henüz embriyodan fetus olmadığı zamanlar ilk 10 hafta, o yüzden bir etkisi olmadığı soyleniyor. asıl 10. haftadan sonra artık içmeyin. ben de alkol almıştım hamile olduğumu bilmeden ilk 4-5. haftalarda. bir sürü hazır gıda biskuvi onlarda da koruyucu cok var. bir şekilde giriyor vucudumuza kaçamıyoruz.Kızlar merhaba uzun süredir bebegim olmuyordu adetlerim ya hiç bitmez yada hiç olmazdi bende artık umut kalmadığı için zaten yoktur diye dikkat etmiyordum su an 9 haftalik hamileyim ve ben bu süreçte sigara içtim bilmeden vitamin falanda kullanmadım bebegime bir zarar vermismiyimdir çok korkuyorum bisey olduysa benim yüzümden allah korusun engelli olursa sebebi ben olursam naparim ben
Ee bebeğine bisey oldu muBizim bi akraba sigaraya o kadar bağımlıki hamileyken değil sigara içmek üstüne sigara külüne elini bandırıp yerdi
Bende ogrenene kadar ictim canım nereden bileceksin boyle olacağını uzme kendini fazlaKızlar merhaba uzun süredir bebegim olmuyordu adetlerim ya hiç bitmez yada hiç olmazdi bende artık umut kalmadığı için zaten yoktur diye dikkat etmiyordum su an 9 haftalik hamileyim ve ben bu süreçte sigara içtim bilmeden vitamin falanda kullanmadım bebegime bir zarar vermismiyimdir çok korkuyorum bisey olduysa benim yüzümden allah korusun engelli olursa sebebi ben olursam naparim ben
Hani bu dönemde gelisim başlarmış ya ne bileyim çok korkuyorumhenüz embriyodan fetus olmadığı zamanlar ilk 10 hafta, o yüzden bir etkisi olmadığı soyleniyor. asıl 10. haftadan sonra artık içmeyin. ben de alkol almıştım hamile olduğumu bilmeden ilk 4-5. haftalarda. bir sürü hazır gıda biskuvi onlarda da koruyucu cok var. bir şekilde giriyor vucudumuza kaçamıyoruz.
Eee suç mu işledim gebe kalarakbir de sigarayi birakin gebe kalmak icin derler..
Benim uzun süre olmadı zaten uzuldunuz galiba hamile kaldigimaEee suç mu işledim gebe kalarak
soyledigimden o mu anlasiliyor?Eee suç mu işledim gebe kalarak
Evet ters bisey söylediğiniz kesinde neysesoyledigimden o mu anlasiliyor?
yuh artik ne tersi ya. sigara icen kisiye bir sey olmaz. sigara icmeyen alkol icmeyen kalp krizi gecirir veya kanser olur. demez miyiz sigara da icmiyordu neden boyle oldu vs diye. o mantikta diyorum ki sigara icmenize ragmen gebe kalabilmissiniz ne guzel diyorum.Evet ters bisey söylediğiniz kesinde neyse
ne kadar art niyetli bir insansiniz insanca soylenen seyi de hemen ters ve kavgaci sekilde algiliyorsunuz.. Allah sabir versin cevrenize.Evet ters bisey söylediğiniz kesinde neyse
Anlıyorum ama benim konum sigara icio hamile kalan var mı konusu değil siz gayet suçlayıcı konuştunuz her neyse belki ben alınganım belki de siz ters konuştunuz bilmiyorum niyetiniz o degildiyse özür dilerim bebeği için endişelenen bi anneyim sadece su an ki sigara içmek bence hamile kalmayı engellemiyo çoktasigara icmek gebelige engel derler, dr larin ilk onerisi sigarayi alkolu birakin olur.. siz hamile kalabilmissiniz burada kac kisi de ben de ictim vs diyor. demek ki hamile kalinabiliyor diyorum. okudugunuzu da anlamiyor musunuz nedir..
Teşekkür ederim oyleyseyuh artik ne tersi ya. sigara icen kisiye bir sey olmaz. sigara icmeyen alkol icmeyen kalp krizi gecirir veya kanser olur. demez miyiz sigara da icmiyordu neden boyle oldu vs diye. o mantikta diyorum ki sigara icmenize ragmen gebe kalabilmissiniz ne guzel diyorum.
Bence siz uslubunuzu değiştirin biraz ilk defa biriyle böyle saçma bi tartışmaya giriyorumne kadar art niyetli bir insansiniz insanca soylenen seyi de hemen ters ve kavgaci sekilde algiliyorsunuz.. Allah sabir versin cevrenize.
Yooo taş gibi 5 yaşında oğluEe bebeğine bisey oldu mu
Ben bile okuyunca ne demek istediğini anladımBence siz uslubunuzu değiştirin biraz ilk defa biriyle böyle saçma bi tartışmaya giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?