Hamile olayım artık 🙏

Ozge4400

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
89
32
3
28
Merhabalar arkadaşlar Bi sorum var da benim gibi yaşayanlar var mı acaba. Adetime 13 gün kala kanamam oldu açık pembe renkte akıntı ol madı iç çamaşırıma bulaşmadı ama peçete ye açık bir şekilde geldiğini gördüm 1 saatte tahminen 7 8 damla gibi bişey Di sol kasığımda da da agrı var sürekli uykum geliyor ve yorgun hissediyorum başımda dönüyor ara ara ovülasyon dönemini ve adetimin ilk bittiği günleri çok iyi değerlendirdim hamile olmuş olabilir miyim acaba yerleşme kanaması yaşamış olabilir miyim? Bide erken gebelik testi yapsam çıkar mı lütfen yardımcı olur musunuz?

Yumurtlma zamanı olablirmi eminmisnz çnki 12 gün belirti için çok çok erken nerdeyse yeni yumurtlamış oluyosunz hemen gebelik oluşması biraz zor

Yumurtlama gününde olabilirsin şuan.. Test için henüz cok erken.. Birde belirtilere bu kadar takilmak pskolojini bozabilir canm

Yumurtlama gününde olabilirsin şuan.. Test için henüz cok erken.. Birde belirtilere bu kadar takilmak pskolojini bozabilir canm
Evet çok aşırı takıyorum zaten çok istediğim için sanırım ama ne biliyim internette öyle yazıyordu bide normalde yumurtlama döneminde hiç kanamam olmazdı normalde erken döllenme olmuş olabilir mi diye düşünüyorum

Yumurtlma zamanı olablirmi eminmisnz çnki 12 gün belirti için çok çok erken nerdeyse yeni yumurtlamış oluyosunz hemen gebelik oluşması biraz zor
Evet erken biliyorum ama normalde yumurtlama döneminde hiç kanamam olmazdı ondan şüphelendim bide adetimin olacagı gün ilişkiye girmiştim adet bitiminde de her günü değerlendirdim

Canim yumurtlamandan kaynakli bunlar. Ovülasyon dönemini degerlendirdgni nerden biliysun testmi yaptin

Evet erken biliyorum ama normalde yumurtlama döneminde hiç kanamam olmazdı ondan şüphelendim bide adetimin olacagı gün ilişkiye girmiştim adet bitiminde de her günü değerlendirdim
Canım o günler olasılığı en düşük günlerdir en imkansız günleri tercih etmişsin zaten

Allah ol deyince oluyor . Biraz zor gorunebilir ama pembe akintim var diyorsn. Bu bahsettigin implantasyon kanaamazi olabilir. 2 3 gun bekleyip kan testi ver bence. Olurmu olur. Hakkindan hayirlisi olsun.

Bu belirtiler yumurtanz çatlamış ondan çünkü hormon değerlernz yükseliyor aynı şeyleri bende yaşadım bir süre sonra geçiyor zaten adet tarihiniizn geçmesini bekleyin yumurta çatladıktan 8.10 gün snra gebelik oluşuyor ve idrarda daha geç belli oluyoe yinede siz bilirsiniz

Bekleyeyim o zaman test yapınca ister istemez üzülüyorum zaten çıkmayınca sabırsızım ama beklicem teşekkür ederim cevabınız için

Allah ol deyince oluyor . Biraz zor gorunebilir ama pembe akintim var diyorsn. Bu bahsettigin implantasyon kanaamazi olabilir. 2 3 gun bekleyip kan testi ver bence. Olurmu olur. Hakkindan hayirlisi olsun.
Teşekkür ederim umarım öyle olur kan testi en doğrusu

Teşekkür ederim umarım öyle olur kan testi en doğrusu
Eger o kanama zannettigimz gibi implantasyon kanamasi ise zaten rahime yerlesmis demektr erken dollenmis olabilir test verin strese girmeyin umarim gebesinizdir ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…