adetin 10 ,12,14,16,18,20,22.. ilişkiler böyle devam etti.ben 12 ve 14 . günlerde bi tuhaf oldum.yani şüphelendim. şöyle ki iki gün falan göğüslerim yandı ve uçları sızladı. özellikle bir gün hangisiydi hatırlamıyorum 12 veya 14. günki ilşkiden sonraki gün acayip fena oldu uçları..üfledim inanın. güneş yanığı gibi cayır cayırdı o bölgem :O .. ve bu ay kasık ağrım bel ağrım o zamandan beri hiç geçmedi. sabahları ara ara midem bulanıyor. iştah konusunda çok değişken oldum. acayip bi uyku hali ve yorgunluk yaşadım.hala da yaşıyorum. bi ara akıntım oldu sarı-beyaz arası. göbeğim çok şişti bi anda kilo almış gibi 3 aylık gebe gibi duruyorum.duygusal değişikliklerim de var. bat a 7- 8 gün var göğüslerim biraz hassas ve uçları dik dik. bunlar belirti olabilir mi acaba ya ? jel den dolayı biraz daha umutluyum. hayırlısı ama bu ay 7. denememiz. Rabbim inş bana da nasip etmiştir anneliği :/

Back
X