- 20 Ekim 2018
- 2.701
- 4.115
- 133
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
-
Amin canım benimBir bilgim yok.
İnşaallah minik tutunur, sağ salim kucağınıza alırsınız. AMİN.
Bence siz kadın dogum doktorunun dedigini yapın daha 4 haftalikmis her kanama ya da lekede düşük olcak diye bi sey yok guatr bazen dusuklere neden olabiliyo sanirim tam bilgim yok ama o yuzden dusuk onleyici ilac vermistir hem guatr icin olani hem de digerini kullanin bence zaten bebek düşecekse naparsaniz yapin düşer insallah saglikla gelsin canimİyi geceler tatlı bayanlar.. Ben 4haftalik hamileyim.. Bugun doktora gittim tahlil VS yapildı, guatır cıktı. Genel cerahiden de muane oldum bana mmglık ilac verdiler.. Daha sonra tekrar kadın dogum doktoruna gittim hocam diger doktor bu ilacı verdi tamam dedi . Bana tekrardan düsük önleyici bir ilac verdi bunu kullan dedi. Eve geldiğimde iç camasrimda pembemsi bir kanama oldu tekrar acile gittik. Burada birsey yapamayız araştırmaya gidin dedi aksam saati oluyor neyse gittik, oradaki ebe sanırsam ben sana bisey yapamam daha cocuk içine yerlesmemis olabilir tüplerden rahme inmemis olabilir ilacı kullanma dedi.. Benim anlamadığım muayene etmedi birsey yapmadı o ilacı kullanma dedi.. Bugunki doktorum 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Benim kafam karıstı hangisinin dediğini yapayım.. İlk gebeliğim bide unutmadan bu kanama neden olmustur cok korkuyorum bebeğimi senelerdir bekliyorum
Not:smear yaptırdıgımda doktor rahimden biyopsi yapmıştı acaba doktor bunu bilgisayından görüp ondan ı vermiştir..
Ben ilk gittigimde bakildi 4 hafta 3 gunluk falandim bende4 haftalık mı 8 haftalık mı? Başlangıç için neyi baz alıyorsunuz?
8. haftada tsh bakılır genelde.
Doktorunuza soramadınız mı neden düşük önleyici ilaç verdiğini?
biz. buna yerlesme kanamasi diyoruz ayrica ebenim cvp cok cahilce yerlesme olunca beta ve hamilelik hormonlari oluyor benim yerlesme kanamam. tam. gecikmenin 6 gunu oldu misal sen o progestronu kullan ama tsh hormonu yani guatr varsa dikkat et derim kalp atisini. dutduktan sonra ilacini icersin benceİyi geceler tatlı bayanlar.. Ben 4haftalik hamileyim.. Bugun doktora gittim tahlil VS yapildı, guatır cıktı. Genel cerahiden de muane oldum bana mmglık ilac verdiler.. Daha sonra tekrar kadın dogum doktoruna gittim hocam diger doktor bu ilacı verdi tamam dedi . Bana tekrardan düsük önleyici bir ilac verdi bunu kullan dedi. Eve geldiğimde iç camasrimda pembemsi bir kanama oldu tekrar acile gittik. Burada birsey yapamayız araştırmaya gidin dedi aksam saati oluyor neyse gittik, oradaki ebe sanırsam ben sana bisey yapamam daha cocuk içine yerlesmemis olabilir tüplerden rahme inmemis olabilir ilacı kullanma dedi.. Benim anlamadığım muayene etmedi birsey yapmadı o ilacı kullanma dedi.. Bugunki doktorum 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Benim kafam karıstı hangisinin dediğini yapayım.. İlk gebeliğim bide unutmadan bu kanama neden olmustur cok korkuyorum bebeğimi senelerdir bekliyorum
Not:smear yaptırdıgımda doktor rahimden biyopsi yapmıştı acaba doktor bunu bilgisayından görüp ondan ı vermiştir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?