Amin.Allah senden de razı olsun.Ben doğurmadan güzel haberini alırız inşallah seninde.Ramazan ayı sana da hayırlı bi evlat getirsin inşallah![]()
Amiiin inşallah kardeşim inşallah hayırlısı ile olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin.Allah senden de razı olsun.Ben doğurmadan güzel haberini alırız inşallah seninde.Ramazan ayı sana da hayırlı bi evlat getirsin inşallah![]()
Evet kardeşim 1 tane okunucak.
Mrb kardeşlerim bir yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen halen çocuk sahibi olamadık sizlerden bir ricada bulunucam benim ismim gülşah bu mübarek Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine benimde tez vakitte evlat sahibi olabilmem niyetiyle 41 hamile kardeşim her biri 1 er Ayetel kursi okuyabilirmisiniz ne olursunuz kardeşlerim kendimi çok kötü hissediyorum pisikolojikmen..güzel gönüllerinizden benim niyetime 1er Ayetel kursi bağışlayın evlat sahibi olabilmem için vesilem olur belki hamişlerin duası kabul olurmuş çok istiyorum hayırlısıyla anne olmak![]()
okudum mcanıım Allah kabul etsin...geçen ramazanda ben de çok dua etmiştim eşim tekrar bebek istesin ben de son bi kez anne olayım diye şükür kabul oldu bu ramazana hamile girdim .....işallah sen daha kısa zamanda hemen kavuşursun bebişine...
![]()
bende okudum canım, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, bence 1 yılı geçtiyse doktora gitme zamanın gelmiş, bak benim 4. yılım bitti tüp bebek yöntemi ile yeni hamile kalabildim, Allah herkese kolay hamilelik sağlıklı evlat nasip etsin, sanada tabiikiMrb kardeşlerim bir yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen halen çocuk sahibi olamadık sizlerden bir ricada bulunucam benim ismim gülşah bu mübarek Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine benimde tez vakitte evlat sahibi olabilmem niyetiyle 41 hamile kardeşim her biri 1 er Ayetel kursi okuyabilirmisiniz ne olursunuz kardeşlerim kendimi çok kötü hissediyorum pisikolojikmen..güzel gönüllerinizden benim niyetime 1er Ayetel kursi bağışlayın evlat sahibi olabilmem için vesilem olur belki hamişlerin duası kabul olurmuş çok istiyorum hayırlısıyla anne olmak![]()
bende okudum canım, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, bence 1 yılı geçtiyse doktora gitme zamanın gelmiş, bak benim 4. yılım bitti tüp bebek yöntemi ile yeni hamile kalabildim, Allah herkese kolay hamilelik sağlıklı evlat nasip etsin, sanada tabiiki
Mrb kardeşlerim bir yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen halen çocuk sahibi olamadık sizlerden bir ricada bulunucam benim ismim gülşah bu mübarek Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine benimde tez vakitte evlat sahibi olabilmem niyetiyle 41 hamile kardeşim her biri 1 er Ayetel kursi okuyabilirmisiniz ne olursunuz kardeşlerim kendimi çok kötü hissediyorum pisikolojikmen..güzel gönüllerinizden benim niyetime 1er Ayetel kursi bağışlayın evlat sahibi olabilmem için vesilem olur belki hamişlerin duası kabul olurmuş çok istiyorum hayırlısıyla anne olmak![]()