12 gün var şuanRegline kac gun var
Hala yumurrtlama gunun olablr ccook coook erken12 gün var şuan
Peki ne zaman test yapmam gerekirHala yumurrtlama gunun olablr ccook coook erken
Evet çok aşırı takıyorum zaten çok istediğim için sanırım ama ne biliyim internette öyle yazıyordu bide normalde yumurtlama döneminde hiç kanamam olmazdı normalde erken döllenme olmuş olabilir mi diye düşünüyorumYumurtlama gününde olabilirsin şuan.. Test için henüz cok erken.. Birde belirtilere bu kadar takilmak pskolojini bozabilir canm
Evet erken biliyorum ama normalde yumurtlama döneminde hiç kanamam olmazdı ondan şüphelendim bide adetimin olacagı gün ilişkiye girmiştim adet bitiminde de her günü değerlendirdimYumurtlma zamanı olablirmi eminmisnz çnki 12 gün belirti için çok çok erken nerdeyse yeni yumurtlamış oluyosunz hemen gebelik oluşması biraz zor
Canım o günler olasılığı en düşük günlerdir en imkansız günleri tercih etmişsin zatenEvet erken biliyorum ama normalde yumurtlama döneminde hiç kanamam olmazdı ondan şüphelendim bide adetimin olacagı gün ilişkiye girmiştim adet bitiminde de her günü değerlendirdim
Bu belirtiler yumurtanz çatlamış ondan çünkü hormon değerlernz yükseliyor aynı şeyleri bende yaşadım bir süre sonra geçiyor zaten adet tarihiniizn geçmesini bekleyin yumurta çatladıktan 8.10 gün snra gebelik oluşuyor ve idrarda daha geç belli oluyoe yinede siz bilirsinizMerhabalar arkadaşlar Bi sorum var da benim gibi yaşayanlar var mı acaba. Adetime 13 gün kala kanamam oldu açık pembe renkte akıntı ol madı iç çamaşırıma bulaşmadı ama peçete ye açık bir şekilde geldiğini gördüm 1 saatte tahminen 7 8 damla gibi bişey Di sol kasığımda da da agrı var sürekli uykum geliyor ve yorgun hissediyorum başımda dönüyor ara ara ovülasyon dönemini ve adetimin ilk bittiği günleri çok iyi değerlendirdim hamile olmuş olabilir miyim acaba yerleşme kanaması yaşamış olabilir miyim? Bide erken gebelik testi yapsam çıkar mı lütfen yardımcı olur musunuz?
Regl gecincePeki ne zaman test yapmam gerekir
Of daha çok var çok sabırsızımRegl gecince
Bekleyeyim o zaman test yapınca ister istemez üzülüyorum zaten çıkmayınca sabırsızım ama beklicem teşekkür ederim cevabınız içinBu belirtiler yumurtanz çatlamış ondan çünkü hormon değerlernz yükseliyor aynı şeyleri bende yaşadım bir süre sonra geçiyor zaten adet tarihiniizn geçmesini bekleyin yumurta çatladıktan 8.10 gün snra gebelik oluşuyor ve idrarda daha geç belli oluyoe yinede siz bilirsiniz
Teşekkür ederim umarım öyle olur kan testi en doğrusuAllah ol deyince oluyor . Biraz zor gorunebilir ama pembe akintim var diyorsn. Bu bahsettigin implantasyon kanaamazi olabilir. 2 3 gun bekleyip kan testi ver bence. Olurmu olur. Hakkindan hayirlisi olsun.
Ovülasyon günümde de ilişkiye girdim hergün hatta zaten daha yeni evliyim 2 ay bile olmadı ama işte heyecanlanıyorum olsun istiyorumCanım o günler olasılığı en düşük günlerdir en imkansız günleri tercih etmişsin zaten
Eger o kanama zannettigimz gibi implantasyon kanamasi ise zaten rahime yerlesmis demektr erken dollenmis olabilir test verin strese girmeyinTeşekkür ederim umarım öyle olur kan testi en doğrusu
Umarım Allah nasip eder teşekkür ederimEger o kanama zannettigimz gibi implantasyon kanamasi ise zaten rahime yerlesmis demektr erken dollenmis olabilir test verin strese girmeyinumarim gebesinizdir ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?