Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Peki kanda negatif çıkıp sonra pozitif olma ihtimali var mıdır ilk kez 4 gün geciktim kan verdim ama 0.1 ama son ilişki üstünden 7 gün geçmişti acaba geç döllenme olabilir mi yoksa çıkar mıydı az da olsa
Peki kanda negatif çıkıp sonra pozitif olma ihtimali var mıdır ilk kez 4 gün geciktim kan verdim ama 0.1 ama son ilişki üstünden 7 gün geçmişti acaba geç döllenme olabilir mi yoksa çıkar mıydı az da olsa
Benim adet gecikti idrar yolu enfeksiyonundan ilaç verdi bana dr sonra gecikti adetim 8.gün test yaptım tek çizgi çıktı cuma günüydü haftasını girdi pazar günü çok az kan geldi üçüncü gün dr a klomen yazsın diye gittim Aralık ayında almıştım çünkü birde baktık ki kanda çıktı
Yaa bende 2 yıldır istiyorum hiç gebelik yaşamadım sorun da yok ilk defa da bu kadar geciktim ama dün kan verdim gecikmenin 3.günü negatif yürüyüş hergün sıcak duş oldum sanıyorum akıntı fazla ama yok yarın yine kan vericem inşallah vardır ya benimde
Yaa bende 2 yıldır istiyorum hiç gebelik yaşamadım sorun da yok ilk defa da bu kadar geciktim ama dün kan verdim gecikmenin 3.günü negatif yürüyüş hergün sıcak duş oldum sanıyorum akıntı fazla ama yok yarın yine kan vericem inşallah vardır ya benimde