- 13 Ocak 2021
- 15
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi Ayseguloztep12
-
Canim evet bisey gözüküyor ama testi tekrarlasaydin keşke çizgi dağılmış insan şüphede kalıyorMerhaba ben yeni üye oldum da sizlerle birşey paylaşmak istiyorum ben gebelik testi yaptım böyle silik bir çizgi çıktı ama bı yarım saat kadar bekledim bide benim adetim 1 ay 20 gün gecikti sonra kanamam geldi 2 gün bir pedi doldurmuyck şekilde geldi sonra lekelenme olmaya başladı işte kahverengi akıntı geliyor sürekli acaba hamilelik olabilrmi şimdiden
İlk yaptığımda oldu o renk dağılımı yarım saat bekledim ve öyle olduCanim evet bisey gözüküyor ama testi tekrarlasaydin keşke çizgi dağılmış insan şüphede kalıyor
İkinci çizgi ne kadar zamanda çıktıİlk yaptığımda oldu o renk dağılımı yarım saat bekledim ve öyle oldu
Yani çizgi tam belli oluyordu sonradan çizgi renk dağılmadan dolayı öyle olduİlk yaptığımda oldu o renk dağılımı yarım saat bekledim ve öyle oldu
Yarım saat falan oldu heralde belki bir ümit bekledmİkinci çizgi ne kadar zamanda çıktı
Muhtemelen cok yeni kalmış olabilirsinYarım saat falan oldu heralde belki bir ümit bekledm
Yani inşallah öyledir geç döllenme falan olabilir heralde sağlık ocağına kan versem cikarmi ordaMuhtemelen cok yeni kalmış olabilirsin
Cikar ama çok düşük çıkabilir varsa egerYani inşallah öyledir geç döllenme falan olabilir heralde sağlık ocağına kan versem cikarmi orda
Testi çöpe attm blmiyormson hali nasıl testin
Yani düşük çıkarsa bilirler mi hamile olup olmadığımiCikar ama çok düşük çıkabilir varsa eger
5 in üstünde düşük bir rakam çıkınca hamilelikten saymiyirlar ama 50 ve üstü sayiyolar doktordan doktora fark varYani düşük çıkarsa bilirler mi hamile olup olmadığımi
2 gün sonra ilk idrarla tekrarla egerki 5 dakika içinde çıkarsa kan verirsin yok yine yarım saat geçerse 1 hafta kadar bekle derimYani düşük çıkarsa bilirler mi hamile olup olmadığımi
Hmm anladm5 in üstünde düşük bir rakam çıkınca hamilelikten saymiyirlar ama 50 ve üstü sayiyolar doktordan doktora fark var
İlk gebelik mi sizinHmm anladm
Birde bişey diycm ben bir ay 20 gün falan adet olmadom sonra kanamam geldi 3 gün sürdü normalde 6 gün sürer 2 gün normal bir pedi doldurmucak şekilde geldi ama sonra leke leke gelmeye başladı ve hala biraz lekelenme oluyorHmm anladm
Evet ilk olucak inşallahİlk gebelik mi sizin
Eger ki gec döllenmeyse yerleşme kanaması veya üstüne gorme de olabilirsiniz hemen kötü düşünmeyin normalde adetiniz düzensizmiydiBirde bişey diycm ben bir ay 20 gün falan adet olmadom sonra kanamam geldi 3 gün sürdü normalde 6 gün sürer 2 gün normal bir pedi doldurmucak şekilde geldi ama sonra leke leke gelmeye başladı ve hala biraz lekelenme oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?