Hamile olabilirmiyim?

Lukretia

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
147
16
643
Adana
Kızlar acil yardım !!! Bebeğim 8 aylık daha, hamilemiyiim :(
Arkadaşlar bi akıl verin noolur. Ocakta doğum yaptım. 6 ay sonra yani haziranda adet oldum, temmuzda 2. Adeti oldum, ağustos sonu adet tarihinde yine sancılarım oldu adet olacakmışım gibi birkaç gün sancıdan sonra 2 damla leke gibi kan geldi ve şimdi hiç bile yok... Sizce test yapmalımıyım yoksa adet düzensizliğimidir? Bebeğim daha çok küçük :(

çocuklarımın arası 6 yaş...deli gibi pişmanım,bu kadar ara verdiğim için...doğum olana kadar bebeğin neredeyse 2 yaşında olacak...Allah kolaylığını verir canım...beraber büyüsünler...ona haksızlık değil,hediye olur bu...sakın aldırma sakınnnnnnnnnnnn

Kızlar testi yaptırdım 617.4 moralim çok bozuk galiba aldırıcam, bebeğim daha 8 aylık :(

ya arkadasım kusura bakma ama çok yanlış düşünüyorsun.
madem istemiyosun süt korur diyemi korunmadın
hem o bebeğin vebalini nasıl taşıyacaksın
rabbim onu sana verdiyse vardır bir hikmeti
bebeğin 8 aylık ikinci bebek olana kadar 9 ay daha geçecek
bebeğin yaşına girmiş olacak hem en fazla 3 sene zorluk çekeceksin
sonrasında ikisi arkadas gibi büyüyecek
dertlerini söylemeye başlayınca zaten herşey daha kolay olacak
bak ben şubatta doktor hatası sonucu bebeğimi kaybettim
vicdan azabından hergün ölüp ölüp diriliyorum neden sahip çıkmadım diye.
tam 8 aydır tekrar bebeğimin haberini alabilmek için
yapmadığım test uygulamadığım kür kullanmadığım ilaç kalmadı
ama yok gelmiyor bebeğim.
şuan senin yerinde olmak için neler vermezdim hayal bile edemezsin.
hem şunu düşün
tamam o bebeği aldırdın
Allah korusun ya bide evladına bişey olursa
rabbim seni onunla imtihan ederse dayanabilirmisin
rabbim rızkını göndermediği canlıyı dünyaya göndermezmiş
sakın aldırma arkadasım yalvarırım aldırma
rabbim bir kolaylığını verir inşallah
ne olur aldırma
içim yandı aldıracağım dediğini görünce :14:
dua edeceğim sana o bebekten vazgeçme diye :(:(:(

ya arkadasım kusura bakma ama çok yanlış düşünüyorsun.
madem istemiyosun süt korur diyemi korunmadın
hem o bebeğin vebalini nasıl taşıyacaksın
rabbim onu sana verdiyse vardır bir hikmeti
bebeğin 8 aylık ikinci bebek olana kadar 9 ay daha geçecek
bebeğin yaşına girmiş olacak hem en fazla 3 sene zorluk çekeceksin
sonrasında ikisi arkadas gibi büyüyecek
dertlerini söylemeye başlayınca zaten herşey daha kolay olacak
bak ben şubatta doktor hatası sonucu bebeğimi kaybettim
vicdan azabından hergün ölüp ölüp diriliyorum neden sahip çıkmadım diye.
tam 8 aydır tekrar bebeğimin haberini alabilmek için
yapmadığım test uygulamadığım kür kullanmadığım ilaç kalmadı
ama yok gelmiyor bebeğim.
şuan senin yerinde olmak için neler vermezdim hayal bile edemezsin.
hem şunu düşün
tamam o bebeği aldırdın
Allah korusun ya bide evladına bişey olursa
rabbim seni onunla imtihan ederse dayanabilirmisin
rabbim rızkını göndermediği canlıyı dünyaya göndermezmiş
sakın aldırma arkadasım yalvarırım aldırma
rabbim bir kolaylığını verir inşallah
ne olur aldırma
içim yandı aldıracağım dediğini görünce :14:
dua edeceğim sana o bebekten vazgeçme diye :(:(:(

Canım benim yazdıklarını okurken iki gözüm iki çeşme ağladım inanki, belki çok fazla duygusal düşünüyorum şu an. Akşam oturup konuşucaz eşimle... Büyük Allahım inşallah senide kavuşturur bebeğine, bende senin için dua edicem kardeşim.

Kızlar acil yardım !!! Bebeğim 8 aylık daha, hamilemiyiim :(
Arkadaşlar bi akıl verin noolur. Ocakta doğum yaptım. 6 ay sonra yani haziranda adet oldum, temmuzda 2. Adeti oldum, ağustos sonu adet tarihinde yine sancılarım oldu adet olacakmışım gibi birkaç gün sancıdan sonra 2 damla leke gibi kan geldi ve şimdi hiç bile yok... Sizce test yapmalımıyım yoksa adet düzensizliğimidir? Bebeğim daha çok küçük :(

Bence aldırma vardır bunda da bır hayır.. insanlar bebek sahıbı olabılmek ıcın doktor doktor gezıyorlar yıllarca beklıyorlar hatta belki sonucunda bebek sahıbı bıle olamıyorlar.. ne güzel bebegıne de oyun arkadası olur bırlıkte buyutursun..

çocuklarımın arası 6 yaş...deli gibi pişmanım,bu kadar ara verdiğim için...doğum olana kadar bebeğin neredeyse 2 yaşında olacak...Allah kolaylığını verir canım...beraber büyüsünler...ona haksızlık değil,hediye olur bu...sakın aldırma sakınnnnnnnnnnnn

Kesinlikle katılıyorum. Haksızlık olarak düşünme lütfen. Biri için diğerine nasıl kıyabiliyorsun, yazıktır. Güzel güzel büyürler.

Haklısınız aslında arkadaşlar, fazla duygusallaştım sanırım. Evet sıkıntılı olacak bir süre ama sonrası daha iyi olacak belkide, çok teşekkür ederim fikirleriniz için, hepsi çok değerli inanın benim için...

Haklısınız aslında arkadaşlar, fazla duygusallaştım sanırım. Evet sıkıntılı olacak bir süre ama sonrası daha iyi olacak belkide, çok teşekkür ederim fikirleriniz için, hepsi çok değerli inanın benim için...

ha şöyle :) İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağna alırsın bebegını :) ne güzel iki çocuk annesi olacaksın.. Maşallah şimdiden :) ilk bebegın zaten guzellıgıne guzellık katmıstır sımdı ıkı cocuk annesı olarak daha da guzellesırsın :)

ha şöyle :) İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağna alırsın bebegını :) ne güzel iki çocuk annesi olacaksın.. Maşallah şimdiden :) ilk bebegın zaten guzellıgıne guzellık katmıstır sımdı ıkı cocuk annesı olarak daha da guzellesırsın :)

Canım benim çok teşekkür ederim ;)

Yahu hem korunmuyorsunuz 2 dk lık zevk için...O çocuğa yazık değil mi?Ne kadar kolay söylüyorsunuz aldırıcam diye ya bu kadar basit mi? Madem korunsaydınız kardeşim neden içinize boşalttınız çok afedersiniz....Millet çocuk ister olmaz size Allah verir sizde aldırıcam dersiniz vay beeee..Ahirette de sizi güzel aldırırlar.. Allah yardımcınız olsun.....

cnmmmm.
lutfen kiyma bebegine. ben de iki tane kaybettim. allah verdi allah aldi ama inan dayanamadim. simdi de olmuyor yani cabaliyoruz ama olmuyr.
benim abimle aram da 1 yas bile yok. anneme de zamanin da sut korur demisler. ama kadinin kirki cikmis hopppp ben rahmine ;)) abimle aramizda 11 ay var sadece ;)) annem hic pisman olmamis. iyi ki oldun sen der durur. babam istememis beni. bakamayiz aldiralim demis. annem kiyamamis. masada kalacagimi (yani ölecegimi) bilsem yine aldirmam demis..... iyi ki de aldirmadin seni diyr. ne guzel ikiz gibi buyuttum diyr.

abimle benim de hic sikayetimiz olmadi birbirimizden. o kardesle arasindaki kiskancliklari yasamadik biz cunku cidden ikizdik ;))))

Merhaba arkadasim oncelikle hayirli olsun diger bebegini de saglicakla buyutmeni temenni ederim..bak benim asagida evlilik imzam var biz o zamandan beri bebek istiyoruz ve ben hic senin yasadigin o muhtesem duygulari tadamadim..her ay adet oldugumda ayni hayal kirikliklarini ayni uzuntuleri yasadim yasiyorum..Rabbim sana oyle bir mucize vermis ki nacizane fikrim kiymetini bil aldirayim deme..hem bu dunyada vicdan azabi cekeceksin hemde obur dunyada karsina cikacak..hem ne guzel ikiz gibi buyurler..2 3 sene zorlanirsin ancak..senin yerinde olmayi isteyen o kadar cok kisi varki..kiyma o da senin yavrun artik..biri icin digerinden vazgecme..tabii son karar yine esinle senin..

Son düzenleme:
Back
X