Hamile olabilirmiyim?

Şimdi hamile misiniz bilmiyorum ama rahim filminden sonra tedavi falan olmadan hamile kalan en az 10 KK kadını biliyorum :)
Umarım hamilesinizdir. Bence nöbetçi eczane arayın.
Evet bende duyduk tahim filmi hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş sanırsam eğer hamile değilsem adet olduktan sonra hemen çektiricem :)

Safsarisin hatırlıyorum canım seni , ne yaptın sende bebek işini? Var mı bir gelişme

Konu sahibi arkadaş dilerim sen de kavuşursun bebeğine
Merhabalar canim.Sali gunu rahim filmi icin gittik. Esimle orada kavga ettik.Bende açtım anestezili cektircem diye bende hipotiroidi var acıkınca gözum biseyi görmüyor ve sinirli oluyorum kavga ettik orda cektirmiyorum dedim bindik arabaya döndük. Uf yaa

sabaha gerek yok test varsa yapın şimdi de çıkar pozitif ise
yumurtlama gününüzden emin misiniz?

Kız seni Allah ne yapmasın :) kime attın trip

Kızlar konuyla alakasız ama bişey sorucam
Regll bi gün geçince kesin sonuç veriyor mu gebelik testleri
Yoksa hamile olduğu halde testte iki üç gün geçince çıkan var mı ikinci çizgi ?

Bu gebeligimde 3 gun gecikince silik cizgi ile ogrendim.. Gec dollenmeymis minnak cunku:))

Belki silik olarak çıkabilir ama 4 5 gün geçtikten sonra yapılması daha sağlıklı diye biliyorum 6 günün geçti hala yapmadım :)

Ben adete 3 gun kala yaptim test sili cizgi cikmisti :) sonra adete kadar hergun yaptim gittikce koyulasti, 2 gun gecincede kan verdim...benm.de test poztif ciktigi halde adet olacakmism gibi karnim agrirdi hatta derdim ki kendi kendime test bozuk cikti heralde kesin adet olucam bu agrilarn baska aciklamasi olamzz :) ama olmadim simdi 7 aylik hamileyim...insallah sen de hamilesindr sabahi bekleme yap testini, ben heycanlandim burda

Ayyy yerim onu ben :)
Allah bağışlasın
Peki kaç günde bir regl oluyordunuz da geç döllendi onu merak ettim
Amiiinn hepimizinkini:)
Normalde 30-31 gunde bir..
14 eylul de olmustum...
14 ekim de testim temizdi
17 ekim de silik cizgi ve 34 beta:)))
Saniyorum normalinden 5 6 gun sonra yumurtlamisim bu ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…