hamile olabilirmiyim...??

siyahh inci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
735
429
18
merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum en son 15 ekimde adet oldum ve ben bir gün önce hep adet olurum normalde afedersiniz adetten önce kahverengi lekem gelirdi sonra kırmızıya dönerdi bu ayın 13 ünde kahverengi lekem gelmesi ve dün adet olmam lazımdı ama hala adet olmadım kasıklarım arada ağrıyor en çokta sağ yumurtalığım da ağrı oluyor jilet kesiği gibi batma yanma ve arada kaşınıyor gibi oluyor bide akıntım fazla gelmeye başladı benim şimdi adetimin ikinci günü olması lazımdı olacaba hamile olabilirmiyim test yapsam çıkarmı yoksa bekleyim mi benim gibi olupta hamile olduğunu öğrenen varmı...

Mutlaka test yap adetin gecikti ise çıkar testte.
Daha olmadı kan ver kanda kesin çıkacaktır.

Hamilelikte kasik ağrısı oluyor tabii yerleşmeden dolayı.
Ama test yap mutlaka, bazen üşümeden de olabiliyor çünkü.
eşime diyim nobetçi eczaneden alsın test yapim aç karna olması şart daha iyi sonuç çıkar diyorlar acaba bugünde beklesem sabahı yapsam çünkü 1 yıldır yapmadığım test kalmadı sonu hep hüsran şimdi gene aynısı olcak diye korkuyorum ☹️

eşime diyim nobetçi eczaneden alsın test yapim aç karna olması şart daha iyi sonuç çıkar diyorlar acaba bugünde beklesem sabahı yapsam çünkü 1 yıldır yapmadığım test kalmadı sonu hep hüsran şimdi gene aynısı olcak diye korkuyorum ☹️
Sabah ilk ıdrar daha kesin sonuç veriyor gerçi ben gün içinde de pozitif sonuç almıştım ama bence sabaha dene sen.

İnşallah sağlıcakla kucağına alırsnz belirtiler tam olarak nelerdi yazablrmsnz🙈
AMİN inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤗 yukarıda yazdığım belirtiler vardı adetim geçiti bide çok idrara çıkmaya başladım normalde fazla su içen biri değilim normalde buna rağmen fazla lavaboya çıkmazdım ama bu sefer su içmediğim halde 5 dakikada bir lavaboya gidiyordum ordan biraz şüphelendim bide sağ kasığım da ağrım vardı batma yanma kaşınma filan 😂

merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum en son 15 ekimde adet oldum ve ben bir gün önce hep adet olurum normalde afedersiniz adetten önce kahverengi lekem gelirdi sonra kırmızıya dönerdi bu ayın 13 ünde kahverengi lekem gelmesi ve dün adet olmam lazımdı ama hala adet olmadım kasıklarım arada ağrıyor en çokta sağ yumurtalığım da ağrı oluyor jilet kesiği gibi batma yanma ve arada kaşınıyor gibi oluyor bide akıntım fazla gelmeye başladı benim şimdi adetimin ikinci günü olması lazımdı olacaba hamile olabilirmiyim test yapsam çıkarmı yoksa bekleyim mi benim gibi olupta hamile olduğunu öğrenen varmı...
Merhaba canim senin durumun bana biraz üşütme gibi geldi ama hayırlısı istiyorsan inşallah hamissin dir

Back
X