Adet gördüm ama .bu şekilde dediğin ne bacım zaten korunmuyomuşsunuz tabi ki hamile kalma ihtimalin var.
Test almayı düşünüyorum ama hayal kırıklığıda olsun istemiyorum.Eczaneden alınan bir idrar testi ile bütün sorular cevap bulur.
İlk şüphede ne hayal kırıklığı? Adetten 5 gün sonra hamilelik öğrenmek çok düşük bir olasılık.Te
Test almayı düşünüyorum ama hayal kırıklığıda olsun istemiyorum.
Hamile oldugunuzu sanmiyorum ama simdiden sıkıntı etmeyin kendinize akışına bırakın. Bende ilk baslarda boyleydim ama zaman gectikce yaipraniyor insan.Herkese mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum.;i
Henüz 3 aylık evliyim korunmasız ilişki yaşıyoruz.sorum şu adetlerim düzenli.3 gün önce son adetim bitti kahverengi geldi ve 5 gün sürdü.ama bende sürekli bir uyku hali var.adetimden 1 hafta önce gece mide bulantısı ile uyandım.gün içinde de ara ara midem bulanıyor .bu şekilde olup hamile kalanlarınız oldu mu? Gelecek cevaplara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Kan testi kesin sonuçtur.bendede var aynı durum tüm bel,rt,ler var 17 gün gecti olmadım olası da yok doktordakı kan ve idrar testleinde ve ultrasonda da negatif cıktı ama insan hisseder ya ben hamile oldugumu hissediyorum sizce olabilir mi?
doktorum geç döllenme olabilir ve buda gec tespit edilebilir dedi hatta bu gun kan testi istedi tekrardan yarın alınack onclar haydi hayırlısıKan testi kesin sonuçtur.
Hayırlısı olsun.doktorum geç döllenme olabilir ve buda gec tespit edilebilir dedi hatta bu gun kan testi istedi tekrardan yarın alınack onclar haydi hayırlısı
eger bebek istiyoriarsa 1 gün bile sabredemiyor insan kendimden biliyorumKorunmasız ilişki yaşıyorsunuz şüpheniz varsa gidin kan testi yaptırın.
Bazı insanlar ne sabırsız yahu.
amin tesekkürler cevabınız içinHayırlısı olsun.
Ama canım bu yoğurt değil ki mayalandı mı diye hemen bakılsın.eger bebek istiyoriarsa 1 gün bile sabredemiyor insan kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?