Hamile olabilormiyim lutfen yardimmm

Asunca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
55
17
3
35
Merhaba arkadaslarr adet olmam gerekn gunde cok az kan gibi sivi geldi ertesi gunde kahve rengi leke geldi bidaha hic bisi yok ama arada sancim oluyo ve goguslerim cok sis hamile olabililirmiyim cok fazla ümitlenmek istemiyorum ama heyecan yaptimm

Merhaba arkadaslarr adet olmam gerekn gunde cok az kan gibi sivi geldi ertesi gunde kahve rengi leke geldi bidaha hic bisi yok ama arada sancim oluyo ve goguslerim cok sis hamile olabililirmiyim cok fazla ümitlenmek istemiyorum ama heyecan yaptimm
Test yapmadın mı? Kaç gün geçti adetden? Seni üzmek istemem ama, 6 aydır bende de aynı durum ama sonda adet oluyorum, psikolojik oluyo çoğu zaman, ama test yaptıysan çizgi varsa hamile ola bilirsin

Adetim daha gecmedi her ay 1 hafta one atar bu ay 7sinde olmam gerekiyodu normall adet sancisini cektimm sora cok sz geldi oldum sandim ama devami gelmedi dun de kahve rengi leke vardi bugun hic bisey ilk defa boyle bisi oldu 7 aydir cocuk icin ugrasioz her ay husrana ugruyoruz

Test yapmadın mı? Kaç gün geçti adetden? Seni üzmek istemem ama, 6 aydır bende de aynı durum ama sonda adet oluyorum, psikolojik oluyo çoğu zaman, ama test yaptıysan çizgi varsa hamile ola bilirsin
Adetim daha gecmedi her ay 1 hafta one atar bu ay 7sinde olmam gerekiyodu normall adet sancisini cektimm sora cok sz geldi oldum sandim ama devami gelmedi dun de kahve rengi leke vardi bugun hic bisey ilk defa boyle bisi oldu 7 aydir cocuk icin ugrasioz her ay husrana ugruyoruz

Klomen filan kullandınmı bu ay? Bende 2 ay klomen kullandığım ay öyle oldu, normalde direk kan gelirdi, 2 gün leke geldi sonrada kana dönüştü, en iyisi sen adetin geçmesini bekle, yada erken gebelik testi al bak, varsa çıkacaktır inşAllah hamilesindir canım, bende 1 il 4 aydır evliyim, bi kez boş hamilelik geçirdm, 6 ay oldu daha kalamadm((

Ben de 14 aylik evliyim 7 aydir cocuk ostiyoruzz ama olmuyo doktora gittik ikimizdede hic bi sorun cikmadi hersey normal yumurta catlatma igneside oldum gene olmadi ister istemez psikolojimi etkiliyoo bu ayda boyle oldu ki hic olmazdi cunku adetim hep one atiyoo bu yuzden yumurtlamamaminda erken oldugunu soylemisti doktorr umutlanmakta istemiyorum ama icimdeki hiss bu sefer oldu dioo pofff insallahhh olurrr ikimizindee vee her iateyeninnn bebegii

Bizde de hiç problem yok, 3-4 tane doktora gitdik her şey normal ilaç filan da yazmıyo, yumurta takibine de gitdm, adetlerim hep düzenli olduğu için hep 12-13cü gün catlıyo, ama olmuyo işte, her şey beyinle alakalı diyo doktor düşünmemeye çalışın ama olmuyo işte, her adet yaklaşınca psikolojik stres yaşıyorum amin inşAllah ikimizşde hu ay sevindşrşr

Ayni seyleri yasiyomusuzz her adet olduumda agliyorum resmenn kendi kendimi teselli etmeye calisiyorumm zamani deilmis demekki diee ama elimde olmadan dusunuyorumm istee insallahh sevinirizzz bu aksam gidip kan testi yaptiricam en azindan icim rahatlarr

InşAllah hayırlısı canım, Allah kıcağını boş koymasın, haber verirsin sonuçları Hayırlı haberler inşAllah

Aminn canimm insallahhhh esim gelsinnn gidicemm hastaneyee bakalim ne cikcak

canım benim öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun sıkma canını negatif yada pozitif hepsinde bir hayır vardır elbette. belirtilerin var adetinde geçmiş gözüküyor sanırım kan testi yapta haberdar et bizi. inşallah hamilesindir bu ay yüzünün güldüğü ay olsun inşallah :)

Merhaba kızlar benimde 9 yaşında oğlum var 11 yıllık evliyim 7 aydır 2.yi istiyoruz ama gelmiyobu ay duphaston kullandım bittiği gün kanamam başladı oysaki çok umutluydum bu..ama değişik 2 gündür gelen kan 1pedi doldurmuyo oda beni umutlandiriyo..çevrem çok kafana takiyosun o yüzden olmuyo dio ama elimde degil

Aminn canim insallah hayirlisi olurr gittim kan verdim 2 saat sora sonuc cikicak simdi bana o 2 saat gecmezzz

Ben gi
ahh keskee kafamiza takmasak ama insanin elinde olmuyo istee akil hep onda olcak mi die insallahh rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsinn stresten de olabiliyomuss oyle icini rahatlatmak icinn kan testii yaptir canim ben dayanamadim simdi gottim geldim 2 saat sora sonuc cikicak

Salı günü kontrolüm var inşallah. Heeseferinde bukez dusunmiycem diyorum ama aklımdan çıkmıyoki adam sarılsa aklıma bebek geliyohiçbir problemin yok dio doktorum...ufffff

Daha yarm saat gecms bzede haber ver merak ettmm

Kizlarrr testttt sonucu pozitiff ciktiii degerimm dusuk ama 13.25 simdi ben hamilemi oluyorumm
Kac gunun gecmsti? Adet gununden 1gun sonra bnm 179.91 di.
Ama gec yumrtlama gec dollenme olms olabilir..
Hayrli olsun
Degerin dusuk canim ck dikatli ol. Iliskiden falan braz uzak kalin. Allahm saglikla gondersn yavrunu :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…