Hamile olabilirmiyim?

BebisKoM88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
4.214
0
Kizlar kac gün veya kac hafta sonra haminelik belirtileri baslar?
ve bunlar nelerdir tam olarak lütfen cevap yazim
 
4 haftada başlar en doğru belirtiler. tabi adeti söylememe gerek yok sanırım.

miğde bulantısı kusmaların olacaktır birde ben içimde bişey olduğunu hissediyordum.sanki bişiler değişiyor içimde.
 
Benim adetim 6 gun gecmesine ragmen hiç bir belirti yokdu anlamamıstım.Adetimde de 3 -4 gunlık gecikmler olabiliyordu arada. Sadece ayakta cok durdugum zaman ev işlerinden sonra falan karnım adet olacakmısım gibi agrıyordu 6. gunde cok umıtsız bir şekilde gidip test yaptırmıstım ve oğrenmıstım hamile oldugumu..
 
herkeste farklıdır belirtiler.mide bulantısı olacak diye bişi yok.benim arkadaşlarım hiçbiri mide bulantısı yaşamadı.ben de ilk hamileliğimde inanılmaz kasık ağrılarım vardı çok değişik bi ağrıydı başka da bi belirti yoktu ama anlamıştım hamile olduğumu çok değişik bi ağrıydı çünkü.şimdi yine hamileyim ve hiçbi belirtim olmadı.sadece biraz göğüslerim şişti.onu da hastalanacağıma yormuştum.insan kendini dinledikçe bütün belirtiler var sanıyo :))) herkesin hamileliği ve belirtileri farklıdır kimisi de hiç hissetmez benim gibi.takılma bence oluruna bırak rahat ol.
 
benim acaip bi bel ve kasık ağrısı vardı. Mide bulantım ise hala yok, mide bulantısı ille de olacak diye bir şey yok gerçekten
 
En büyük belirti adet gecikmesi diğer belirtiler adet belirtisiyle aynı hemen hemen çünkü..
 
X