Kızlar sizce hamile miyim?

onceuponatiime

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
7
7
1
25
Kızlar ben mayıs ayında aşılama olmuştum. 29 mayıs 2 haziran arası regli oldum. Sonra hiçbir belirti olmadı dün gece test yaptım. Birazdan doktora gideceğim hamile miyim bilmiyorum başka bir test daha yaptım onda çok belli bir pozitif var ama bu testlere güvenmeli miyim bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Eklentiler

• 0A2E330A-2F1C-49EC-9144-1E1CEA2264C9.webp
    0A2E330A-2F1C-49EC-9144-1E1CEA2264C9.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar ben mayıs ayında aşılama olmuştum. 29 mayıs 2 haziran arası regli oldum. Sonra hiçbir belirti olmadı dün gece test yaptım. Birazdan doktora gideceğim hamile miyim bilmiyorum başka bir test daha yaptım onda çok belli bir pozitif var ama bu testlere güvenmeli miyim bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.
Pozitif gözüküyor 🌸

Pozitif duruyor hayırlı olsun 🌸

Buna bakar mısınız lütfen . Esim hep prezervatif kullandı ve hep geri çekildi hiç boşalma olmadı geri çekildi ama test silik çıktı neden acaba nasıl olur acaba

Eklentiler

• IMG_20250718_195445.webp
    IMG_20250718_195445.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 26
9 Haziran da adet oldum 10gun sürdü halen olmadım 10 gün geçti günüm geçen aya göre hesapladım 9 nda olmustum en son diye . Hamilelik olması da imkansız aslinda ama test silik 10 geçmiş sonucta daha net çıkardı . Birde gel geri çekildi prezervatif kullandı ben mi boşuna evham yapıyorum acaba

Tebrikler gayet net büyük ihtimalle hamilesiniz 🥹 2026 Mart anneleri grubuna bekliyoruz 🧿🧿😍🌸

Back
X