Hamile olduğumu bilmeden 3 ayrı gün anestezi aldım ?

Kurabiyelim

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
54
3
18
35
Elazığ
Merhaba arkadaşlar, bugun 5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım cok heyecanlıyım ama bır yandanda korkuyorum.Geçtıgımız haftalarda dişim için kanal tedavisi yaptırmaya başladım.Tedaviye çok gec yanıt verdıgım ıcın 3 ayrı gun 4er anestezıyle dişimi uyusturmaya çalıştılar ama yinede uyusmadı.En son sinir öldürücü yaptılar.tedavim hala bitmedi, yarım.Bugun kan testıyle ogrendım zaten hamıle oldugumu b-hcg degerım 650 civarı.Yarın kadın dogum doktoruna gıtsem ultrasonda yada baska bı sekılde bisey olup olmadıgını gorebılırmı.Fikri olan yada benzeri bişey yasamıs olan varsa lutfen benımle paylassın...

daha keseyi bile görmesi zor eğer 5 haftalıksanız yani 6 haftada anca görünüyor genelde siz yine de doktora gidin fakat şuan bişey olduğunu anlayabilirmi bilemem

umarım bi sorun yoktur ama varsa bile hemen anlarlarmı orasını bilemiyorum umarım güzel haberler verirsiniz burda

Iyi gunler arkadasim kusura bakmayin bende ayni sizin gibi disimi cektirdim ve yeni ogrendim hamile oldugumu acaba sizde bir sikinti oldumu doktorunuz birsey soyledimi bebeginiz nasil lutfen acil cevap verirseniz cok sevinirim korkuyorum

Merhaba, kafanızı daha fazla karıştırmak istemem ama en azından bebek isteyenleri uyarmak için yazma gereği duydum. Ne yazık ki değil şu anda 1 ay sonra bile bebekte ne olduğunu maalesef ultrasonda göremezler. Özellikle gebeliğin erken dönemlerinde hangi ilaç olursa olsun çok tehlikeli. İlerleyen zamanlarında dahi mecbur kalmadıkça ilaç kullanmamak gerek. Soru soran arkadaşlar mutlaka bir an önce uzman bir doktora başvurun. Umarım önemli bir problem oluşmamıştır.
Yakın zamanda bebek isteyenler ise en az 1 ay öncesinden ilaç kullanmayı bıraksınlar, dişçiye vs. gitmek zorundaysanız veya ilaç kullanmanız gerekiyosa mutlaka korunun. Ayrıca hamile kalmadan 1 ay öncesinden folik asit almanız nöral tüp defekti denilen bozuklukları önlüyor. Sonuçta bebeğin sağlığı herşeyden daha önemli.
sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…