hamile olabilr miyim çok acil yardm ednn

elfemr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
6
0
36
Ankara
slm kızlar.. sizlerden çok acil yardım istiyorum. erkek arkadaşımla adetimin 4. günü, biraz sürtünerek ilişki yaşadık. ancak hiç bi şekilde boşalma olmadı. bu arada adetim 7 gün sürüyo.. daha sonra ben faranjit(boğaz enfeksiyonu) olduğumdan antibiyotik kullandım. adetim bittikten bi gün sonra çok çok az bi sürtünme daha yaşadık ancak yine boşalma olmadı. en son olayın üzerinden iki gün geçti, kasıklarımda ağrı var. sizce yumurtlama dönemi ağrısı mı, hamile kalma olasılığım ne kadr? sevgilim askerde bu arada ve adetime 20 gün var daha ve bakireyim çok korkuyorum. lütfen biri bişi desinn

20 gün var daha ve bakireyim çok korkuyorum. lütfen biri bişi desinn

sen eminmisin bakire olduguna!!!!
Herşeyi yap sonra sırf o zar yerinde diye bakireyim de..
Ben bu zihniyeti anlamıyorum..
Ha buarada soruna cvp veriyim korkma hamile değilsindir..

ben bu soruyu buraya utanarak yazdım zaten, haklısınız ne söyleseniz. nefis işte, pişmanlık da fayda etmiyo.evlillik de yakın ama.. tşkler cevap için..

niye hemen yargılıyorsunuz size ne kim ne yapmışsa yapmış..soru sorması demek sizden azar işitmesi hakkını vermez size. arkadaşlar bu tavrınızı hiç anlamıyorum.hemen anne edalarına bürünüp önünüze geleni yargılıyorsunuz.bakire işte kız belli.ayrıca olmasa da bize ne..

birincisi ilk defa kk. soru yazıyorum konu açıyorum nereye açacağımı bilemediğim için iki defa konu açtım..
ikinci olarak nette bu konuyu araştırdım ama tam net bi cevap bulamadığım için buraya yazdım.
üçüncüsü benm değerlerimi yargılamak kimseye düşmez ancak samimiyetine inandığım bi ortamda soru sorduğum için pişmanlığımı da ifade ettim.
evet bakireyim,sürtünme dışında hiç bi şekilde ilişki yaşamadım. belki bakire olmsam bu kdar korkmazdım hamilelikten. utanmazdım belki bu soruları sorarken. istediğiniz gibi cevaplama hakkına tabi ki sahipsiniz, ancak böyle bi platformda, görüşlerin serbestçe yansıtıldığı bi ortamda düşünce ve ifade özgürlüğünü kısıtlamaktır yapılan. sn.minikkuzum teşekkür ederim size tavrınız için.

cnmm herkes kendi yaşaıdklarından sorumluiherksin hayatı kendine..Korkma hamile olman mümkün deil anlattığın tabloda içini ferah tut..biraz oku araştır derim boş yere üzme kendini

sürtündünüz ...boşalmadı ....ve adetin 4.günü adetin 7gün sürüyo Allah aşkına mantıken ve tıppen İMKANSIZZZ.bu arada sürtüncene tam bişeler yasayında ilişki yaşadığınıa deysin sürtüne sürtüne aşınır :))) kötü anlamda demiyorum ama neden sürdünüyorsunuz ki??

kimse kimseyi yargılayamaz elbette, ne yaparsan yap kime ne, kendi sorumluluğunu üstlenmişsin belli ki böyle bir ilişkiyi seçtiğine göre, ama lütfen kendine bakire deme.hamile olup olmadığı konusunda tereddütü olan biri bakire olamaz, bu arada hamile olma ihtimalin yok,arkadaşın boşalmayınca zaten hamile nasıl olacaksınki...

tercih meselesidir. teşekkürler cevabınız için:) cahillik başa bela, ne zaman yumutlanır ne zzaman hamile kalınır öğrenmiş oldum bu sayede. 19 yaşındayım ben bilmiyorum.

tabiki tercih meselesi dedigin gibi saygı duyuyoruz :)) ilk şeyler 19 yaş için haklısın hemen herseyi bilemez insan tabiki yasayarak öğreniyorsun için rahat olsun sorun yok istedigini yap :))

konuyla alakasız ama yazmak istiyorum. işte bi zarın peşine düşen erkeklere müstehak bu. sen yarın bu sevgilinden ayrılsan gitsen başka biriyle çıkmaya başlasan, ona diyeceksin ki ben bakireyim, hiç kimseyle ilişkiye girmedim. o da oh oh ne güzel diye sevinecek. bu söylenen teorikte doğru ama pratikte bi erkekle sevişmediğini iddia edebilir misin? illa bakire olsun diyen erkeklere de zarsa işte al sana zar

not: bunları senin için yazmadım, genel anlamda yazdım. soruna gelince, hamile olma ihtimalin yok.

hamile kalmana imkan yok bu durumda.ama bundan sonra bu korkuları yaşamamak için önlemini almalısın mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…