Hamile oldugumdan beri esim rahat birakmiyor

cgrcgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
99
1
28
Merhaba arkadaslar burda da farklı bir isyanda bulunacağım!!..
arkadaslar hamileyim ve esim hic rahat birakmiyor. dun yemege goturdu disarida durduk baya bana sorular sordu isim ne koyalim diye cok acele ediyor daha cinsiyeti bile belli degil gece yattigimizda surekli konustu kendi kendine ben mi hamileyim o mu anlayamadim cok heyecanli halbuki daha yeni ogrendik biz bunu.. bugun ise gitmedi surekli benle ilgileniyor kole gibi oldu bana.. ne desem yapicak ama istemiyorum bisey..ise gitte diyemiyorum desem gider ve bidaha hic durmaz kalmaz konusmaz yani oyle bi yapisi var ona bunu nasil aciklayacagim.. daha ilk donemlerim nasil dayanacagim ben :( yanimda durmasi tabi cok guzel bisey ama mutfaga gidiyorum ism oluyor arkamdan geliyor cocuk gibi ne zaman duzelir veya nasil aciklayim yardimci olun lutfen :(((((((

hamileliğin ilk haftalarıysa normal.bırak tadını çıkarsın bir süre sonra alışacaktır..
aynı şeyi yaşadım işe gitmeme dışında.

ya ne güzel heves ediyo işte :1: benimkide 2 dakkada bir sunu getirim bunu ye sunu iç falan cok mutlu anlıyorum 9 doğuruyo simdiden

hamileliğin ilk haftalarıysa normal.bırak tadını çıkarsın bir süre sonra alışacaktır..
aynı şeyi yaşadım işe gitmeme dışında.
ya cnm eminmisin eve yeni geldik simdi surekli disardayiz surekli bebek kiyafetlerine falan bakiyor umarim gecer yoksa ona bunu uzerek aciklamak zorunda kalacagim..

Ben 3 gün önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim ama hamileyken benimki de bu kadar olmasa da böyleydi. Yemek bile yaptırmıyordu sürekli ne yersin ne alayım ne getireyim.. Bebek kıyafetleri bakmalar, isim düşünmeler. Zamanla alışınca geçeceğini düşünüyorum canım sıkma canını

adam heves etmıs bıraz anlayıs gostersenız sızde , zaten zamanla abartmayı kesecektır bence

Ben 3 gün önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim ama hamileyken benimki de bu kadar olmasa da böyleydi. Yemek bile yaptırmıyordu sürekli ne yersin ne alayım ne getireyim.. Bebek kıyafetleri bakmalar, isim düşünmeler. Zamanla alışınca geçeceğini düşünüyorum canım sıkma canını

canim benim cok uzuldum :(( umarim alisirr

Merhaba arkadaslar burda da farklı bir isyanda bulunacağım!!..
arkadaslar hamileyim ve esim hic rahat birakmiyor. dun yemege goturdu disarida durduk baya bana sorular sordu isim ne koyalim diye cok acele ediyor daha cinsiyeti bile belli degil gece yattigimizda surekli konustu kendi kendine ben mi hamileyim o mu anlayamadim cok heyecanli halbuki daha yeni ogrendik biz bunu.. bugun ise gitmedi surekli benle ilgileniyor kole gibi oldu bana.. ne desem yapicak ama istemiyorum bisey..ise gitte diyemiyorum desem gider ve bidaha hic durmaz kalmaz konusmaz yani oyle bi yapisi var ona bunu nasil aciklayacagim.. daha ilk donemlerim nasil dayanacagim ben :( yanimda durmasi tabi cok guzel bisey ama mutfaga gidiyorum ism oluyor arkamdan geliyor cocuk gibi ne zaman duzelir veya nasil aciklayim yardimci olun lutfen :(((((((

Biz kadınları anlamak gerçekten zor :1: ilgilenmeyince şikayet ederiz ,ilgilenince şikayet ederiz ,cidden erkeklere bazen üzülüyorum :1:

ne güzel işte ilgileniyor ilgilenmese bir köşe de köşe yastığı gibi otursa o zaman da ağlarsın hamileyim senin çocuğunu taşıyorum ama hiç ilgilenmiyorsun diye
şahsen benim çok hoşuma gider eşim bana hamileyken böyle ilgi gösterse şanslısın yani

Biz kadınları anlamak gerçekten zor :1: ilgilenmeyince şikayet ederiz ,ilgilenince şikayet ederiz ,cidden erkeklere bazen üzülüyorum :1:

hahaahaha gece gece guldurdun valla :-)))) aynen oyle ;-P ama orta duzeyde olmali cok sey istemiyoruz cnm yaaa ;-P

Ay çok tatlı ama ya eminim bizimkisi olunca benimki de böyle olacak manyak şimdiden karnımı okşayıp sevip hayal kuruyor tövbe yarabbim :52:

Bence erkekler çocuk konusunda çok istekliyse böyle oluyor, tadını çıkart hep hamilelikte ya da hamilelikten sonra ilgisizlikten şikayet eder bayanlar, seninki çok istediği bir hayale kavuşmak üzere ondan böyle :31:

Ay çok tatlı ama ya eminim bizimkisi olunca benimki de böyle olacak manyak şimdiden karnımı okşayıp sevip hayal kuruyor tövbe yarabbim :52:

Bence erkekler çocuk konusunda çok istekliyse böyle oluyor, tadını çıkart hep hamilelikte ya da hamilelikten sonra ilgisizlikten şikayet eder bayanlar, seninki çok istediği bir hayale kavuşmak üzere ondan böyle :31:

umarim gecici bir durumdur hamileyken boyleyse dogurduktan sonra eve kilitlenir herhalde bazen cok bunaliyorum ama gercekten cok sıkıyor sanki hamile olan ben degilimde o , yuzunede soyleyemiyosun git diye , insallah gecer :)

umarim gecici bir durumdur hamileyken boyleyse dogurduktan sonra eve kilitlenir herhalde bazen cok bunaliyorum ama gercekten cok sıkıyor sanki hamile olan ben degilimde o , yuzunede soyleyemiyosun git diye , insallah gecer :)

Aman deme sakın deme yazık adamcağızın hevesini kırma :)

Benim arayıp da bulamadığımı yapıyor eşin ne güzel işte.
İlgilenmese çok üzülürdünüz... Ben çok üzülüyorum :(

e$iyin kiymetini bil
deger veriyor sana ve bebeginize ne guzel i$te
2 çocuk dogurdum hiç kolelik gormedim vallaa

1. hamileligin tadini çikarin, naz yapin, a$erin gitsin alsin gelsin, oram buram ah vah deyin :1::1::1:
nasip olurda ab$ka hamilelik ya$arsaniz hiç bi$ey $imdiki gibi olmaz , birinci çocuk ba$inda dikilipp ilgi bekler baba falanda sokmez .. o yuzden hayatinizin en guzel en ozell gunleri bunlar doguma kadar , iyi kullanin bu $ansiniizi ..

hayatim çali$mazsan bebegin ihtiyaçlarini nasil kar$iliycaz falan de
adami fazlalik gibi gordugunu çakdirma:1:

Back
X