eşimle ailelerimize hamile olduğumu söyleyince herkes sanki sözleşmiş gibi aynı tepkiyi verdi,henüz sizin için erken değilmi diye evet hazırlıksız şekilde hamile kaldım ama ben ve eşim bebeğimizi istiyoruz gelecekle ilgili çok kaygılarımız olsada şu anda herşey yolunda,psikolojim çok bozuldu bu gün hastanede test sonuçlarını beklerken yine sinir krizim tuttu ve bayıldım,eşimde beni hiç anlamıyor hep yargılıyor ve her şeyde söyleyecek birşeyler buluyor,okadar çok kendindeki sanki bebeğimizi o taşıyor ve ruhsal dalgalanmalar onda gerçekleşiyor,ne yapıcam bilmiyorum benn ne yaşarsam bebeğimde aynı şehi hissediyor ama kendimi engelleyemiyorum,mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyor
:gitme:
henüz 1 aydır düğünüm oldu ama nikahım 5 ay önceydi,zaten bebek 3.5 aylık ama onlar bilmiyor çünkü niah değil düğün önemli onlar için,o yüzden annem diyoki erken doğum olursa millet ne der,ilk verdiği tepki aldır oldu zaten çok üzüldüm,zaten ilk hamile olduğumu öğrendiğimdede bunalıma girmiştim bu sitede konu açmıştım,ben 7 aylık doğdu drim diye ne yapacağımı bilmiyorum hata da yapmış olsam bedelini bebeğim ödememeli
henüz 1 aydır düğünüm oldu ama nikahım 5 ay önceydi,zaten bebek 3.5 aylık ama onlar bilmiyor çünkü niah değil düğün önemli onlar için,o yüzden annem diyoki erken doğum olursa millet ne der,ilk verdiği tepki aldır oldu zaten çok üzüldüm,zaten ilk hamile olduğumu öğrendiğimdede bunalıma girmiştim bu sitede konu açmıştım,ben 7 aylık doğdu drim diye ne yapacağımı bilmiyorum hata da yapmış olsam bedelini bebeğim ödememeli
sakin aldiryim felan deme. bak ben 3.5 sene oldu bekliyorum. allah sana o mucizeyi vermis sakin geri cevirme. ne olmus 3.5 aylik sa kimden oldugu belli sen ona bak gerisiyle ilgilenme bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?