Hamile olduğumu bilmeden biontech aşısı oldum

Ozgeoky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
37
17
3
Son ilişkidenn sonra beta ya baktırdım aşı sıram gelmişti araştırmalarıma göre 7gunde kana geçer denildi. Düşük çıkınca ben de aşı oldum ve korunmaya başladık fakat dün hamile olduğumu öğrendim. Napacagimi sasirdim lütfen bu konuda bilginiz varsa yazın bana

Son düzenleme:
Hamileler de aşı oluyor hatta bazı doktorlar olunsun diye tavsiye ediyorlar bi sıkıntı yaşamazsınız inşallah kontrole gittiğinizde doktorunuza danışın isterseniz hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun bebeğinize inşallah

Teşekkür ederim mesajınız için inşallah sağlıcakla olur

Maalesef bu konuda elde yeteri kadar veri olmadığı için uzmanlar net bir açıklama yapamıyor.

Prof. Mehmet ceyhan hoca gecen bi konuşmasında önceden hamilelere asi onermiyorduk fakat mutant virüsten dolayi bu düşüncemiz değişti bu virüs çocukları ve gebeleri daha çok etkiliyor gibi bir şeyler soyledi. Yeni bir durum oldugu için uzun vadede etkileri tabiki net bilinmemekte sen doktorlarinla paylaş bu durumu Allahin izni ile bişey olmaz inşallah, bu durumu yasayan epey kadin var sanirim burada baya konu okudum bhnla alakali

Merhaba ben de 21 nisanda biontech oldum, 5 mayis hamileligimi öğrendim. İkinci doz icin doktora soracağım unutmazsam yazarım buraya da

Merhaba ben de 21 nisanda biontech oldum, 5 mayis hamileligimi öğrendim. İkinci doz icin doktora soracağım unutmazsam yazarım buraya da
Tarihlerimiz aynı ben de 20 Nisan da oldum aşıyı 4mayista öğrendim hamile olduğumu napacagiz bazen kendimi kötü hissediyorum ya bir şey olursa bebeğe diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…