ya üzülmek ıstemıyorum canım negatıf gelirseTest yapsana cnm belki üstüne görme yaşadın.
artık test yaaptığımda negatifi gördüğümde aglıyorum malesefya üzülmek ıstemıyorum canım negatıf gelirse
artık test yaaptığımda negatifi gördüğümde aglıyorum malesefTest yapsana cnm belki üstüne görme yaşadın.
Gebelik varsa kontrollere ve folik asite baslamalisin.artık test yaaptığımda negatifi gördüğümde aglıyorum malesef
inşallah canım yazaten ağlıyorsun bu sefer gülmeyeceğini ne biliyorsun
Bende senin gibiydim ağlıyorum diye yapmak istemedim ama yaptım çıkmıştı dedim ki biraz ağlar susarım zorla gidip almıştım.bence yapmalısın aksi bı durum da olabilirartık test yaaptığımda negatifi gördüğümde aglıyorum malesef
Hamilemisin canım ya bu ay sonumu bakıyorum bakalım canımBende senin gibiydim ağlıyorum diye yapmak istemedim ama yaptım çıkmıştı dedim ki biraz ağlar susarım zorla gidip almıştım.bence yapmalısın aksi bı durum da olabilir
Aaa hamilemisin canımBende senin gibiydim ağlıyorum diye yapmak istemedim ama yaptım çıkmıştı dedim ki biraz ağlar susarım zorla gidip almıştım.bence yapmalısın aksi bı durum da olabilir
ay uzuldum ya olsun herseyde bı hayır vardır canımHamileydim cnm ama düştü 7 haftalık maalesef
belirti varmıydı canım sende pekiHamileydim cnm ama düştü 7 haftalık maalesef
ay uzuldum ya olsun herseyde bı hayır vardır canım
Onu da şimdi biliyorum hiç hamileliğe yormadim açıkçasıYok cnm hiç belirtim yoktu sadece baş ağrısı ve bel ağrısı vardı
Sadece kahverengi akıntı olsa süphelenebilirsiniz ama 2 gün kan gelmiş kırmızı normal adet kanıysa şüphe yoktur 11 gün geçmiş yumurtlamanız yaklaşmış o yüzden belirtiler normalBu adetımde ilk gun kahverengı akıntım geldı 2 gun kan geldı 3 az geldı ve kanamam kesildi. Daha sonra 4 gun boyunca wc gittiğimde sadce peçeteye leke geldi ve bugun adetim biteli 11 gun arada miğde bulantım gelıyor ama kusamıyorum göğüs uçumda acıyor ama yumurtlama gunumde yaklaşmış olabılr karnıma bazen batma oluyor bırde belim çok agrıyo boyle yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?