Hamile olabilirmiyim?

Daha önceki hamileliğim planlı değildi, ve hamileliğimin 5.ayinda öğrendim hamile olduğumu hiçbir belirti yoktu 5 ay boyuncada normal düzenli adet oldum.
O yüzden nasıl tutuyo nasıl gelisiyo en erken ne zaman ogreniliyo bilmediğimden sormuştum.
5. Ayda mı öğrendiniz? 5 ay koca bebek ama. Nasil o kadar geç öğrendiniz?

5. Ayda mı öğrendiniz? 5 ay koca bebek ama. Nasil o kadar geç öğrendiniz?
Bi arkadaşımın akrabası 9 ay adet görmüş. Sadece düzeni bozuldu diye düşünmüş ama umursamamış. Bi de düzensiz bir hayatı varmış alkol sigara hamileyken de devam etmiş tabi bilmediği için . Kadın muhtemelen gebelik kanamaları yaşadı ama adet sanmış hep. Sonra apandisitim patladı sanıp doğuma gitmiş. Gerçekten abartmıyorum gazetede denk geliyor bazen böyle haberler inanmazdım. Bizzat tanıdığım birinden duymasam inanmazdım

Bi arkadaşımın akrabası 9 ay adet görmüş. Sadece düzeni bozuldu diye düşünmüş ama umursamamış. Bi de düzensiz bir hayatı varmış alkol sigara hamileyken de devam etmiş tabi bilmediği için . Kadın muhtemelen gebelik kanamaları yaşadı ama adet sanmış hep. Sonra apandisitim patladı sanıp doğuma gitmiş. Gerçekten abartmıyorum gazetede denk geliyor bazen böyle haberler inanmazdım. Bizzat tanıdığım birinden duymasam inanmazdım
Tlc'de hamile olduğumu bilmiyordum belgeseli var. Onun gibi.

Tlc'de hamile olduğumu bilmiyordum belgeseli var. Onun gibi.
Hadi ya bana hiç denk gelmedi o program eğlencelidir eminim 🙂 çok istisna durumlarda olabiliyormuş evet. Annem emekli ebe. Meslek hayatında bir kere gelmiş öyle bir vaka. Yaşı ileri olduğu için kadın menapoza girdiğini sanmış. Sonra çok ileri aylarda karnım şişti diye geliyor hastaneye gazım var diye düşünmüş ve hamile olduğunu öğreniyor korkunç bişey

Back
X