Hamile olan kardeşlerim 41 hamile kardeşim benim için 1er Ayetel kursi okuyabilirlerm

deryasu1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
26
0
36
Gaziantep
Mrb kardeşlerim bir yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen halen çocuk sahibi olamadık sizlerden bir ricada bulunucam benim ismim gülşah bu mübarek Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine benimde tez vakitte evlat sahibi olabilmem niyetiyle 41 hamile kardeşim her biri 1 er Ayetel kursi okuyabilirmisiniz ne olursunuz kardeşlerim kendimi çok kötü hissediyorum pisikolojikmen..güzel gönüllerinizden benim niyetime 1er Ayetel kursi bağışlayın evlat sahibi olabilmem için vesilem olur belki hamişlerin duası kabul olurmuş çok istiyorum hayırlısıyla anne olmak:43:

Ben okudum canım. Allah inşallah tez zamanda sana sağlıklı tatlı bir bebek nasip etsin. Bu arada bu konuyu çok kafana takma biraz zamana bırak bak daha iyi olduğunu göreceksin ve belki daha kolay hamile kalacaksın. Mutlu haberini benimle de paylaşmanı dilerim. Selamlar,

Bende okudum Allah gönlünden geçeni bir an önce sana nasip etsin inşallah

Canım bende senin niyetine Ayet'el Kürsi okudum. Sakın moralini bozma bende senin gibi 1 sene bebek sahibi olmak için bekledim. Zaman zaman pes ettim, sinirlerim bozuldu, hiç olmayacakmış hissine kapıldım ama rabbime çok şükür hiç beklemediğim bir ayda bebiş haberini aldım. Umarım sende tez zamanda yavruna kavuşursun. Sana tavsiyem 2 günde bir ilişkiye girmen, birde bal, tarçın, çörek otu kürünü uygulayabilirsin. Benim hamile kalmama vesile olduklarını düşünüyorum.

ben de okudum Rabbim göbüşünü tez zamanda sağlıklı bir bebişle doldursun canım

Okudum bende canim allahim tez zamanda gonlundekini (bebegini) verir insaalahh

Mrb kardeşlerim bir yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen halen çocuk sahibi olamadık sizlerden bir ricada bulunucam benim ismim gülşah bu mübarek Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine benimde tez vakitte evlat sahibi olabilmem niyetiyle 41 hamile kardeşim her biri 1 er Ayetel kursi okuyabilirmisiniz ne olursunuz kardeşlerim kendimi çok kötü hissediyorum pisikolojikmen..güzel gönüllerinizden benim niyetime 1er Ayetel kursi bağışlayın evlat sahibi olabilmem için vesilem olur belki hamişlerin duası kabul olurmuş çok istiyorum hayırlısıyla anne olmak:43:

bende okudum bitane.inşallah tez zamanda Rabbimin izniyle sağlıklı gine hamile kalabilirsin.
hic doktora gittin mi bilmiyorum ama nacizane bi kac tavsiyede bulunmak istiyorum..yumurtlama günlerini ne ile takip ediyorsun ovulasyon testleri var yada ateş öclme yöntemi var kulupte arama yaptırırsan bulabilirsin..bunlardan deneyebilirsin..
doktora sen ve eşin gidip ön muyaneden gecmenizi öneririm sakın saedce kendin gitme onca ay kendi doktora giden bayan arkdaşlarım vardı sonra eşlerinde sıkıntı oldugunu öğrendiler onca ay boşu boşuna strese girmişlerdi.

Ben 2 tane okudum Allah inş hayırlısıyla en kısa zamanda mutlu haberi almayı nasip eder .Çok güzel bi duygu rabbim olmayan isteyen herkese versin

Allah razı olsun kardeşlerim Rabbim bu mübarek günde ne muradınız varsa onu versin Allah hepinizede kolay doğum ve sağlıklı bebeler nasip etsin inşallah doğacak bebişlerinize uzun ömürler versin çok duygulandım:43:

okudum canım
peki doktora gidip muayene oldun eşin muayene oldun mu ne kadar süredir korunmuyorsunuz

Evlendiğimizden beri hiç korunmadık 1 yıl oldu doktora gittim yumurta takibi ve çeşitli testler istedi testlerim temiz çıktı yumurtalarımın çalışmasındada bi sorun yok gayet iyi dedi biraz ara verin deneyin eğer yine olmazsa eşinizle birlikte gelin eşinizden bazı testler istiycez dedi araya ramazan girdi ramazan dolayısıyla gitmedik doktora bayramdan sonra eşimle birlikte gideceğiz inşallah.

Merhaba.Bende okudum senin için 1 ayetel kürsi.Rabbim dermansız dert vermesin.Bir gün mucizeni yaşarsın elbet.Onu sağlıkla kucağına almayı ve sevdiklerinle huzur içinde büyütmeyi nasip etsin yeterki Rabbim.:29:

Merhaba.Bende okudum senin için 1 ayetel kürsi.Rabbim dermansız dert vermesin.Bir gün mucizeni yaşarsın elbet.Onu sağlıkla kucağına almayı ve sevdiklerinle huzur içinde büyütmeyi nasip etsin yeterki Rabbim.:29:

Allah razı olsun kardeşim güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim Rabbim ne dileğin var ise onu versin doğumunda kolay kurtarsın doğacak bebişine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Allah razı olsun kardeşim güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim Rabbim ne dileğin var ise onu versin doğumunda kolay kurtarsın doğacak bebişine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Amin.Allah senden de razı olsun.Ben doğurmadan güzel haberini alırız inşallah seninde.Ramazan ayı sana da hayırlı bi evlat getirsin inşallah:29:

Back
X