Hamile olasılığı

Hainkoca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
223
88
13
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum.;i
Henüz 3 aylık evliyim korunmasız ilişki yaşıyoruz.sorum şu adetlerim düzenli.3 gün önce son adetim bitti kahverengi geldi ve 5 gün sürdü.ama bende sürekli bir uyku hali var.adetimden 1 hafta önce gece mide bulantısı ile uyandım.gün içinde de ara ara midem bulanıyor .bu şekilde olup hamile kalanlarınız oldu mu? Gelecek cevaplara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Eczaneden alınan bir idrar testi ile bütün sorular cevap bulur.

Çocuk düşünüyorsanız psikolojik olacaktır o uyku halleri.Adet olduysanız henüz yumurtlama döneminiz gelmemiş zaten.Lekelenme olmuş demişsiniz.Yine de doktora gitmekte fayda var

bendede var aynı durum tüm bel,rt,ler var 17 gün gecti olmadım olası da yok doktordakı kan ve idrar testleinde ve ultrasonda da negatif cıktı ama insan hisseder ya ben hamile oldugumu hissediyorum sizce olabilir mi?

Hamile oldugunuzu sanmiyorum ama simdiden sıkıntı etmeyin kendinize akışına bırakın. Bende ilk baslarda boyleydim ama zaman gectikce yaipraniyor insan.

Hamile kalıp adet olabilirsiniz eğer bunu soruyorsanız.
En iyisi bir test alın biran önce yada kan testi yaptırın daha sağlıklı olur.

bu arada ydnchn canım gidip hastaneden kan testi yaptır bence süpheleniyorsan daha çabuk cevap icin inşallah hamişsindir tatlım

bendede var aynı durum tüm bel,rt,ler var 17 gün gecti olmadım olası da yok doktordakı kan ve idrar testleinde ve ultrasonda da negatif cıktı ama insan hisseder ya ben hamile oldugumu hissediyorum sizce olabilir mi?
Kan testi kesin sonuçtur.

Korunmasız ilişki yaşıyorsunuz şüpheniz varsa gidin kan testi yaptırın.
Bazı insanlar ne sabırsız yahu.

anlattığın şey üste görmeye benziyor.hamile olabilirsin.bence bir test yaptır.hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

eger bebek istiyoriarsa 1 gün bile sabredemiyor insan kendimden biliyorum
Ama canım bu yoğurt değil ki mayalandı mı diye hemen bakılsın.
Ayrıca 3 aylık evlilermiş bu ne acele yani.
Ek olarak bu sitede kan tahlili yapılmıyor ki 5 kişi hamile olabilirsin der 6 kişi değilsindir der boşa muhabbet yani.
Sabretmeden de olmaz bilirsin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…