Hamile olduğumu bilmeden röntgen çekildim:(((

Hamileligim basinda hamile oldugumu bilmeden bende rontgen cekildim ama kolumdan. Doktoruma sordugumda cok yeni olduğu icin etkilenmez demisti. Ama iciniz rahat etsin diye doktoruna danisabilirsin

Film istiyen dr a demiştim bişey olmaz demişti . Acil den gitmiştim ama yinede korkuyorum . Pek guvenemedim dr a açıkçası. Adetim e 1 hafta var umarım olurum

Benim arkadaşım, bırakın röntgeni, böbrek sintigrafisi çektirmiş hemde 2 kere bilmeden sanırım 4 haftalikken. Her doktor kesinlikle aldirmalisin demiş fakat o aldormamis. Cocugu saglikla dogdu.

slm kızlar 3 haftalık hamileyim ve hamile oldğ. bilmeden şiddetli bel ağrılarımdan dolayı röntgen ve mr çekildim.ilk hamileliğim ve ben sevinemiyorum bile:KK43:((
sizce bişey olur mu daha önce bunu yaşayan veya konu hakkında bilgisi olan var mı?
çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim...
3 haftalik... rontgenden etkilecek bir bebek dahi olusmamiski henuz korkmaniza gerek yok.benim yengemde bilmeden akciger filmi cekilmisti dr birsey olmasi imkansiz demis

Umarım hâlâ aktifsinizdir. Bı sorun olustu mu siz de bebeğiniz de iyisinizdir inşallah . Benim de şüphem var hamilelik şüphem . Adetime altı gün varken röntgen çekildim bel ağrısı sebebi ile . Ne yaptınız umarım mesajımı görürsünüz:KK43:

Merhaba hamile miymiş siniz acaba?
Umarım hâlâ aktifsinizdir. Bı sorun olustu mu siz de bebeğiniz de iyisinizdir inşallah . Benim de şüphem var hamilelik şüphem . Adetime altı gün varken röntgen çekildim bel ağrısı sebebi ile . Ne yaptınız umarım mesajımı görürsünüz:KK43:

merhaba ben 2.5 aylık hamileyim ama hamileyken dişçide calisyodum ve röntgen çekiyodum öğrendikten sonra dikkat ettim ama ogrendikten sonra 1 2 kez cekmistim sıkıntı olurmu diye korkuyorum ve diş tedavisi yaptirmistim kanal ted içine ilaç koymuşlardı hamileliği ilk öğrendiğim zaman

Back
X