19 fakat siz benim buyugumsunuz diye soruyorum..yaşın kaç
test daha yapmadım size danismak istedim
sizce bir ihtimal varmıTest yapsan?
Test yapmadan evet hamilesin yada değilsin desek ona göre mi hareket edeceksin?test daha yapmadım size danismak istedim
sizce bir ihtimal varmı
sadece sizden bir cevap almak istemistim yinede tesekkurler..Test yapmadan evet hamilesin yada değilsin desek ona göre mi hareket edeceksin?
19 fakat siz benim buyugumsunuz diye soruyorum..
birdaha yapıcagimi sanmiyorum korkup hemen kendimi cekmistim adet gordum ama yinede bir ihtimal var degilmikesinlikle hamıle kalmazsın diyemem zevk suyunla hamıle kalan çok ,
ama umarım hamıle kalmazsın ve bu hatayı birdaha yapmazsın ,
birdaha yapıcagimi sanmiyorum korkup hemen kendimi cekmistim adet gordum ama yinede bir ihtimal var degilmi
çok tesekkurler simdiki adetim 5-10 gün gecikirsem test yapma olurmu?yaşadıkların psikolojiktir , adet olduktan sonra tekrar test yap yada kanda baktır ,
kafana takarsan adetin gecikir zaten ,çok tesekkurler simdiki adetim 5-10 gün gecikirsem test yapma olurmu?
yardımınız için çok tesekkur ederimkafana takarsan adetin gecikir zaten ,
için rahat olsun diye adet olduktan sonra test yap zaten negatifi görürsün ,
ve artık böyle bir hata yapma
teşekkür ederim ilk ay adet oldugum icin icim azda olsa rahat ama.yinede korkuyorumhamile değilsin stresten oluyor bunlar kafana takma eczeneden idrar testi al negatif çıkar olmadı bi acile git kanda tahlil yaptır yada özel bi polikliniğe ordada negatif çıkarsa rahatlarsın
yoksa böyle stresten adet tarihin gecikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?