Hamile olabilirmiyim ?

Gunnes1927

18.01.2018 Bal oğlum iyiki hayatımızdasın ♡
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.212
1.375
53
Kızlar öncelikle herkese iyi geceler..

Eylül 8 de regl oldum bittikten 1 hafta sonra tekrar göğüslerim sismeye başladı simdi yan bile yatamiyorum ve herseye sinirlenir oldum sürekli aglama hissi oluştu 1 haftadır ve sağ kasigimda siddetli denebilecek ağrılar Var acaba bebismi var sizin ilk belirtileriniz nelerdi simdiden teşekkür ederim

BAT'ın ne zaman canım? Âdet döngün kaç güne bir? Herhangi bir idrar testi yaptın mı?

6 kasım canım bir önceki 8 eylüldü hep 2 3 gün önce olur benim

Pazartesi yada salı erken gebelik testi yapacam bakalım inş çok istiyorum

Evet pardon 8 ekim yazacaktim eylül nerden ciktiysa heyecandan galiba 10 eylül - 8 ekim bu defada 6 kasım gibi olacak sanırım inşallah olmaz tabi

6 kasım canım bir önceki 8 eylüldü hep 2 3 gün önce olur benim

Benimki de 4 Kasım canım. O zaman 27-28 güne bir oluyorsun herhalde. Ben âdete 7 gün kala yani dün test yaptım negatif çıktı. Sanırım biraz da erken test yaptım sonucun doğru çıkması için.

Ay inşallah ya seninde mi ilk bebiş olacak ? Benim rüyalarıma giriyor artık

Ay inşallah ya seninde mi ilk bebiş olacak ? Benim rüyalarıma giriyor artık

Evet canım, eğer olursa benim de ilk olacak. Benimde rüyalarıma giriyor canım valla. 2 gece üst üste rüyamda gebelik testi yapıyordum pozitif çıkıyordu. Sonraki gece kan testi yaptırmışım 0.1 çıkıyormuş, doktor gebe olabilirsin diyormuş. Bugün yine gördüm bişeler. Kafaya taktıkça böyle görüp duruyoruz işte...

Insallah hayirlisi olur canim, benim de ilk belirtilerim sag tarafimda agriydi ovulasyondan 10 gun sonra falan bayag hisstemeye basladim once piskolojik dedim ama bayag bayag agrim oluyordu dedim piskilojiyle alakasi yok galiba bi de milletin kasiklarinda olur benim gobisimin cevresi agriyorudu adeti bekleyemedim 4 gun kala erken gebelik testi yaptim silik ikinci cizgi vardi bat gecince normal testte tescilledi durumu anneme soyledim dedi tahmin etmistim bu ara cok sinirliydin belli hormonlarin alt ust olmustu dedi.

Pazartesi sabahı test yapmayı düşünüyorum bende işte hayırlısı olsun canım. Allah sana da hayırlısını versin inşaAllah.

Ben böbrek hastasıyım yani kum döküyormuşum geçen ay ağrım ondan dolayı çoktu belimde karnımda bu ay da var hep ona yoruyorum ama inşallah bebisten dolayi ağrıyordur

Ben böbrek hastasıyım yani kum döküyormuşum geçen ay ağrım ondan dolayı çoktu belimde karnımda bu ay da var hep ona yoruyorum ama inşallah bebisten dolayi ağrıyordur
Benim bobreklerde de tas var canim ama bobrek agrim cok siddetli olur genelde hastaneye gidip serum yemeden gecmez o yuzden hic ona yormamistim bile ama kum dokme agrisi nasil onu bilmiyorum.

Benim bobreklerde de tas var canim ama bobrek agrim cok siddetli olur genelde hastaneye gidip serum yemeden gecmez o yuzden hic ona yormamistim bile ama kum dokme agrisi nasil onu bilmiyorum.
Yani geçen ay öğrendim kum döktüğümü ben sistit oldum saniyordum ağrıyan yerimide belim sanarken böbreklerim çıktı gün boyu süren ama yaşamımı çok abartı etkilemeyen bir ağrı gerçi şimdiki ağrım tamda öyle denemez sancı halinde ara sıra kasıklarima giriyor

benimde sol kasığımda ve belimde inanılmaz ağrı var gebelik belirtisi olabilir mi ? ovulasyon geçeli 5 gün oldu

kızlar benımde cumartesi akşamı kızımın kucagında yatarken hassurdum sağ kasıgım öyle bir ağrıdı çekme yaptı kı anlatamam
nasıl bagırdım kızımda kuzum anne ne oldu diye deliye döndü

bat 9-10 kasım sanırım
inaşllah hepimiz hamişizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…