dvtb Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 2.432 Emoji Skoru 7.096 Puanlar 158 Yaş 46 6 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi sedamunzur #161 sedamunzur .!.: Kızlarrrrr barkod nosu alıp netten baktım ben inanamıyorum hala sizce hamilemiyim bata 2 var Genişletmek için tıkla... Allah hayırlı etsin katlanarak artsın inşallah dua edin darısı başımıza olsun aminnn
sedamunzur .!.: Kızlarrrrr barkod nosu alıp netten baktım ben inanamıyorum hala sizce hamilemiyim bata 2 var Genişletmek için tıkla... Allah hayırlı etsin katlanarak artsın inşallah dua edin darısı başımıza olsun aminnn
sedamunzur Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 152 Emoji Skoru 101 Puanlar 18 6 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi sedamunzur #162 dvtb .!.: Allah hayırlı etsin katlanarak artsın inşallah dua edin darısı başımıza olsun aminnn Genişletmek için tıkla... Hayurlısıyla darısı basına kuzum herkese dua edıyorum
dvtb .!.: Allah hayırlı etsin katlanarak artsın inşallah dua edin darısı başımıza olsun aminnn Genişletmek için tıkla... Hayurlısıyla darısı basına kuzum herkese dua edıyorum