hamile olduğumu duyan ailem çok üzüldü eşimin aileside tepkili çok mutsuzum

sakine2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
98
1
86
43
İstanbul
eşimle ailelerimize hamile olduğumu söyleyince herkes sanki sözleşmiş gibi aynı tepkiyi verdi,henüz sizin için erken değilmi diye evet hazırlıksız şekilde hamile kaldım ama ben ve eşim bebeğimizi istiyoruz gelecekle ilgili çok kaygılarımız olsada şu anda herşey yolunda,psikolojim çok bozuldu bu gün hastanede test sonuçlarını beklerken yine sinir krizim tuttu ve bayıldım,eşimde beni hiç anlamıyor hep yargılıyor ve her şeyde söyleyecek birşeyler buluyor,okadar çok kendindeki sanki bebeğimizi o taşıyor ve ruhsal dalgalanmalar onda gerçekleşiyor,ne yapıcam bilmiyorum benn ne yaşarsam bebeğimde aynı şehi hissediyor ama kendimi engelleyemiyorum,mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyor
:gitme:

ilk once allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
neden aileler tepki gosterdi?
kac yillik veya aylik evlisiniz?

hayırlı ugurlu olsun cnm

bazı aıleler boyle sankı kendınlerıne yuk bınecekmıs gıbı bencılce sacma sapan laflar ederler

sen takma bebegını dusun boyle yaparak bebegının saglıı ıle oynuyorsun ama sen ınadına tutun bebegıne cnm benım eelındekının kıymetını bıl ve onemse cnm suan bır bebegımın olmasını o kadar cok ısterdım kı ınanamazsın ama ALLAH BUYUK

bir bebek insana verilen en guzel armagan... kiymetini bil bunun tatlim. bebegini de kendini de uzme. kimse icin uzulmeye degmez.
gor bak hayatin ne kadar dolu dolu olcak ve anlam kazanicak...

henüz 1 aydır düğünüm oldu ama nikahım 5 ay önceydi,zaten bebek 3.5 aylık ama onlar bilmiyor çünkü niah değil düğün önemli onlar için,o yüzden annem diyoki erken doğum olursa millet ne der,ilk verdiği tepki aldır oldu zaten çok üzüldüm,zaten ilk hamile olduğumu öğrendiğimdede bunalıma girmiştim bu sitede konu açmıştım,ben 7 aylık doğdu drim diye ne yapacağımı bilmiyorum hata da yapmış olsam bedelini bebeğim ödememeli

canım hayırlı olsun bence bunları düşünme eşinle konuş ve bugünlerin tadını çıkar aileler ilerde o bebeği öyle severlerki unutulur gider herşey.şuanda evlisin kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok istersede evlenmeden önce olurdu bu sizin tercihiniz kaldıki resmen evliymişsiniz bunları hiç takma bence seni negatif etkileyen aile bireylerinlede uzaklaş biraz zamana bırak sadece eşinin desteğii almaya çalış

sakin aldiryim felan deme. bak ben 3.5 sene oldu bekliyorum. allah sana o mucizeyi vermis sakin geri cevirme. ne olmus 3.5 aylik sa kimden oldugu belli sen ona bak gerisiyle ilgilenme bile.

onları hiç kafana takma canım torun baldan tatlıdır önce böyle şaşırıp itiraz ederler sonrada iyi kide olmuş çok tatlı diye severler hiç sıkma canını rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına alıp bol bol koklamak nasip etsin allaha emanet ol canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sakin aldiryim felan deme. bak ben 3.5 sene oldu bekliyorum. allah sana o mucizeyi vermis sakin geri cevirme. ne olmus 3.5 aylik sa kimden oldugu belli sen ona bak gerisiyle ilgilenme bile.

ben aldıramamki zaten allah korusun,büyük konuşmak gibi olmasın ama hayatta yapamam nasıl kıyarım ona,zaten aldırmaya olumlu baksaydım bukadar laf yemeyi yalnız kalma riskini göze almazdım

arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,umarım gerçektende bebeğim doğduğunda onlar bebeğimi sever ve ömür boyu bana bir suç işlemişim gibi davranmazlar,beni en çok üzen şey bebeğimi istenmeyen bebek olarak hissettirmeleri,onlara çok kızgınım sanırım hayatta kriterler ve başkalarının ne düşündüğü bir candan üstelikte savunmasız bir candan daha önemli onlar için,çocuğumu ilerde sevselerde ben bu sevgide içtenlik hissetmiycem sadece bir çocuğun oyuncağı ile ounamayı sevdiği gibi bir bebekle oynamış olacaklar gözümde,zaten bizim toplumu yapay yapanda bu değilmi koşullu sevgiler,aman allahım kafayı yemek üzereyim,sevgiye okadar ihtiyacım varki

ya seni tanımıyorum canım ama sonuçta kimden olduğu belle kocan yani o senin gerisine takılma sonuçta zaten evliymişiniz sakın yanlış şeyler düşünme

bebek sahibi olabilmek için denemediğimiz şey kalmıyor neredeyse gece gündüz hastanelerde geçiriyoruz şu ailelerin verdiği tepkiye bak yazık ya...sen kafanı takma hiçbişeye kucaklarına aldımı torunlarını ne sıkıntı kalır nede öfke...

ne hatası tatlım adam nikahlı kocan
milleti düşünme
sadece eşini ve çocuğunu düşün

millet ne der diye yaşayan sadece keder ve üzüntü görür
ailen çok büyük bir yanlışta ama bak onlarda milletin ağzına bakıp seni üzüyorlar
bence sen de bu hataya düşüp bebeğini üzme lütfen opuyorumnanaktan

Ne hatası Allah aşkına
Onlar bi cahillik edip böyle bi tepki gösterdi diye sakın moralini bozup bebişine yansıtmaa..
Bebişini kucağına aldıgında bu tepkiyi gösterebilecekler mi sankii
Evli barklı kadınsın bebeğinin olması da gayet doğal bişi tabikii hemen aldır seklinde tepki göstermeleri onların cahiliyetini gösterir
Allah'ım böyle bi mucize vermiş sana onun verdiği cana kıymayı düşünme bilee

aileler niye bu kadar tepki gösterdi anlayamadım.bebek evin neşesidir ,hiç birşeyi umursamayın bence anne olmak sizin en doğal hakkınız.

Sanki evlilik disi bir bebek mi bu hayatim? Sakin kimseyi dinleme, bebekte saglikla ilgili bir problem yoksa (kurtaji gerektirecek bir durum), onun beslenme, egitim ve saglikla buyume sartlarini saglayabiliyorsaniz dogur Allah askina. Bak ben bebegim olsun diye nasil heyecanliyim, sana boyle bir lutuf verilmis, abuk sabuk aile sacmalamalrina tikayin kulaklarinizi. Ama aileler daha karninizi doyuramiyorsunuz, o bebege nasil bakacaksiniz kaygisinda ise orada ben de dururum. Yani biz dogurduk Allah rizkini verir diyenlere pes diyorum cunku.

bebek sewnin bebeğin yapsınlar bi tüyünü bakalım yapabiliyorlarmı?rabbim nasip etmiş çok şükğr demiyorlarmı sen doğur bu bebeği 7 aylık doğdu diyin sanki herkese onumu hesaplayacak herkes.

hiç kafana takma canım ya bebek ikinizin bebeği.bizim için söylemesi kolay tabiki ama onların konuşmaları emin ol doğana kadar olcak kulağını tıka biraz.. doğduktan sonra sevmek için sıraya gircekler torun evlatdan daha tatlı oluyormuş ..yüreğini ferah tut bebeğinin sağlığını düşün sadece ..

aaa çok biliolar durum ne olursa olsun önemli olan sizin ne istediğiniz ayrıca eşin hamişlik depresyonuna girmiş yazık adam kolaymı hamile sinir oluyorum bl yaptıklarında eşler drunla konuş durumunu nlt yardımcı olur o sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…