- 12 Temmuz 2018
- 116
- 92
- 13
- 29
- Konu Sahibi Aysebkr1258
-
Evet bende duyduk tahim filmi hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş sanırsam eğer hamile değilsem adet olduktan sonra hemen çektiricem :)Şimdi hamile misiniz bilmiyorum ama rahim filminden sonra tedavi falan olmadan hamile kalan en az 10 KK kadını biliyorum :)
Umarım hamilesinizdir. Bence nöbetçi eczane arayın.
Kendi kendimi yiyorum hep evde olsa 2 senedir olurdu diyorum bi yandan da diyorum Rabbim belki bu zaman nasip etti diyorum çok karamsar bi durumdayım :)Hamile olabilirsiniz tabiki. Neden olmasin.
Bizi de haberdar edin :)))
Aminn inşallahSafsarisin hatırlıyorum canım seni , ne yaptın sende bebek işini? Var mı bir gelişme
Konu sahibi arkadaş dilerim sen de kavuşursun bebeğine
Merhabalar canim.Sali gunu rahim filmi icin gittik. Esimle orada kavga ettik.Bende açtım anestezili cektircem diye bende hipotiroidi var acıkınca gözum biseyi görmüyor ve sinirli oluyorum kavga ettik orda cektirmiyorum dedim bindik arabaya döndük. Uf yaaSafsarisin hatırlıyorum canım seni , ne yaptın sende bebek işini? Var mı bir gelişme
Konu sahibi arkadaş dilerim sen de kavuşursun bebeğine
Kız seni Allah ne yapmasın :) kime attın tripMerhabalar canim.Sali gunu rahim filmi icin gittik. Esimle orada kavga ettik.Bende açtım anestezili cektircem diye bende hipotiroidi var acıkınca gözum biseyi görmüyor ve sinirli oluyorum kavga ettik orda cektirmiyorum dedim bindik arabaya döndük. Uf yaa
Işte saçmalığa bakar mısın. Eve geldik eşim bana küstü. Bana diyorki ben artık senden korkuyorum. Hastaneye de rezil olduk parayi ödemiştik.Kız seni Allah ne yapmasın :) kime attın trip
Bende çatlıyorum meraktan sabah yapıcam artık 6 gün çok bile dayandım :)Ben bile çatlayacam merak ettim
Ya bir koşu nöbetçi eczaneden alsana test bizde öğrenelim
Her ay düzenli bi şekilde takip ediyorum ama ovülasyon testi yapmadımsabaha gerek yok test varsa yapın şimdi de çıkar pozitif ise
yumurtlama gününüzden emin misiniz?
İnşaallah hamilesinizdirrBende çatlıyorum meraktan sabah yapıcam artık 6 gün çok bile dayandım :)
EvetEvet bende duyduk tahim filmi hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş sanırsam eğer hamile değilsem adet olduktan sonra hemen çektiricem :)
Bu gebeligimde 3 gun gecikince silik cizgi ile ogrendim.. Gec dollenmeymis minnak cunku:))Kızlar konuyla alakasız ama bişey sorucam
Regll bi gün geçince kesin sonuç veriyor mu gebelik testleri
Yoksa hamile olduğu halde testte iki üç gün geçince çıkan var mı ikinci çizgi ?
Belki silik olarak çıkabilir ama 4 5 gün geçtikten sonra yapılması daha sağlıklı diye biliyorum 6 günün geçti hala yapmadım :)Kızlar konuyla alakasız ama bişey sorucam
Regll bi gün geçince kesin sonuç veriyor mu gebelik testleri
Yoksa hamile olduğu halde testte iki üç gün geçince çıkan var mı ikinci çizgi ?
Ayyy yerim onu ben :)Bu gebeligimde 3 gun gecikince silik cizgi ile ogrendim.. Gec dollenmeymis minnak cunku:))
Genelde bi gün geçtiğinde çıkıyor daBelki silik olarak çıkabilir ama 4 5 gün geçtikten sonra yapılması daha sağlıklı diye biliyorum 6 günün geçti hala yapmadım :)
Amiiinn hepimizinkini:)Ayyy yerim onu ben :)
Allah bağışlasın
Peki kaç günde bir regl oluyordunuz da geç döllendi onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?