- 12 Temmuz 2018
- 116
- 92
- 13
- 29
- Konu Sahibi Aysebkr1258
-
Amin şaklamak teşekkür ederim adetlerim genelde hep düzenliydi bu ay böyle olduEvet olabilir neden olmasin?herkes tedaviyle hamile kalmıyor. Insallah rahim filmine falan gerek kalmaz ve bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir. Psikolojikte olabilir. Allah herkesin gonlune gore versin. Insallah.
Daha önce testler yapıp negatifleri görünce bu sefer yapasım gelmiyor yarın yapıcam kısmetse inşallah hamileyimdirAdetiniz duzenliyse test yapin
Bu kadar sabriniza sasirdim
6 gun uzun bir sure
Yarın sabah yapıcamTest yap bence. 6 gun gecikmiş varsa hamilelik çıkar.
Daha önceki yaptığım testlerde negatifi gördüğüm için tekrar görürsem diye çekiniyor insan ama yapmadanda öğrenemem tabiki yarın sabah yapıcamBen 6 gun kala ogrendim siz 6 gun gecti diyorsunuz:) cok sabirlisimiz vallahi. Hadi bi an oncr yapin :)
Peki 2 senedir siz hic doktora gitmedinizmiAmin şaklamak teşekkür ederim adetlerim genelde hep düzenliydi bu ay böyle oldu
Gittik özel hastaneye gittik folik asit falan verdiler onları kullandım daha sonra eşim tedavi için daha erken dedi bıraktık 2 ay önce gittik hastaneye ilaç tedavisi falan vermediler ilk önce rahim filmi istediler bu ay adetimden sonra çektiricektimPeki 2 senedir siz hic doktora gitmedinizmi
Dayandım çünkü her an adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor hala da öyle erkenden ümitlenip sevinmek istemedim bekleyebildiğim kadar beklicem dedim kendi kendime yarın sabah yapıcam artık bakalım :)Ayy bizi de haberdar et :)) ben adet olacağım gün yapmıştım benim de tarihlerim hic şaşmazdı çünkü. Nasıl dayandınız o kadar inşallah hamilesinizdir:)
Gönlünüzce olsun ınşallah her şey :))Dayandım çünkü her an adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor hala da öyle erkenden ümitlenip sevinmek istemedim bekleyebildiğim kadar beklicem dedim kendi kendime yarın sabah yapıcam artık bakalım :)
İnşallah :))Gönlünüzce olsun ınşallah her şey :))
İnşallah...Konuyu açarken ne dememizi bekliyorsunuz. Hımm hamilesin mi diyeceğiz.
Allah Gönlünüze göre versin. İnşallah hamilesinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?