hamile olabilirmiyim ??

ece1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
36
7
36
kızlar merhaba daha önce de konu açmıştım.hazirandan beri deniyoruz kasım ayına kadar her ay 3-4 kere ilişkimiz oluyordu yumurtlamaya denk getirmeye çalışıyordum ama testler hep negatifti.kasım ayı içersinde 9 kere birlikte olduk.sat 25 ekim.birlikte oldugumuz günler (30 ekim-1-3-5-7-9-11-15-18kasım) yumurtlamaya denk gelmiştir diye düşünüyorum..ara ara akıntılarım oldu,kasık ağrılarım oldu ama hafif.halsizliğim çok oldu.sizce hamile olabilirmiyim.günlerimi iyi değerlendiğimi düşünüyorum..bir de evlendiğim seneden 2012 den beri muayene olmadım.doktora gitmelimiyim.şimdiye kadar hiçbir sorun ve belirti yaşamadım.adetlerim de düzenlidir.şimdiden teşekkürler...

Merhaba,
gebelik düşündüğünüz andan itibaren aslında gitmen gerekiyor , doktor kana bakıyor folik asit vs veriyor . adet ile ilgili değil gebelik çünkü bence bu ayda hamıle kalmazsan dojktora gorunmelsıın

Merhaba
Doktora gitmende fayda var tabikide.. Hem kontrol olman için hemde folik asite başlaman için gerekli bence doktora gitmen..

teşekkür ederim cevabınız için. ciddi olarak bu ay karar verdik çocuk yapmaya.önceki aylarda ilişki sonrası hemen temizlenirdim duş alırdım sanırım ondan hamile kalamadım.folik asidi de hamile kalınca doktorlar veriyor diye biliyorum.

cevabınız için teşekkür ederim.

Ben ilk haziran'da gittim doktora hem kontrol amaçlı hemde çocuk düşündüğümüzü söylemek için.. Bana o gün folik asit yazdı..
Yani yaklaşık 6 aydır folik asit içiyorum :) hamile kalmaya karar verdiğinde başlıyorsun folik asit e

benim arkadaşlarımın hepsi hamile kaldığında folik asite başladılar.ben de o yüzden üstünde durmadım.adetime yaklaşık 3-4 gün var.doktora gidersem kan testinde hamile olup olmadığımı öğrenebilirmiyim çıkarmı ki ? bir de alttan muayene de olurmuyum yoksa sadece ultrasonla mı bakar ? korkuyorumda biraz..

tabiki dr'a gitmelisin hiç bişey için değilse bile smear testi yaptırman için 6 ayda bir gitmelisin hemde ala ala yıl olmuş 2015 gitmelimiyim diyolla

çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.yarın olmazsa bile en geç pazartesi salı gideceğim.umarım hamileyimdir.

Korkacak hiç bir şey yok.. Hissetmiyorsun bile.. Ultrasonu da alttan bakıyor zaten ama hiç bir şey olmuyor.. Rahat ol ve biran önce doktora git.. Belki bilmediğin bir kistin vardır.. İhmal etme kendini..

Korkacak hiç bir şey yok.. Hissetmiyorsun bile.. Ultrasonu da alttan bakıyor zaten ama hiç bir şey olmuyor.. Rahat ol ve biran önce doktora git.. Belki bilmediğin bir kistin vardır.. İhmal etme kendini..

mutlaka gidicem çok teşekkürler.sonucu yazarım burdan.merakla bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…