Hamile olabilirmiyim

Ayseguloztep12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
15
1
1
23
Merhaba ben yeni üye oldum da sizlerle birşey paylaşmak istiyorum ben gebelik testi yaptım böyle silik bir çizgi çıktı ama bı yarım saat kadar bekledim bide benim adetim 1 ay 20 gün gecikti sonra kanamam geldi 2 gün bir pedi doldurmuyck şekilde geldi sonra lekelenme olmaya başladı işte kahverengi akıntı geliyor sürekli acaba hamilelik olabilrmi şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkür ederim

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-12-17-26-32-500_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2021-01-12-17-26-32-500_com.miui.gallery.webp
    21 KB · Görüntüleme: 40
Gecikti evet sonra kanamam oldu az bişey kanama oldu sonra lekelenme şeklinde geldi işte test yaptım sonra
Gecikti de bacım nerdeyse iki ay gecikmiş. Hiç mi gitmedin doktora hiç mi paniklemedin, bu ciddi bi adet düzensizliği çünkü, kanamam oldu sonra diyosun daa o zamana kadar hiç mi muayene olmadın sen diyorum

Gecikti de bacım nerdeyse iki ay gecikmiş. Hiç mi gitmedin doktora hiç mi paniklemedin, bu ciddi bi adet düzensizliği çünkü, kanamam oldu sonra diyosun daa o zamana kadar hiç mi muayene olmadın sen diyorum
Korona var die gitmdm bide randevuları 2 ay sonraya falan vereceklerdi nerdeyse hepsi dolu bende gidemedim işte en sn bı tanesine gittim oda sigortan yok bakamam dedi normalde ben yeni memur oldm daha sigortam onaylanmadi o yuzden bakmadılar

Back
X