- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
6 kasım canım bir önceki 8 eylüldü hep 2 3 gün önce olur benim
Ay inşallah ya seninde mi ilk bebiş olacak ? Benim rüyalarıma giriyor artık
Insallah hayirlisi olur canim, benim de ilk belirtilerim sag tarafimda agriydi ovulasyondan 10 gun sonra falan bayag hisstemeye basladim once piskolojik dedim ama bayag bayag agrim oluyordu dedim piskilojiyle alakasi yok galiba bi de milletin kasiklarinda olur benim gobisimin cevresi agriyorudu adeti bekleyemedim 4 gun kala erken gebelik testi yaptim silik ikinci cizgi vardi bat gecince normal testte tescilledi durumu anneme soyledim dedi tahmin etmistim bu ara cok sinirliydin belli hormonlarin alt ust olmustu dedi.Kızlar öncelikle herkese iyi geceler..
Eylül 8 de regl oldum bittikten 1 hafta sonra tekrar göğüslerim sismeye başladı simdi yan bile yatamiyorum ve herseye sinirlenir oldum sürekli aglama hissi oluştu 1 haftadır ve sağ kasigimda siddetli denebilecek ağrılar Var acaba bebismi var sizin ilk belirtileriniz nelerdi simdiden teşekkür ederim
Insallah kuzum ya rabbim isteyen herkese nasip eylesin..Pazartesi sabahı test yapmayı düşünüyorum bende işte hayırlısı olsun canım. Allah sana da hayırlısını versin inşaAllah.
Benim bobreklerde de tas var canim ama bobrek agrim cok siddetli olur genelde hastaneye gidip serum yemeden gecmez o yuzden hic ona yormamistim bile ama kum dokme agrisi nasil onu bilmiyorum.Ben böbrek hastasıyım yani kum döküyormuşum geçen ay ağrım ondan dolayı çoktu belimde karnımda bu ay da var hep ona yoruyorum ama inşallah bebisten dolayi ağrıyordur
Insallah kuzum ya rabbim isteyen herkese nasip eylesin..
Yani geçen ay öğrendim kum döktüğümü ben sistit oldum saniyordum ağrıyan yerimide belim sanarken böbreklerim çıktı gün boyu süren ama yaşamımı çok abartı etkilemeyen bir ağrı gerçi şimdiki ağrım tamda öyle denemez sancı halinde ara sıra kasıklarima giriyorBenim bobreklerde de tas var canim ama bobrek agrim cok siddetli olur genelde hastaneye gidip serum yemeden gecmez o yuzden hic ona yormamistim bile ama kum dokme agrisi nasil onu bilmiyorum.
akıntı normal fazla değil herkeste çok mu oluyor ?Benim adete kadar tek belirtim cift tarafli kasik agrisi ve asiri akintiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?