Hamile olayım artık 🙏

Yok
Canim yumurtlamandan kaynakli bunlar. Ovülasyon dönemini degerlendirdgni nerden biliysun testmi yaptin
Test yapmadım ama uygulama dan takip ediyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama adetim bittiğin den beri hiç bir günü boş geçirmedim ondan değerlendirdiğimi düşünüyorum

Yok

Test yapmadım ama uygulama dan takip ediyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama adetim bittiğin den beri hiç bir günü boş geçirmedim ondan değerlendirdiğimi düşünüyorum
Uygulamalari silin lütfen hicbir ay dogruyu tahmin etmez. Ovülasyon testi yapin.olcagimiz tarihten Adetten 14gün önce yumurtlariz kasık agrim var dedgn gün varya ogün yumurtan salınmış. Ogün ve sonraki 2gün cok önemliydi iliskin oldumu

inşallah hamilesin'dir canım.. bende her ay psikolojik olarak bir belirti hissediyorum ve her ay hüsrana uğruyorum.. yakınlarım bukadar düşünme o yüzden oluyor diyorlar.. ama nasıl düşünülmez bu durum bilmiyorum..

Valla düşünmemeyi bende yapıyorum aslında haklılar insan çok etkisinde kalıyor ama yapacak bişey yok olana kadar bu şüpheyle devam edicez galiba

Ovülasyon testini hiç kullanmadım bilmiyorum evet kasık agrım olduğu gün de ertesi günüde oldu ilişkim peki tuttuysa ne zaman belli olur

Yumurtlama ve çatlama evresinde kanama görülebilir dediğiniz zaman aralığı yumurtlama gününüzü gösteriyor. Erken gebelik testi için bile erken henüz

Ovülasyon testini hiç kullanmadım bilmiyorum evet kasık agrım olduğu gün de ertesi günüde oldu ilişkim peki tuttuysa ne zaman belli olur
Ovülasyondan 10gün sonra belli olur canim .o karninin agirdgi günden on gün sayarsn

Yumurtluyorsundur. Bence bu durumu degerlendırin esınle 1 gun aralıklarla ılıskı deneyın hemen kalkmayın bır sure sırt ustu yatın. Ne zamandır denıyorsunuz

Adetim biteli 2 haftayı geçti hergün deniyorum valla
Hergun denemekte faydasız. Cunlu erek spermı 48 saatte bır yenılenırmıs sımdı sıze bıraktıgı spermler faydalıyken yarın tekear yaptıgınzfa bosuna yapmıs olıyorsunz cunku gebe bırakcak canlı sperm hucresı yok. O yuzden sperm yenılendıkce bırlıkt eolmak daha dogeu doktorlar hep oyle der 1 gun dur 1 gun yap derler. Sen sımdı 2 hafta gecıyse esınde mızmızlanmıyorsa dedıgım gbı 1 gun durun bır gun yapın. Hemen dusa çişe kalkma ben hep hemen kalkıp dus alırdım aman abdestsız dolasmayım derdım. Bırgun allahım affetsin bugun abdest almak ıstemıyorm bır bebek nasıp et dedım ogun almadım dus falan yatakdanda cıkmadım.bunlar koca karı uydurmakarı derler ama cogu doktor ayn ıseylerı onerır ıate ayaklarını bıraz havada tut bılmem ne dıye. Valla yapınca ve Rabbım ısteyınce Gebede kalmısım darısı tez zamanda sama ınsallah. Stres etme. Annem 17 18 yasında evlenmıs tabı ozaman bılıyorsunz boyleymıs. ee o yaslardakı bır kız nasıl dogurgan olur ama 4 yıl ocugu olmamıs annemın. 4 yıl sonra 22 yasında ıkızlere gebe kalmıs tbaı bı yolculk sırasında bebekler 6 aylıkkken oksıjensız kalıp karnında ölmüşlet amelıyatla aldırmıslar. 4 ay sonra en buyuk anlama hamıle kalmıs. 1 yıl sonra 2.ablama 1 yıl sonra bana. 3 yıl sonra kardesıme. Ondan 1 yıl sonra yıne hmıle kalmıs ama sonuncu dusuk olmus suan 4 kız kardesız ard arda gelmısız. Allah ıste bıze baglı deglkı ne zaöan bebek olacagı o nezaman ısterse ozaman verıyr.

Doğru söylüyorsun ne zaman nasip olacagı belli olmaz biz ne yaparsak yapalım Allahım nasip edecekki olsun umarım benimde ve tüm isteyenlerin olur dediklerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim bu güzel açıklayıcı cevabınız için

Ay aynı şeyi bende yaşadım bu ay. Normal şartlarda yumurtlama zamanı hiç bi zaman lekem olmaz. Ama adete 10 gün kala çok hafif pembe damlalar oldu gece yatarken sonra ertesi sabah yine oldu sonra kesildi. Acaba yumurtlamamıydı ki

merhaba;lütfen yardımmm edin çok karışığım......
1,5 yıldır bebek için tedavi oluryorum.yumurtalarımda gelişme ve byüme sıkıntısı var yani gelişmiyo yumurtalarım. bikaç ay klomen kullandım ve sonrasında çatlatma iğnesi oldum ama yok olmadı hsg filmi(rahim filmi) çektirdim 30 eylülde kanallarım açıldı.ama doktorum yine de hamile kalamzsın çünkü yumurtlaman olmuyo diyerek beni bi kez daha yıktı.benim gibi bu sorunu yaşayı bu tedavileri yaptırıp rahim filmi çektirim mucizevi bi şekilde hamile kalan varmı.nolur varsa yazsın bana bi ışık bi umut olsun şuan buna çok ihtiyacım var.şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…