Hamile olduğumu bilmeden sigara içtim:(

Tesekkur ederim. Konu sahibi gebe. Alingan olabilir. Ben de bunu hesap etmeliydim. Bir de yazi dili.. okuyan o an gerginse normal yazilani da kavga amacli soylendi gibi hissediyor. Kalp kirmaya gerek yok. Niyetim kotu degildi.

Doktora görünün. Bir tanıdığım hamile olduğu halde içiyordu bebek doğdu kanını değiştirmek zorunda kaldı doktorlar. Sürekli kanı değişmişti bebeğin. Ama sizin ki 9 hafta kadar. Belki birşey olmamıştır. İnşallah ta olmamıştır

Ben de içtim hamile olduğumu bilmeden . Bi sorun olmadı . Ama doğum yapana kadar ve daha sonra 3-4 ay kadar yine hiç içmedim

Tesekkur ederim. Konu sahibi gebe. Alingan olabilir. Ben de bunu hesap etmeliydim. Bir de yazi dili.. okuyan o an gerginse normal yazilani da kavga amacli soylendi gibi hissediyor. Kalp kirmaya gerek yok. Niyetim kotu degildi.
Evet okuduğum zaman söylemek istediğinz şeyi anlamştm konu sahbi gerğin olduğu içn yanlş anlamş .. Kalp kırılacak birşey yok ortada neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…