Son ilişkidenn sonra beta ya baktırdım aşı sıram gelmişti araştırmalarıma göre 7gunde kana geçer denildi. Düşük çıkınca ben de aşı oldum ve korunmaya başladık fakat dün hamile olduğumu öğrendim. Napacagimi sasirdim lütfen bu konuda bilginiz varsa yazın bana
Son ilişkiden 8 gün sonra beta ya baktırdım aşı sıram gelmişti araştırmalarıma göre 7gunde kana geçer denildi. 0.54 çıkınca ben de biontech aşısı oldum ve korunmaya başladık fakat dün 5haftalik hamile olduğumu öğrendim. Napacagimi sasirdim lütfen bu konuda bilginiz varsa yazın bana
Hamileler de aşı oluyor hatta bazı doktorlar olunsun diye tavsiye ediyorlar bi sıkıntı yaşamazsınız inşallah kontrole gittiğinizde doktorunuza danışın isterseniz hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun bebeğinize inşallah
Hamileler de aşı oluyor hatta bazı doktorlar olunsun diye tavsiye ediyorlar bi sıkıntı yaşamazsınız inşallah kontrole gittiğinizde doktorunuza danışın isterseniz hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun bebeğinize inşallah
Son ilişkiden 8 gün sonra beta ya baktırdım aşı sıram gelmişti araştırmalarıma göre 7gunde kana geçer denildi. 0.54 çıkınca ben de biontech aşısı oldum ve korunmaya başladık fakat dün 5haftalik hamile olduğumu öğrendim. Napacagimi sasirdim lütfen bu konuda bilginiz varsa yazın bana
Prof. Mehmet ceyhan hoca gecen bi konuşmasında önceden hamilelere asi onermiyorduk fakat mutant virüsten dolayi bu düşüncemiz değişti bu virüs çocukları ve gebeleri daha çok etkiliyor gibi bir şeyler soyledi. Yeni bir durum oldugu için uzun vadede etkileri tabiki net bilinmemekte sen doktorlarinla paylaş bu durumu Allahin izni ile bişey olmaz inşallah, bu durumu yasayan epey kadin var sanirim burada baya konu okudum bhnla alakali
Tarihlerimiz aynı ben de 20 Nisan da oldum aşıyı 4mayista öğrendim hamile olduğumu napacagiz bazen kendimi kötü hissediyorum ya bir şey olursa bebeğe diye