hamile olduğumu öğrendim ama mutlu değilim...

elifveelif

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
28
1
6
Sivas
dün hamile olduğumu öğrendim bebeğim olmasını da çok istiyordum ama eşim hiç mutlu olmadı bir sürü şey söyledi. acaba erkekler böylemi ya kendimi çok mutsuz hissediyorum.

eşin istemiyor diye bi cana kıymayacaksın heralde niye karıştırıyosun ki kafanı... kaç yıllık evlisin?

dün hamile olduğumu öğrendim bebeğim olmasını da çok istiyordum ama eşim hiç mutlu olmadı bir sürü şey söyledi. acaba erkekler böylemi ya kendimi çok mutsuz hissediyorum.

Planlı bir gebelik mi,sürpriz bebek mi? Erkekler hayal kurarken iyi,iş başa düştüğünde gerçeklerden kaçan bi huya girebiliyorlarmış.Özgürlüklerinin kısıtlanması,eşin sürekli bebekle ilgilenmesi,hayatlarının köklü bir değişikliğe uğraması,maddi ve manevi sorumlulukların artması böyle davranmasına sebep olabilir.Biz bile acaba erkenmi oldu diyoruz hamilelik boyunca.Geri dönülmeyen bir yol evlat sahibi olmak.Hiç canını sıkma.Fikre alışması için ona zaman ver.Bebekleri şirin göstermeye çalışma.Bırak biraz kendi haline eşini.Ve onunla ilgilen.Seni kaybetmeyeceğini anlasın.

günaydnn cnmm eşin belkii beklemiyordur şok olmuştur benim eşimde şok olmuştu tepkisiz ne mutlu ne mutsuzdu hayırlısı olsun hayırlı uğurlu olsun istediğinize göre eşin şoku atlatacaktır :)

Hiç moralini bozma.Benim eşim ilk başta öyle olmuşu.1 yıldır çocuk diye tutturdu.hamile kaldım ilk söyledim de tepki dahi vermedi.Erkekler bizim gibi değil.Olaylara duygusal yaklaşamıyor.hemen maddi manevi tüm zorluklar gözünün önüne geliyor buda tepkisini olumsuz yönde etkiliyor.ben 3 aylığım şuan inan daha şimdi şimdi mutlu olduğunu görüyorum.Adam daha yeni farkına vardı.Yani bu şoku atlatmaları biraz zaman alıyor.Emin ol eşinde karnının büyüdüğünü gördükten sonra çok mutlu olacak.Benim oyle oldu.Sen bunun tadını keyfini çıkar şuan ve dua etki Rabbim sana bir evlat nasip etmiş.Allah hepimizin bebişlerini korusunnn ..

Hiç moralini bozma.Benim eşim ilk başta öyle olmuşu.1 yıldır çocuk diye tutturdu.hamile kaldım ilk söyledim de tepki dahi vermedi.Erkekler bizim gibi değil.Olaylara duygusal yaklaşamıyor.hemen maddi manevi tüm zorluklar gözünün önüne geliyor buda tepkisini olumsuz yönde etkiliyor.ben 3 aylığım şuan inan daha şimdi şimdi mutlu olduğunu görüyorum.Adam daha yeni farkına vardı.Yani bu şoku atlatmaları biraz zaman alıyor.Emin ol eşinde karnının büyüdüğünü gördükten sonra çok mutlu olacak.Benim oyle oldu.Sen bunun tadını keyfini çıkar şuan ve dua etki Rabbim sana bir evlat nasip etmiş.Allah hepimizin bebişlerini korusunnn ..

bende 4 haftalık hamileyim ama bende eşimin benle daha çok ilgilenmesini istiyorum sürekli uyuyo yorgunum diyo benden hep birşeyler istiyo bekliyo çok üzülüyorum benmle yeteri kadar ildilenmediğini düşünüyorum ben şımartılmak ilgi görmek istiyorm ama o hiç biey yokmuş gibi eskisi gibi davranıyo

remziyeeeee :) inan hamile olan biziz ama onlarda psikolojik hamile oluyor sanırım : ) o olay sadece filmlerde oluyor.Hani kadın erkeğe bunu dediği ilk an erkek hemen tepki verir der ya otur hareket etme onu bunu yapma diye heh işte bizde bu sahneleri bekliyoruz eşimizden.ama dedim ya onlar bizim gibi değil.bunu içimizde taşıyan biz olduğumuz için farklı yaşıyoruz bu duyguyu ama adamlar daha farklı düşünüyor.daha düz bakıyor.sen sıkma canını sadece bebeğini düşün bol bol dua et bu duygunun tadını çıkar..

remziyeeeee :) inan hamile olan biziz ama onlarda psikolojik hamile oluyor sanırım : ) o olay sadece filmlerde oluyor.Hani kadın erkeğe bunu dediği ilk an erkek hemen tepki verir der ya otur hareket etme onu bunu yapma diye heh işte bizde bu sahneleri bekliyoruz eşimizden.ama dedim ya onlar bizim gibi değil.bunu içimizde taşıyan biz olduğumuz için farklı yaşıyoruz bu duyguyu ama adamlar daha farklı düşünüyor.daha düz bakıyor.sen sıkma canını sadece bebeğini düşün bol bol dua et bu duygunun tadını çıkar..

teşekkür ederim cnm evet aynen öyle düşünüyorum hep derdiki allah nasip ederse bi çocugumuz olursa senin elini sıcak sudan soguk suya sokturmam diye ama şimdi yeteri kadar sevinç bile göremiyorum ya sanki sevinmedi o sevinmeyincede ben bilemedim duygularım karıştı zaten birde grip oldum yaa başım tutmuyo ama sanırım bir kaç gün sonra anlamaya başlayacak yani öyle umut ediyorum inşallah::) bu arada ben çok utanıyorum daha işyerindekiler hariç kimseye söyleyemedik o da utanıyo ailemiz bilmiyo daha :)) borcumuz çokta acaba ne tepki verecekler diye düşünüyo ne ben söyledim aileme nede o :))

ılk yorumu cok begendım arzu hanımmm

harıka solemıssınzz esın neden dıkkat etmedı madem ıstemıyordu ama hıc moralını bozma bu saskınlık tepkısıde olabılırr

malum erkeklerr cocuk gıbılerrrr herseyd tutarlı davranamıyorlar hayrlısı olsun senınn mucızen olsun sansın olsun o bebekkk hıc uzlmeee;)

cnm benim utanacak ne var bunda.Bende öğrendiğimde 4 haftalıktım naklen yayın yaptım herkese.sen kendi tarafına söyle eşinde kendi ailesi söylesin böyle daha rahat olur.İnan hiç bozma moralini eşinde normale dönecek.Ztn mrk etme çok yakın zamanda miğde bulantıların başlayacağı için gözün hiç bir şeyi görmeyecek..bak bunu yaz bir kenara : ))) ikizler demişti dersin :)

cnm benim utanacak ne var bunda.Bende öğrendiğimde 4 haftalıktım naklen yayın yaptım herkese.sen kendi tarafına söyle eşinde kendi ailesi söylesin böyle daha rahat olur.İnan hiç bozma moralini eşinde normale dönecek.Ztn mrk etme çok yakın zamanda miğde bulantıların başlayacağı için gözün hiç bir şeyi görmeyecek..bak bunu yaz bir kenara : ))) ikizler demişti dersin :)

inşallah öyle olur ama hala çok utanıyorum söyleyemiyorum ya :) düşünün patronuma bile söyleyemedim ama adam uyanık çaktı köfteyi hemen daha ben birşey demeden dedi :)) mide bulantıları inşallah olmaz ya:(( çalıştıgım yerde tek bayan benm :(

İnşallah olmaz.benim 5.haftada başladı kabus gibi oldu bi an herşey ama şimdi bitti şuan daha iyi ve mutluyum.İnşallah cnm seninde rahat ve kolay geçer.haberlerini bekliyorum : )

İnşallah olmaz.benim 5.haftada başladı kabus gibi oldu bi an herşey ama şimdi bitti şuan daha iyi ve mutluyum.İnşallah cnm seninde rahat ve kolay geçer.haberlerini bekliyorum : )

canım benm inşallah yaa yoksa çalışmak beklemediğim kadar çok zor olur zaten normalken herşeye midem bulanırdı::))) inşallah tam tersi olurda bulanmaz ama hala inanamıyorum ben yaaa

Benim eşimde çok şaşırdı fakat istiyordu bebek ben istemiyordum gerçi sevgisi düştü içime artık

üstelik eşim çok ilgili her gece milkshek hazırlıyor bana
umarım sizin eşlere bulaşır buu...:)

Benim eşimde çok şaşırdı fakat istiyordu bebek ben istemiyordum gerçi sevgisi düştü içime artık

üstelik eşim çok ilgili her gece milkshek hazırlıyor bana
umarım sizin eşlere bulaşır buu...:)

canım benm yaa bende istemiyordum ilk başta kabullenemeiştim ama artık ben istiyorum eşim tuhaflaştı madddi durumumuz pak iyi değil heralde aklı oralara takılıyo ama eminim yola gelecek :)) gelmezse zorla :)) artık ama senin adına çok sevindim yaa inşallah hep böyle gider zaten daha öncede konuşmuştuk seninle

........... evvet...:(((

Remziye selam...konumunu maddiyatını bilmiyoorum ilk bebeğin miş....ne mutlu sana ..bence hemen toparlan ve şükret .şu tüp bebek topiğindeki dostlarımızın ( ben dahil) yaşadıklarını oku ve haline şükret canım..benden sana abla tavsiyesi ...40 yaşındayım...yaşadıklarıma ve yaşıma güvenerek seni yaşadığın güzelliği anlaman için uyarmak istedim...sakın yanlış anlama ..Allah bebeğini korusun ..:nazar:

Remziye selam...konumunu maddiyatını bilmiyoorum ilk bebeğin miş....ne mutlu sana ..bence hemen toparlan ve şükret .şu tüp bebek topiğindeki dostlarımızın ( ben dahil) yaşadıklarını oku ve haline şükret canım..benden sana abla tavsiyesi ...40 yaşındayım...yaşadıklarıma ve yaşıma güvenerek seni yaşadığın güzelliği anlaman için uyarmak istedim...sakın yanlış anlama ..Allah bebeğini korusun ..:nazar:

kesinlikle yanlış anlamadm ayrıca beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. ilk başlarda kötü şeyle düşündüm ama şimdi onun bana şans ve bereket getirecegine inanıyorum ne olursa olsun ondan geçemem ama yinede korkuyorum acaba çocugumun istediklerini alabilecekmiyim onu istediğim gibi büyütebilecekmiyim ihtiyaçlarını karşılayabilecem onlar çok düşündürüyo sadece

Back
X